R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Vagy nem jelennek meg a keresõben?
Vagy mi a baj vele?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
De sok szerencsét hozzá.
Milyen gyártmány amúgy.
Gyere a prohardverre! Ott biztos tudnak neked segíteni a videókártya tudorok. 😊
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mivel dedikált szervert indítasz," az sem telepítést", sem cd kulcsot nem kér.
felpakolod a szervrre mind 2 verziót és kész.
Max 1,2gb-vel többet foglal.
Ezért nem éri meg +1 ip-t fenttartani.
Használt? Vagy zsír új?
Ma este is fent megyek. Ezt akár vehetitek fenyegetésnek is.
Aztán majd megint jól fejbe dobom Komit egy gránáttal.
2. Az IPs dologban szerintem Life-ot kérdezd! 😄
Régebben, amikor még én is rendszeresen játszottam, szinte mindig 10-12en voltunk stabilan.
Én meg azt hittem, hogy most még többen.
Amúgy köszi a tegnapi játékot.
És bocsi, de még újra bele kell rázódnom a játékba. Igencsak látszik a majd egy éves kihagyás. 😞(

HELP

Ha mondjuk 2 ip-t kapna a szever,valyon hol lehet meghatározni,hogy pl az 1.0 a másik ip fusson.mert együtt 1 ip-én nem mehet 2 nem megeggyezõ verzióVerseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
...\Local Settings\Application Data\IM\Identities\{A5484716-9219-48A6-8C88-8FF3D7670C13}\Message Store\Attachments\{DCD70405-A604-49B2-88B1-3DE4F1752FAE}\your_picture.pif - Win32.Netsky.D worm. Deleted.
Hi emberek!
Páran szerepeltek a lev. listán. Sorry, ha tõlem kaptátok el.
Nézzétek át ti is a gépeteket!!!
Ui:
Bassz! Egyszer nem várom meg az AV frissítést...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
amugy andrew ezt én sem vágom,amikor nem volt server frankon többen nyomtuk.érdekes.
Végre van szerver, erre bazz 4-5 -en rohángálunk rajta jobb esetben! Kb. 30 embernek van meg maga a játék. És legalább ennyinek megvan "nem legális forrásból".
Mi a probléma?
Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

/Mondjuk tegnap én sem játszottam,de a többiek biztos!/
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Melyik szerveren szoktátok nyomni? Mert én tegnap este fent voltam Gábor szerverén, de tök üres volt.
Hja. És légyszi írja le valaki a TS szerver IPjét!
Köszke.
Azért jó reggelt mindenkinek
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Nagy kõ estt le a szívemrõl 😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu