R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

www.gamecopyworld.com és ott a patcheket (a legfelsõ crack!!!) feltenni!!
amit gábor 13699ben említett, nos az azokon lévõ szerverek nem crackeltek?
Kül. csak tört szerveren tudsz játszani. Abból egyenlõre 1 van: tudatLAN server.
A Gáborék nem tudom, h törtet fognak -e indítani. Szerintem felesben fog menni. Néha ez, néha az.
régebben játszottam ezzel a gammával (talán még van aki emléxik rushra meg a többiekre😊) és úgy gondoltam, most elõveszem, hiszen már a sokadik peccset érte meg a gamma és gondolom sokat javítottak rajta. van még egy ok, méghozzá az, hogy láttam vmit olyat (és le is szedtem) hogy multi patch. fel is peccselgettem mindent, de az ubi.comon regisztráltatni akar.
lehet hogy már volt a problémám, de ha nem haraxotok nincs kedvem 10000 hozzászólást végignéznem.
Sz'al kell e regisztrálnom az ubi.com-on, ha regisztrálok tényleg menni fog-e a játék bármilyen szerveren, ha pedig nem megy egyik módon sem, akkor gábor által említett (gondolom crackelt) szervereken kívül van e még crackelt szerver, mert most per pillanat ha jól látom senki sem játszik.
summa summarum, hogyan lehet nem eredetivel neten is játszani, egyáltalán mûxik e a peccs. (hja mellesleg eddig nekem sehol sem kérte a cdkey-t..)
Nem megy a tudatlan?
Merre vagytok?
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
1. Szoktam köszönni csak elbúcsuzni nem.
2. Ritkán olvasom a chatetjáték közben, legyen az bármilyen játék... erre szolgál a CB TS! Mármint nekem.
3. Sorry agáz gránátokért. félre ment egy párszor.., viszont anyiszor meg is mentette az életemet 😊

ThX!😉
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
VUK! Megkaptam a mailt. A "kedvenc" sárga színû leveleim miatt valamikor a héten megyek a postára, akkor feladom...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kijózanodtál?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
lifeforce az rvs csapatjáték,ha bejössz szerverre illik köszönni,kérdésekre válaszolni és ha megkérünk hogy ne dobálj könnygázt ne tedd baze!nincs bajom veled,velem mindig rendes voltál,amiért háhlás is vagyok de ne borzold az emberek idegeit please