R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Vagy már nem is kell?
Huh, de rég játszottam már.
Most mennék, de ez a szemét szívat.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Helyesírási hibákért elnézést kérek!!
ezt írták:
Az Ön Adsl Otthon csomagjának maximális sebessége 512/128 kbit/s. Az általunk garantált sebesség 128/64 kbit/s. Az Ön által tapasztalt érték (480/102) jóval meghaladja a minimális sebességet, és nem tér el nagy mértékben a maximális sebességtõl. Ezért ez sajnos nem minõsül hibának.
A jelenlegi sebesség nem tekinthetõ nagy mértékû csökkenésnek, így a jelen helyzetben ezt nem áll módunkban kivizsgálni.
Megértését köszönöm.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
a hsf-en??

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Itt a javítás: de_dust map javítása
Ez nem a teljes map, így akinek nincs meg az kevés ha csak ezt tölti le!
Töltsétek le a rendes pályát, és csak utána ezt.
Aztán csomagoljátok ki a tartalmát a map könyvtárba felülirva a régit.
Mellesleg szar cherry keyboardom van és össznyevissza vannak rajta a gombok.Külföldön az ü betû helyén van a kötõjel és ha azzal írom be úgy se megy.Nem tudom mi a baj😞(((
mennyire értesz az editorhoz és a Cs-hez?
Mert a Dustot ki kellene javítani egy kicsit....
Rossz helyrõl indulnak az emberek.
Ha gondolod akkor kijavítom és feltöltöm neked.
Vétek azért a pályáért mert nagyon jó...
Nem tudok multizni mert a CD key-t nem tudom beírni mert nem tudom melyik gomb a kötõjel!
Beírtam úgy ,hogy simán lenyomtam a jobb shift melletti kötõjelet INVALID CD KEY
Aztán lenyomta a numerikus minuszt INVALID CD KEY
Kikapcsoltam a numlock-ot és úgy nyomtam le a minuszt INVALID CD KEY
Kikapcsoltam a numlockot úgy próbáltam a jobb shift melletti kötõjelet INVALID CD KEY
MELYIK GOMB AZ A KIB***OTT KÖTÕJEL???????
CSAK EMIATT NEM FOGADJA EL A CD KEYT A JÁTÉK EREDETI MOST MIT TEGYEK?