R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Még 1 ideig...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
igen, régen játszottam, még az 1.0 korszakban, azóta kihaltam mint a dínók, de most dns alapján összeáltam és tudok is játszani, kivéve pb-s servereken :(
Azt írja ki Missing or invalid registry entry
Az igaz hgy véletlenül a c meghajtóra telepítettem, majd átmásoltam az e-re, de ezt a registryben is módosítottam
ha mindenki megtömte magat minden jóval és szeretteik sem bánják gyerünk gamelni!
a serverekkel meg van valami bibi,beettem,beittam,játszanék de nem lehet,senki nincs bent a serverlist serint és server full és mindig kéri a cdkeyt:(
Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Boldog karácsonyt minden Raven Shieldesnek... Najó mindenkinek

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ezért laggzik a game suxor mert a rohadt kliensek is ellenõrzik a cd kulcsokat.
Ez nyugati sávszélességen is gondokat jelent, nemhogy Magyarországon.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

qwert01234: Gábor-t kérdezd meg, õ üzemelteti a szervert. MSN: [email protected]
szegény 20oldalnyi a mi forumozgatásunkból?hüha,nem irigyellek:)
Most lehet örülni!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Tényleg jó az 1.0 server!
Nem tudok tovább aludni.

Lesz valaki?
Vagy megint hajnalban kezdtek????:)
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek