R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jó szívem fog sírba tenni {8-(

Amit Gábor mond, az valszeg nem fog menni, akkor csak anyázni fog, hogy nem jó a kulcs.
A ravenshield.ini-ben kell átírni ezt a sort:
m_bValidActivationID=True

Természetesen False-ra. Ha nem segít, akkor átírás + registrybõl törlés, ha azsem, akkor a jó öreg uninstall {8-) Bár szerintem elég lesz az ini módosítás, és újra kéri a kulcsot. Majd számolj be légyszi, hogy hogy sikerült, godolom másokat is fog érdekelni!

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

jaaaa, Isten éltessen Daddy,meg én

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

A tudatlan serverre betudtok menni innen is, és még látjátok kik játsznak bent,meg openezni se kell konzolból

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Big Daddy
Ilyen kellene a ravenbe.Lenne ám hentelés!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Köszi skacok aranyosak vagytok.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

ghost cb
Mért ronda? Szerintem egész jók, egyet biztos kitennék a szobám falára ...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

LOL töröld ki a regeditbõl,és írd be újra

zoli80

tyüha,ez nagyon csúnya.

zoli80
boldog szülinapot kivánok!

hepi börzdéj

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Törölt felhasználó
Sok boldog Születésnapot Daddy!
AndrewCB
Boldog szülinapot Daddy!

Big Daddy
Köszi,köszi,köszi!

ghost cb
Boldog szülinapot Big Daddy!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

zoli80
nem tudom sajna.uninstall esetleg?

tudom hogy fontos a reklám de azért itt is váûlaszolhattok😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Kérdezd meg a hunters.hu fórumon, hátha ott tudnak segíteni {8-)

HEy.Hogy tudom átirni a cdkey-t? Egyet beirtam de az rossz.Azt irja ki hogy cdkey already used.Hogy tudom átirni?

mostmár megy ,csak az ads bont 24 oránként,én meg most kelltem és most állítottam be a dns-t

RAY.
Skacok!
Nálatok müxik a ts,vagy csak nálam van gáz?

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

és csakis OPEN parancsal konzolbol
1.53
HEy.Hogy tudomátirni a cdkey-t,Egyet beirtam de az rossz.Azt irja ki hogy cdkey already used.Hogy tudom átirni?

zoli80
azzal probáltam.

Big Daddy
Tegnap mi is csak open parancsal tudtunk bemenni!

zoli80
a eu23-on vagyok és nagyon jo jatekosok vannak.

zoli80
melyik pecs van fent?

zoli80
connect failed meg you have not authorization......

gyertek tesztelni 80.95.93.13 TudatLAN RvS szerver
zoli80
jatszik vki?

AndrewCB
Gondolj bele milyen jó lenne:

Vigyázz! Gránát!

Vagy

Tartsd az állást!

...

Törölt felhasználó
Elolvastam.Ennek a levélnek hatására valószínüleg csak magyar kiadású játékok lesznek. Mostanában elég sok magyarnyelvû/felíratú/ játék jött ki.Reméljük minél több lesz.
AndrewCB
Látogassátok meg ezt az oldalat:

http://www.petitiononline.com/hungary/petition.html

Ilyenkor akár meg is sértõdhetnék.

Emberek!Kéne egy kis segitség.HA fel akarokmenni valami szerverre kiir valamit hogy banned fromtthis servermer valami punkbusterrel van valami baja.Miért irja ezt ki?(bekapcsoltam a punkot és nem csitelek 😊 )

Vukodlav
Hú ilyenkor illik forrást írni! "Hardwired"

HIP-HOP jön Vuk

Vukodlav
Az Ubisoft bejelentette, hogy elkészült a Tomm Clancy's Rainbow Six 3: Athena Sword kiegészítõvel, amelyet az Ubisoft's Milan Studió suvickolt szép fényes csillogó-villogó arannyá. Egy 8 misszióból álló kampányt kapunk, 5 multi pályát, 3 új játékmódo, 7 új fegyvert és még egyéb finomságokat. A boltokban március 9. táján tünedezik majd fel.

HIP-HOP jön Vuk

Vukodlav
No akkor most mi is van szerver ügyben? Ugyanis már elkezdõdött a gyûjtés a szerverelhelyezés költségének fedezésére, és már volt egy két nagyon gyors ember aki reagált és küldött némi pénzt az ügy érdekében. Ha bárki úgy érzi tehát, hogy be szeretne szállni egy március elején induló magyar szerver indításába, az írjon nekem egy e-mailt és küldöm a számlaszámot ahová a pénznek meg kell érkeznie. Mindenki lelkiismeretére és pénztárcája vastagságára van bízva milyen összeggel támogatja az ügyet, ám minden felajánlást szívesen fogadunk. Üdv: HSF

HIP-HOP jön Vuk

AndrewCB
Megoldottuk. 😊

Amikor netes szerver lett indítva, percenként 5 másodpercet lagolt....de látom így is be tudtatok jönni 😄

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

CarajoEsp
Athena Sword Aranyon!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

AndrewCB
Lan szzervert indítottál, és így nem tudunk bemenni Ip címrõl! 😊

Sziasztok,
Indult egy tört RS szerver: 80.95.93.13
Gyertek próbálni, és kellene vélemény milyen a ping, lag, stb. thx

Ficsek

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Hivjál fel IR, az ugy nekem olcsobb,a havi dij kérdése megoldott,és az a 2.8 as neonos szerver jol hangzik,akkor nem kell erõltetni ezt a mostani szervert

Jó ez a Raven, csak meg kell szokni a baromságait. Engem az eddigi hibák nem zavartak. Jobban zavarnak a paraszt játékosok...
Kipróbálnám egy duál Xeonos szerverrel, amit meg is építenék, de a havidíjjal együtt már sok a költség.
Lehet, hogy valamelyik ügyfélnek épített vas majd egy héttel késõbb megy ki és egy kicsit tesztelõdik on-line is Raven szerverként.
Egy duál 2,8-as lesz folyamatban nemsokára.
Most itt van egy Intel Shasta szerver 4 db 2 Gigás Xeonnal. Csak 50 kiló, és a farkamnak sincs kedve ciperészni.
Amig nincs magyar szerver, nincs kedvem Ravenozni, mert a külföldi lagtól baromi ideges leszek.
KM
Péntek van, jó ez!

RAY.
Yo-bb reggelt

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Ezzel teljesen egyetértek.
Mindösze leirtam a realitásbeli különbséget.
Hozzá is tettem, hogy nem ezzel van a bajom, hanem a rengeteg pach után beragadt menüvel (nem lehetett ready-zni)még ha ritkán is,
és a számomra iszonyat szar spectator miatt.
Mint írtam, magát a játékot nem fikáztam, hiszen akkor nem küzdöttem volna vele enyit és még a topic sem érdekelne.
Ha nem is írok bele, eddig minden nap töbször benézek miattatok és játék miatt is, hátha egyszer kijavítják ezt a jó kis játékot.
zoli80
na megvan,gabé mukszik

zoli80
ts?megint leállt?