R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Zoli a CB színeiben lesz!!!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
HSF v. CB
( a nem tagokat is szívesen látjuk a CB-ben...)
1. 2-2 map
2. Csak Team S. !
3. Más így hétfõ reggel nem jut eszembe...
Egyébként jó reggelt mindenkinek!

...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
ha téged ez zavar én lépek,tul sok lenne!
rvs eladó olcsoért,dobozában,fasza kis könyvecskével!
2:a hsf serverén fasza a hangulat,beszélgetünk mindenrõl!
3:gyere,utána döntsd el
4:szerintem kabbe!
2. ha ilyen a HSF szerverén a hangulat mint amit te itt elõadsz akkor nem is nagyon fogtok ott látni az tuti.
3. ts-re majd felmegyek akkor, ha nem csak a poénkodás meg a mindenféle napi témák lesznek rajta megbeszélve, hanem taktikák és infók
4. igen én nap mind nap olvasom az RVS fórumot mégha nem is írogatok bele.
5. Ha meg nem az RVS-rõl akarsz dumálni akkor menj ide, itt találsz hasonló szintûeket.
Kend rá az egészet a holdfogyira!!!

El is hiszem hogy büszke vagy rá!

...sose azt nézd...
Lehet, hogy csak véletlen!😊)
Sorry!

A srác PB-s serveren 25-32 :0 -t csinált folyamatosan...
Lehet, hogy nem csít... Csak nekem volt érdekes!😛
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Iszonyat gusztustalan!