16419
-
Lifeforce #606 16fő a max. -
#605 remélem azért hajnalba beférek 1 kicsit:)) -
Lifeforce #603 Na a honlapot is feleszthetem holnap tovább. :) -
Lifeforce #602 Hát igen. :) megfeszített 44óra munkámnak a gyümölcse. LooL öröm látni :)
Baze indítani kellene mégegyet. :)
Na majd holnap megbeszélem egy illetővel. :) -
#600 most voltam és server is full:) most már megértem a cserét:) -
Lifeforce #599 Maximumon van. :)
És tele :) -
#597 map lesz boven az tuti, hat en is remelem hogy lesz ember mindig.
Kicsit igenyesebb mint a cs:))))) -
Lifeforce #596 Nekem is nagyon bejön. :)
A szerver olyamatosan nyitva áll elöttetek. :)
Ne köszönjétek csak legyen tele mindig.:)
Valóban van benne még 1-2bug de nem veszélyes.Sztem ahogy elnézem a játék terjedését gyorsan lesz rá javitó pach.
Valóban a mapok egy kicsit gyengék bár a havas nekem nagyon bejön.De nem érdekes mert UT motor és mapok így a gyári mapszerkesztővel biztos önteni fogják a mapokat :)
Na fiuk a tábla azé nem tünik el néha mert megzazul a TAB
így rakjátok arra a gombra ahol müxik. -
#594 nagyon komoly a game -
#593 Ja meg persze a sok bug nagyon idegesítő, de remélem javítják.. meg majd a szervert is finomhangolni kell egy kicsit, főleg egy szabadon mozgatható ghost camera kellene, mert azzal az eddigi 1st person unalom helyett király kommandós actiont láthatnánk! :) -
#592 Először is Lifenak egy hatalmas köszi a megoldásért és a szerverért! :)
A játék: bár újabban a multi FPS-ek annyira nem vonzanak, de ez megfogott, van hangulata, a sok fegyver, meg a kommandó feeling is nagyon átjön. :) Tetszik a mozgás, sebzés, szórás, gránátok, minden. A mapek valahogy nem azoknak a csúcsszupereknek tűnnek eddig, de van bennük fantázia! Meg az is pozitívum hogy végre egy játék amihez nem kell realmod! :)
Ja és akit esteleg az zavarna, hogy nagy a gépigénye - a multi mapeken nekem ugyanannyi FPS-em van mint bármelyik más Unreal engine játékban szóval nem vészes! A single-ben nekem is helyenként 20 körül van de itt szó nincs ilyenről!
Szal mindenkinek ajánlom.. illetve csak annak aki jófej és szereti a célkeresztembe rakni a fejét! :) -
#591 Akkor meg én kapjam be, hogy anyázok -
Lifeforce #590 Na megtaláltam és beállítottam :)
Újra megy. :) -
#589 nem tudom ,de demoban volt ilyen -
#588 Nem valasztgat, bugzik mint atom, nem engedi a readyt. Ilyenkor ]jból ki kell valasztani a csapatodat ... -
#587 Majd holnap számolj be az élményekről!
(Csak kapjam vissza az alaplapomat, és jövök én is nyomulni!) -
Lifeforce #586 De hogyan basszus.Kerestem de nincs. :( -
#585 be kell állitani a körök közti időt, és akkor nem lesz ideje :))) -
#584 Sok idióta 5 percig választgat fegyvert 2 kör között... -
#583 hgs.serveftp.com -
#581 OK. Én voltam a béna! Bocsesz! :))) -
Lifeforce #580 http://hgs.servegame.com -
Lifeforce #579 persze, hogy müködik -
#578 Nektek működik a honlap?
Nekem csak bejön a főmenü, de aztán csak fekete oldal, bármelyik linkre nyomok rá! -
radical #577 + a TK esetén büntetés lehetősége.
Egyébként kira a szerver! -
Lifeforce #575 Nem rád haraxom hanem LSC-re.Nem titkos csak itt volt a programozó haver és megpróbáltuk máshogyan megoldani de nem ment.Ha ment volna akkor a kis hülye most megszivatott volna mindenkit.Nem véletlen nem tettem még be az eredményt. -
pedro870 #574 jaja, thx CB -
pedro870 #573 :)) először rámlőttek, rögtön desktop lett belőle :) -
radical #572 DE azért LIFEFORCE -
radical #571 Nyugi nem tudtam hogy ilyen szuper titkos cucc, de egy sörre azért a vendégem vagy az OBI lanon. -
Lifeforce #569 Na uraim és Hölgyeim szerver elindult!!!
A LÉNYEGET olvassátok és töltsétek a http://hgs.servegame.com -
Butch #568 Hogyan lehet LANOZNI ???
Tud valaki Serialt??
Koszi Butch -
#567 A dicsőség LIFEFORCE-é neki sikerült a világon először létrehoznia biztonsági severt.Ugy hogy a virágcsokrokat az ő őltözőjébe küldjétek. -
#566 Life nyugi inkabb szolalj mar meg tsen :) -
#565 Még LifeForce buherál vmit a szerveren ezért nem megy, estére gyúrjatok akkor tuti menni fog, remélem sokan leszünk és nem kell 1 óráig keresgélni egymast a palyan. -
Lifeforce #564 Akkor baszodjon meg az LSC és te is amikor én dolgoztam vele és te teszed közzé?!
Akkor csinálj is szervert belőle -
#563 Előbbi, csak lemaradt a "válasz erre" ... -
#562 Figyula! Ez még most ugye nem mükszik? Mikortól fog? -
radical@work #560 Bocsi hogy esetleg lelövöm a poént, az érdem LSC-t illeti ugyanis ő postolta ezt a SOF2 fórumba:
"Na akkor letöltöd ezt: http://web.axelero.hu/lsca/RavenShield.zip kicseréled,aztán kitörlöd a gsrouters.dat-ot a system dirből és utánna lehívod a konzolt és beírod hogy: open 212.92.18.49"
Gyertek este jáccani! -
#559 Miért nyomja le a felbontásomat 640*480-ra? :[