R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit Gábor mond, az valszeg nem fog menni, akkor csak anyázni fog, hogy nem jó a kulcs.
A ravenshield.ini-ben kell átírni ezt a sort:
m_bValidActivationID=True
Természetesen False-ra. Ha nem segít, akkor átírás + registrybõl törlés, ha azsem, akkor a jó öreg uninstall {8-) Bár szerintem elég lesz az ini módosítás, és újra kéri a kulcsot. Majd számolj be légyszi, hogy hogy sikerült, godolom másokat is fog érdekelni!
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
...Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Mostanában elég sok magyarnyelvû/felíratú/ játék jött ki.Reméljük minél több lesz. 
HIP-HOP jön Vuk
HIP-HOP jön Vuk
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Indult egy tört RS szerver: 80.95.93.13
Gyertek próbálni, és kellene vélemény milyen a ping, lag, stb. thx
Ficsek
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
,a havi dij kérdése megoldott,és az a 2.8 as neonos szerver jol hangzik,akkor nem kell erõltetni ezt a mostani szervertVerseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Kipróbálnám egy duál Xeonos szerverrel, amit meg is építenék, de a havidíjjal együtt már sok a költség.
Lehet, hogy valamelyik ügyfélnek épített vas majd egy héttel késõbb megy ki és egy kicsit tesztelõdik on-line is Raven szerverként.
Egy duál 2,8-as lesz folyamatban nemsokára.
Most itt van egy Intel Shasta szerver 4 db 2 Gigás Xeonnal. Csak 50 kiló, és a farkamnak sincs kedve ciperészni.
Amig nincs magyar szerver, nincs kedvem Ravenozni, mert a külföldi lagtól baromi ideges leszek.

Mindösze leirtam a realitásbeli különbséget.
Hozzá is tettem, hogy nem ezzel van a bajom, hanem a rengeteg pach után beragadt menüvel (nem lehetett ready-zni)még ha ritkán is,
és a számomra iszonyat szar spectator miatt.
Mint írtam, magát a játékot nem fikáztam, hiszen akkor nem küzdöttem volna vele enyit és még a topic sem érdekelne.
Ha nem is írok bele, eddig minden nap töbször benézek miattatok és játék miatt is, hátha egyszer kijavítják ezt a jó kis játékot.