R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Elõször is, a G BF szerver tényleg jó volt (ha nem a legjobb). Ebbõl következik, hogy az axelero mégsem lehet annyira szar.
Én is találkoztam Gyõzõvel személyesen, és csak megerõsíteni tudom Crem-et, tényleg teljesen rendben van, ha nem kaptad volna fel egybõl a vizet Gábor, lehet közösen megtaláltátok volna, hogy mi nem stimmel.
Aztán végül azokhoz, akik vérprofinak hiszik magukat BF szerver üzemeltetés terén: meglepõdnétek ha tudnátok mekkora sávszélesség kell egy BF szervernek.
Csak pálda képpen egy 10Mb-es BF szerver kb. 16-25 fõig jó, a G anno 64 fõvel üzemelt, és sokszor teltházzal a sok külföldi miatt.
Ezeket itt nem kioktatásul írom mielött valaki félreértene, hanem tájékoztatásul.
A lényeg csak annyi én fizettem egy adott szolgáltatásra,amire aztmondták ez 33 és 15 be kerül,de amikor kiderült ,hogy az a 15 amiért én a 33 mat vártam az csak 0.33,naná hogy felháborodom miatta mert átkurva érzem magam, és itt nem arról van szó,hogy tévedhetettlen vagyok,mert ez nem igy van,de server most van a 3. helyen és érdekes modon,ma tökéletes volt ugyan azzal a konfiggal,mint ahogy a myhostingnál is az elsö héten,mielõtt telepakolták serverrel és elfogyott a sávszélessége,ekkor vittem át az axeleroba,othagyva az elõre kifizetett hónapot,mert nem érdekelt az a 11500 ft ,csak hogy végre ismét jót jáchassunk..
aztán az elsõ nap az axeleronál ugy telt ,hogy ugyan azon a serveren,ugyan azzal a konfiggal nyitásként 10 méteres warpok voltak,felhivtam öket mira aztmondták csúcsidõ van,, hmm, aztán jött a hétvége és továbbra is szar volt,mig egyszer csak hétközben hajnal 1 után minha felkapcsolták volna a lámpát tuti lett a server,most behoztam ma ide ahol van ,és lás csodát ugyan az a server ma tökéletes volt ,olyan mint szinte még soha....nos akkor kérdem én...KI A FASSZ?...vagy mivan a server konfiggal, vagy tényleg szar az axelero, és tul van terhelve,hát az a megállapitásom hogy tul,mintahogy Norvégiából leis tesztetettem..de itt már mindenki írogat minden és fingja sincs mirõl beszél...
Azt pedig továbbra is fentartom hogy át lettem baszva az axeleronál,mert a pénzemért messze nem azt kaptam amit igértek, és itt ludas Gyozo a dologban mert inkább mondta volna hogy nemtudja milyen a kapcsolata pontosan az ax-nak,nem pedig súlyos Mb-ket igérnie....
A másik gond az, hogy sokatoknak fingja sincs miaz a szolgáltató-ügyfél kapcsolat,mert ez már nem a kummonizmus ahol pitizni kell a hiánycikkekért,én is már régen bezárhattam volna bóltot ha igy állnék az ügyfelekhez,persze vannak idioták nemvitatom, de nem tartom magam annak mint ügyfél,csupán elvárásaim vannak a pénzemért...
Nem is kivánhatok mást az itt beírogatóknak ,csak annyit legyen Õ is ügyfél és szopassák meg 1x-2x akkor majd megértitek mirõl ugatok..
Továbbá messze nem tehetem meg azt hogy szászezreket dobáljak ki az ablakon, hogy ti belémtudjatok kötni,föleg ,hogy legalább annyira miattatok mint magam miatt vágtam bele ebbe az egészbe,de aztsem várom el ,hogy ezért a seggemet nyaljátok nem ezt volt a célom,csak szimplán jót szerettem volna jáccani egy jó társaságban
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mindegy. nem veszekedni akartam. De azért néha gondolkodhatnátok mielõtt a nagy mellénnyel nekiestek másoknak.
És most akkor itt jön az, hogy Barni a szemét áruló köcsög, mert nem ért egyet Warlorddal és ki is mondja. War. Neked nem lehet megmondani, ha faszságot csinálsz? Nem lehet megmondani, ha szerintem bunkóság vagy parasztság egy cselekedeted? Ennyire nem viseled a kritikát el? ennyire nem adsz más véleményére, ennyire önfejû vagy? ennyit jelent neked a haverság, hogy valakinek nem egyezik meg a véleménye veled, szól miatta és rögtön ellene vagy? elég szomorú😞
valószínûleg, ha én ugattam volna be valakinek és megjegyzitek, akkor elõbb elgondolkodok, nem pedig annak is nekiesek. Bár lehet csak nekem szar a gondolkodásmódom, csak engem érdekelnek mások, és a többiek szerint korrekt dolog ilyen szavakkal illetni valakit aki ide mer irni és elmondani a véleményét, hogy esetleg Gábor téved.
