14
Panda virrancsirtó XP-hez
-
badusz #14 nálam is működik igaz kúrva lassú -
Smashing Skull #13 HA NÉZI MÉG VALAKI EZT A FÓRUMOT AKKOR ANNAK ÜZENEM HOGY A PANDÁT NE RAKJA FEL MERT EGY TOTÁLISAN EL*****TT VIRUSIRTO KÜLÖNÖSEN A TITANIUM RÉSZE!!!!
Nálam egy akkorát hibázott mint állat, ugyanis szépen fokozatosan "meghibásodott" az összes funkció, utánna pedig az uninstall csak saját magát törölte le, a software-t fennhagyta, természetesen uninstall fájl nélkül... -
sirdond #12 bocs, elnéztem pár évvel :)))
amúgy sztem adtak hozzá passot -
sirdond #11 én is pandát használok (v2.05.05). nekem jó fut xp mellett és eddig frissítéssel sem votl gondom. cracket keress hozzá vhol a neten. -
#10 Eredeti Pandám van, XP SP2-n. eddig tök normálisan ment a frissítés, meg minden, de egy hete kb. nem tud frissíteni. aszondja állítsam be a frissítést. van ott olyan, hogy account, meg password, de oda mit kell beeírni? adtak hozzá, vagy csak találjak ki magamtól? -
#9 nem jó a norton
bár néköm a panda se fexik
-
#8 szopjál csacsit -
#7 no tanáltál már valamit ember?Mondom Norton 7.0 corporate az is jo. -
#6 Tőled tanultam -
#5 Elég link vagy te gyerek........
-
#4 Nekem 128 MB-vel megy de nem akaszt meg semmit sem.
Viszont a Pnada jobban megbízom mint a Nortonban.
NEkem jobban bevált mint a Norton, ám mivel csak ezt fogadja el az XP, így most ez van fent.
Azonban szeretném feltenni a Pandát az XP-re is.
Ha van ilyen Panda, akkor jó lenne ha nyomnátok egy linket. -
#3 NAV-ot XP-re csak min 512MB memóriával érdemes feltenni, amúgy lefogja a rendszert. Akkor már inkább egy F-Prot. -
#2 he he a norton miért nem jó Öcsi? amit mondtam pl. norton 2002.Lehet jobb mint a pndácska......... -
#1 HA tudna valaki Win XP alá Panda Antivirust, vagy helyet, ahonnan le lehetne tölteni+ a hozzávaló crack cuccost, az nagyon jó lenne.
Nekem nagyon bevált, de ami felment a 98 és az ME mellé, az nem jó az Xp-hez