32
 • Efreet
  #32
  belötték a filtert. vége :((
 • Garfield
  #27
  Annak ellenére, hogy néhány nappal ezelőtt én voltam az, aki bevágta az Audiogalaxy topikba a petíció linkjét, azt mondom, hogy mindenki gondolkodjon el azon, aláírja-e.
  Ugyanis elképzelhető, hogy minden egyes aláírás egy szög az AG koporsójába, ugyanis a listával bizonyíthatja pont a RIAA, hogy az AG által elősegített szerzői jogok sértése rendkívül nagyméretű és világszerte elterjedt.
 • Garfield
  #26
  1. Hiába nincs szerver, neked, nekem és senkinek sincs lövése, hogy karbantartási célokból milyen kiskapukat építettek be a kliens írói a programba. Az elmúlt hónapban az eDonkey-hoz készült segédprogram, az eDonkeybot szüneteltette a működését, mert a használata leterhelte az eDonkey-szerverek forgalmát. A bot írója egyszerűen megoldotta a dolgot: a bot indulásakor egy olyan kódot kapott, hogy hibaüzenettel elszállt és nem lehetett mit csinálni vele.
 • Garfield
  #25
  En meg a CD gyartokat fogom beperelni mert arra irjak az illegalisan masolt szamokat.

  Ezt inkább ne, Németországban már jogdíjra perlik a CD-írók gyártóit a másolások miatt... :)
 • Garfield
  #24
  AG mellett labdába sem rúg, főleg ha az AG-s group-okat nézzük, ahol gyakran jönnek-mennek olyan cuccok, amiket az életben nem találnál meg a keresőjével.
 • skorpio7
  #23
  Ugyanmár ... kár megijedni .
  Kb. egy tucat jó P2P szolgáltatás van és jónéhány most még ismeretlen .Kilőtték a Napstert ( bár igaz , hogy ott volt központi szerver ) , lett helyette Winmx , AG , Grokster , Musicsity , Kazaa , Limewire , Gnutella , stb ...
  Ha kilőnek 1-et lesz helyette 2 másik .Mivel itt ( jó ha hangsúlyozzuk ) P2P-ről van szó , azaz nincs központi szerver , ezért csak akkor lehet megszüntetni a rendszert , ha MINDEN EGYES FELHASZNÁLÓJÁNAK GÉPÉRŐL TÖRLIK MAGÁT A KLIENST !!! ÉS EZ GLOBÁLISAN ÉRTENDŐ !!!
  Egyszerűen lehetetlen ezt megcsinálni , mert minden egyes államban fel kellene kérnie a RIAA-nak az ottani hatóságokat , hogy menjenek ki és keressék meg XY-t , mert a gépén illegális file-okat oszt meg egy P2P hálózaton .Erre nincs sem ember , sem pénz és főleg nem jogi alap , hogy egy másik állam ( USA ) intézkedjen pl. egy magyar gépen lévő zeneszám eltávolítása ügyében .Szóval ez egy egyenlőtlen küzdelem , amit mint mostmár kiderült , a RIAA végleg elvesztett .
  Hogy miért ? Kit pereljen be ??? 1 milló felhasználót az AG-n ??? Másik 1 milliót a Kazaa-n ??? És a következő 1 milliót a winmx-en ???
  Hát ha van kedve valakinek más oldalakon is olvasgatni , akkor az tudja , hogy a Sony nemrégiben szerződést kötött egy P2P hálózattal , ahol letölthetsz ismert előadóktól új albumáról számokat , amiket korlátozott számban meghallgathatsz .A lényeg ebben az , hogy rájött végre valaki , mennyire tehetelen "ezügyben" , és legalább némi reklámot próbál magának csinálni .Ja igen ... pl. most a Kazaa az , , amelyik fizetős zeneletöltést reklámoz .Lám-lám , hova is jutottunk ?!
  Érdekes lenne megnézni a RIAA kulcsembereinek arcát a Napster megszüntetésekor ( a kis naívak )és most a több tucatnyi P2P szolgáltatás virágzásakor , a megszüntetésükre lehetetlen időpontban , korban .
  "Igazán az nevet , aki utoljára nevet ."
 • Supergamer_real
  #21
  "En szerintem beperelem a Norton commandert, mert az alltalam megirt mod-jaimat azon terjesztettek illegalisan! "

  Tompi akkor csinaljuk egyutt.En meg a CD gyartokat fogom beperelni mert arra irjak az illegalisan masolt szamokat.

  Szerencsetlen RIAA had pattogjon csak.Ezt a haborut nem nyerhetik meg.... ha tetszik ha nem ez egy lancreakcio.A tobb per megtobb penzbe kerul.A cd-k ara megfeljebb megy, igy meg azok is elkezdenek illegalis zeneterjesztessel foglalkozni akik eddig nem csinaltak.
 • zer0
  #18
  Es az AudioGalaxy egy kozeget is ad ahol ismerkedhetnek az emberek es informaciokat cserelhetnek egymas kozott...
 • Tompi
  #16
  En szerintem beperelem a Norton commandert, mert az alltalam megirt mod-jaimat azon terjesztettek illegalisan! ;) Szemetseg! 1Millio$-t kerek karteritesul! Ja es a Billgeczy-t is! Hiszen a winsux-ot hasznalnak az aljas bunozok, hogy mp3-akat hallgassanak (tisztelet a kivetelnek)
 • Efreet
  #13
  sajnos elöbbutóbb találnak valami indokot a Kazaa kipusztítására is... hacsak a rengeteg vírus ami terjed rajta nem teszi tönkre hamarabb...

  az AG-t nagyon sajnálom ha kilövik, mert az egy jó hely LEGÁLIS file-cserére. erre pedig oda se figyelnek.
 • CAD
  #12
  Hal' istennek kazzaval nem tudnak mit csinalni, ott ugyanis nincs kozponti szerver ....
 • Rephyx
  #11
  Szepen lassan megprobaljak szetszedni az osszeset. Szvsz szelmalomharcot folytatnak, de rovidtavon idegesito. En meg mindig visszasirom a 99-2000es eveket, es a napsteres korszakot :)
 • Alien!
  #6
  Kicsit sem örülök a hírnek....Amilyen f*sszopók ezt is beszűntetik....
 • tomcs
  #2
  azert ennel tudnanak sokkal hatekonyabb keresot is csinalni szvsz eddig nem akartak csak olyan 'latszatcenzurat' aztan riaa meg nem orul neki