Azért sajnálom...
Asszem ezt alátámaszthatom!
"...akik voltak az axeleros szerveren este is meg éjszaka is,mert nincs belöletek sok..."
A sok hülységed ellenére, sokszor ott voltam!
"...kezdek ejutni odáig hogy nem érdemeltétek meg...
Kár, hogy így érzed! Én ezért vettem meg a gémt! Mert Te csináltál szervert!

Hogy Gyozoke magára vette az az Õ problémája, de 12448 beszolással feltette az i re a pontot..
Aztán azok reagálják le pls akik voltak az axeleros szerveren este is meg éjszaka is,mert nincs belöletek sok, azok tudják mirõl beszélek, ja és ugye az 1.0 is teszteltük ami nincs az ubin,de ne nekem kelljen nektek megmagyarázni hogy miért nem tetszik ami szar..
A másik én most már 1/4 gurigánál tartok ami befeccöltem miattunk erre a gaméra,de kezdek ejutni odáig hogy nem érdemeltétek meg..
Barnus azért kiváncsi volnék ha téged szopatnak igy be,hogyan értékeled a dolgot.
Hát warlord kikelt magából,én nem is ezen, hanem azon,hogy én mitõl nem...máskor fele ennyiért sem, már épületet bontok
Ezek szerint bárki bárhogy viselkedik, bólogassunk és ne adjunk hangot annak, hogy nem megfelelõen viselkedik. olvasd már el amit gyõzõ írt. és az arra írt reakciódat. Érdekelne azért, hogy mi alapja volt, hogy így kikelj magadból és folytasd az arcoskodást. War én ezt most nem bántásból, nem flamebõl írom. De komolyan elgondolkodhatnál, hogy miért szídod valakinek az anyját ok nélkül, miért küldöd el a faszba és miért szólsz bele egy olyan dologba, ami két ember között volt, az egyik nagy arccal lefikázta, leugatta, a másik pedig megvédte magát. Aki a kurvaanyázást kapja az mégis az aki megvédi magát, mert szólni mer, és, hogy mi vagyunk a nagyon fasza gyerekek, hogy képzeled, hogy megszólalsz. Számodra nem visszataszító az ilyen hozzáállás?😞
De most tényleg, tök õszintén érdekelne, hogy konkrétan mi volt az a felháborító, végtelenül idegesítõ dolog gyõzõ hozzászólásaiban, amit neked így kellett lereagálnod.
A haverság meg szerinted abból áll, hogy bármit tesz a másik neki adunk igazat? Ha nem így van, akkor ellenség az illetõ rögtön?
Jó. Abban igazad van, hogy talán durván fogalmaztam, de szerinted te nem?
Egyébként nem tudom elhinni azt, hogy az Axelerohoz betett gép az Axelero hibájából lagoljon. Ez ki van zárva. Ez az én privát véleményen. nem vagyok Axelero bérenc, még csak nem is szeretem az Axelerot, de akkor is nekik van a legjobb külföldi vonaluk. Ez van. Nem tudom, hogy mi lehet a baj, nem tudom, hogy nem az UBival, pb-vel, mással van e baj, de nem hiszem, hogy egy BF vagy más hasonló FPS játék nagyságrendekkel kisebb sávszélességet igényelne. Ha az képes normálisan futni, akkor nem a vonalban kell a hibát keresni.
ui.: Gyozo azért annyit elmondanék, hogy a "valólyában" az pontos j😊 ja és a "muszály" is az😊
Menjetek, igyátok le magatokat or whatever!
Komolyan, ne bántsátok Gyõzõt, én nem ismerem, nem is olvastam el amit lenyomtatok, de ne veszekdjetek, vegyetek példát rólam, nyissatok egy Gyõzõ .vs. HSF flame topicot...
Nem védeni akarom, de egy szerény és normális emberke volt...
DE!
RvS haverokért mindent!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
War! nem ismerek rád...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Van egy ismerösöm aki rendör volt ,nem utcai hanem az a nyomozós féle,szépen mentek a dolgai dolgozott is becsülettel,született kisbabája,csak éppen télen a 20 éves kis polski aksiát fel kellett vinni a lakásba a 8. emeletre, hogy reggel betudja inditani az "autot" utánna imátkozni, hogy legyen annyi nyál a gépjármüben, hogy beérjen a kapitányságra...aztán egyszer csak egy másik ismerösöm bizonyos okok miatt kirugatta a rendörségtõl.. nos azota egy komoly biztonság-technikai cége van 100 feletti alkalmazottal, és épitett egy gönyörü családiházat ugy mindennel kocsi mendenkinek stb...
na röviden ennyi..értsd ahogy akarod
azt hogy én leköcsögözöm az axelerot azaz én privát véleményem ,mert elég régi butordarab vagyok már náluk ,és emlékszem mennyi szarságot csináltak már, akár beszélhetünk a rengeteg hibás dns törlés nem törlés-rõl is , ami ugye itt is fennt állt..
De az tény ezért a pénzért amit axelero nyujt az egy rakás szar,és ezt csak azért teheti meg, mert egyeduralkodó ezen a téren...
Coval 1 szó mint 100 a vége akkor is az,hogy nagyon messze van a hirdetett valóságtól mindez havi 40 ezerért,hogy a dedicált sávszélesség lehet ,hogy jó, azt nemvitatom, de bazz havi 100 ezerért??????ember gondolgodj már..
Na végesztem veled , már csak azt kivánhatom végezetül, hogy ettõl a remek cégtõl mehess nyugdijba, és az unokáidnak elmesélhesd micsoda remek felhötlen életed volt
Az a helyzet, hogy az éremnek két oldala van. Én magam azt vallom, hogy az nevezheti magát bölcs embernek, aki bele tudja magát élni más helyzetében, és nem csak a saját szemszögébõl képes vizsgálni a világot. Igazából lehet, hogy nem kéne foglalkoznom azzal, hogy valaki egy forumonak azon topicjába, amit egyébként nem szoktam látogatni, de azért csak nem állhatom meg, hogy én is leírjam, hogy mit is látott az az "egyszálbélü" rendszergzada ebbõl az egész történetbõl. Nem kioktatásként, csupán érdékességként, és talán azért, hogy megértse itt pár ember, hogy hogyan tehetjük rosszabbá kicsiny világunkat saját magunknak egy kicsit rosszabbá, mint amilyen, az által, hogy átgázolunk mindenkin, semmibe véve azt.
Elõször is bemutatkoznék, igen, én vagy az az "egyszálbélü" rendszergzada, az a hülye, aki szerinted kioktat, aki üzemelteti mai napig is a G szervert, úgy hogy közben ezzel az állásával játszik, és akit voltál olyan kedves teljes nevén nevezi akkor, amikor beillesztetted a neked írt levelemet.
Csak hogy a mi szempontunkból lásd a helyzetet, nálunk a következõ képpen zajlott le a gépelhelyezésed. Telefonos beszélgetésünk alkalmával biztosítotalak a nezetközi sávsélességünkkel kapcsolatban, és ezt azért tettem, mert pár napja kötött szerõdést egy másik ügyfelünk, és kért 100M/B dedikált nemzetközi sávszélességet, amit érdekes módon a mai napig is ki tud használni. Õ abban a pillanatban bontaná a szerzõdését, ha ezt nem tudnánk teljesíteni. Ezt azonban neked, mint ügyfélnek nem muszály elhinned, ne is kérlek rá.
A másik, amiért mertem azt garantálni neked, hogy nem lesz gond a sávszélességeddel, mert a G szerveren nem egyszer fordult meg 30-40 játékos az utóbbi idõben, többségük külföldi, és mégis játszhatóan ment a szerver.
Én ennyit tudtam tenni az ügy érdekében. Nem azért tettem, mert nekem bármilyen hasznom származna abból, hogy te ide hozod a szervered.
Ha segítséget kértél volna, segítettem volna, ha meghallgattál volna, elmondtam volna, hogy miért nem müködhet a szervered, de te nem ezt tetted.
Írtál egy levelet, amit voltál olyan szíves leírni, hogy "trehányan" kezelünk, azért mert leküldted egy matávos haverodat, aki itt kopgtatva az ajtón kért tõlünk valamit, és nem írtunk át valami olyat, amit nem is jeleztél elõtte. Mellékesen megjegyzem, hogyha az a leveled nem hozzánk kerül elõször, akkor már akkor kapok egy figyelmeztetést, vagy már nem is dolgozom itt.
Ezek után vasárnap közlöd velünk e-mailban, hogy menjünk a francba, forduljunk fel, és elviszed a géped, igaz nem ilyen szavakkal, de ilyen stílusban. Majd amikor ténylegesen megjelensz, hogy elvidd nem hagysz szóhoz jutni, jössz a lekezelõ dumával, hogy "Ugye, nincs harag? De azért ne írjak hülyeségeket a fórumra."
A portások szellemi képességével kapcsolatban majdnem teljesen egyetértenék veled, de azért megjegyezném, hogy amikor megkérdezik, hogy járt-e itt, akkor azt nem úri passzióból kérdezik, hanem azért, mert akkor nem kell végigmenni a fárasztó beléptetési procedúrán, és talán nem írják el a nevedet.
Miért foglalkozom egyáltalán azzal, hogy reagálok a rám és a kollegámra, akit mellékesen tegnap elõtt bocsájtottak el, zúdított rágalmakra?
Csupán azért, mert nem szeretem a butaságot, no nem a szakmai butaságra gondolok, hiszen senki sem tévedhetetlen, és mindettudó, hanem az emberi butaságról. Olyan butaságról, és szemelenõs viselkedési módról, amit te bemutattál. Ki akarsz rúgatni? Tessék, nem nõtt túlzottan ez a cég a szívemhez, amúgy is sorra rugdossák ki tõlünk az emebreket mostanában. Elég, ha elküldöd az elsõ leveledet az egyik ügyfélmenedzserünknek.
Továbbá nem szeretem ezt a "nagy szemét cég, köcsög alkalmazottja" hozzáállást, mert arról a "köcsögrõl" kiderülhet, hogy mégsem így van.
Igaz viszont, hogy akkor nem fogok szervereket felállítani ismeretlen embereknek, hogy tudjanak játszani.
Hadd adjak egy jótanácsot, tisztán jóindulatból, bár valószínüleg kioktatásnak fogod venni. Mielõtt valakirõl szent meggyõzõdésrõl állítasz valakit, általánosítasz, rágalmazol, kicsit nézz utánna, hogy kirõl van szó valólyában. Érdekes dolgok derülhetnek, ki. Ha pedig úgy élsz a világban, hogy csak te értesz valamihez, és mindenki más hülye, és neked tesz keresztbe, és a fejed felett állandóan ott tornyosul egy viharfelhõ, csak a sajád elétedet keseríted meg. Persze elmesélheted a haveroknak, a fórumon, hogy én aztán megmondtam ennek a szemétládának... történetet.
Ha pedig írni akarsz, nagyon szívesen megjelentetem a www.szosszenet.hu oldalon, csak szólj.

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Legközelebb Nagy Péter néven jelentkezz be. Azt könnyebb megjegyezni! 😊
Mi lett a Pantellal?
Elaludtam...
Na mégegy rémtörténet a tegnapi axeleros látogatásomból..
A keserves parkolási hely keresése után végre megérkeztem az axeleroba,az V ker Petöfi Sándor utcai fellegvárába..éppen idõben mert már a vérnyomásom pont beállt normálisra,ami ugye éppen elérte már az ezret.Na hát mingyá fogadtak is nagy szeretettel,elõttem 3 man akiket éppen arról faggadtak miért is születtek meg, na sorra kerülök,, 3 nyugdijjas irástudatlan és egy 30-cas fögoré kinézetü (neki már tuti vot 9 osztalya 4 elsõ 5 második)hevesen elkezdtek faggatni kiis vagyok meg voltam e már itt,meg külömben is mi a fasznak zaklatom én öket..na mondom a nevem Feik G stb, és jöttem az axelerohoz várnak.... erre hevesen elkezdi bepötyögni a 486 osba hogy "fei" majd kb 2 perc után rányom az enterre, erre megkérdezi, Fei Balázsné? hát mondom nemegészen, ujjabb 5 perc telik el közbe kinyit 3 sorompot , 2x megvakarja a farkát és tovább keresgéli a betüket a klaviaturán,majd ismét megszolal nem látok ilyet,mondom üsse be hogy Feik Gábor, ujjabb 2 perc , erre mondja maga nem a Balázsné?, miután kellö lila szint vet fel az orcám, mondom nem..nos eltelt ugy 20 perc erre már odaér a 30-cas gorékám és átveszi a gépet,papa kiugrik és mégegyszer elkéri a személyimet,majd valami naplopa bekopirozza a nevem,és ad egy mágneskártyát ,nos 20 perc után végre sikerelült bejutnom,baktatok is felfelé a másodikra,ahol is a 20 éves kis egyszálbelü renszergazda, még megprobálta,megértetni velem ,hogy tuti én vagyok a hülye mert ez az internet csucsa ennél jobbat kisem lehet találni,nos én magamhoz nem mélto modon türelmes maradtam és nem dobtam ki az ablakon,csak annyit kértem töle ne irkárjon marhaságot a fórumba.... na rövide igy zajlott a tegnapi axeleros látogatásom,bár lehet írok egy könyvet rola.................
És nem vagyok közlegény, mennyi alatt futod a 100métert öcsi?

többiek is jöjjenek😊