16419
-
#1006 ugye ugye? hajtottatok ra ^.^ -
Lifeforce #1005 Hagyjátok.Neki jobban tetszik a BF ahol bazokával hátbalövik az illetőt utána a hátbalőtt körbeszalad és egy ugrás közbeni headsottal pisztolyból leteríti a bazokást lool.
Ja és szerver?Már most több van mint a többi játéknál a kijövetel után 4nappal.Ja azé azt hozzáteszem, hogy mind majdnem tele.Valóban van benne bug.Ezt mi is észrevettük, hogy a mapváltásnál 90%-ban beragad a menü.Hm.Nagy dolog.Majd a pach javítja.Fegyverek?Na ja.Nálam a mini távcsö az azt jelenti, hogy mini amit nem veszel a szemedhez.Én csak miattad leellenőríztem, hogy mit beszélsz.Nos.Távcsőben nézve elkeztem lőni a ház alját és képzeld az utolsó golyó a háztetőn landolt.Ez nem jött be.
Felhívás mindenkinek!!!Mivel nem szeretném, hogy a játékunkat elroncsák ilyen balf.... ezért aki ezentúl válaszol Timbernek az a szerverről banolva lesz.A CB-seknek köszönheti a BF, hogy most ekkora Magyar scenéje van.A CB-nek köszönheti, hogy megtudtátok, hogy mi az a TS2...stb és végignéztük ahogy ilyen fasz gyerekek miatt tönkrement a BF.Hát ezt nem fogom engedni, hogy ezt a jó scenét is szétbarmoljátok.
Így még egyszer mondom mindenkinek, hogy aki Timberrel itt beszélget vagy csak hozzászól vagy válaszol az ki lesz banolva a szerverről.És ezt halálosan komolyan mondom.Hagy mondja itt a magáét.Majd megunja.Ha meg nem legalább fentartja nekünk a topic első helyezését. :) -
#1003 :DDDDDD Ohh jjjjeeeeeeeeeeeeee!!! -
#1002 hgs.servegame.com - Raven Shield multi infok
Ez lemaradt az elobb ^.^ -
#1000 hahooo -
K.András #999 senki nem anyázott... -
#998 bocs! tul sok szalon futnak az esemenyek ... mire is? ^.^ -
#997 1000#???? -
#996 Timber tégy egy szivességet és fejezd be! -
#995 Hogy is hivnak???? -
#994 miert? majd mindig anyazni fogtok?
vagy ha bemegyek a szerverre akkor Timber vs all lesz allandoan? -
#992 latod? Masok vert izzadnak, hogy ismert playerek legyenek ... en meg egy percet nem kellett lojek ahoz, hogy mindenki ismerjen a scenen belul ^.^
hgs.servegame.com - Raven Shield multi infok
-
K.András #991 az már késö bánat lesz -
#990 tudok mast is ... pl ha kijavitjak a bugokat akkor majd aradozni is fogok!
-
#989 13 -
#988 Egyszer gyere már be szerverre... tényleg jót fogok röhögni tuti mindenki a skalpodra fog utazni PÖCS!
-
#986 jo jo ... majd kitalalunk valami designt az oldalnak es akkor megcsinaljuk ... csak igy elsore igen elrettento ez a Microsoft Word stilusu honlap.
De tenyleg bocsanat a fikazasert. .... -
#985 Ez király!
-
#984 ahelyett hogy orulnel annak, hogy van egy olyan szines es erdekes foltja a RS scenenek mint en! ^.^ -
#983 Na most komolyan: az oldalt Life csinálta, aki mellesleg megoldota, hogy tudjunk játszani a biztonsági másolattal.. dedicated szervert futtat.. szal nem fikázni az oldalt! Suni lehet nagy flashguru de nekem az ő designja sem tetszik.
-
#982 jaja!
hajra! ^.^ -
#980 nem elbasztam en is!
<a href="http://hgs.servegame.com" target=_blank><h3><b>hgs.servegame.com - Raven Shield multi infok</b></h3></a>
igy jo!
-
antijedi #979 najó én megyek pasziánszozni, nagyon fárasztóvagy ember :DDD
(kár hogy nemtucc mást csak kötözködni) -
K.András #978 attol még maradhatsz taho is meg egoista mert elöre irod a havert :D -
#977 na még 23
-
#976 kimondta? fejbol tudom a < es > kodjat ^.^ -
#975 ja az oldalrol ... kerjetek mar meg Sunit, hogy csinaljon valami rendes oldalt ... mert ez a mostani iszonyu gagyi ^.^ -
#974 Dreamweawerrel könnyű!
-
#973 taho vagyok es egoista ... tehat en es a haverjaim. -
K.András #972 meg a lányok is már álva hugyoznak a nagy várakozástol :D -
#971 nem floodolt hanem flamelt
es most petyus kedveert, hogy tudja jol kopipesztelni:
<h3<b><a href="http://hgs.servegame.com" target=_blank>hgs.servegame.com - Raven Shield multi infok</a></b></h3> -
#970 Na usgyi van Timber hagyjál minket békén!
___
hgs.servegame.com - Raven Shield multi infok -
K.András #969 haverjaim meg én :DD -
antijedi #968 nem mert pl én nem vagyok a haverod (felis akasztanám magam asszem ha az lennék) -
#967 Rili?
De otthon is ilyened van? Ugye mondtam én hogy érdemes Tippmixelni!
___
hgs.servegame.com - Raven Shield multi infok -
#966 ide is en meg a haverjaim irogatnak ^.^ -
#965 nem nem ... jol gondoltam ... csak azzal, hogy beirtam levedtem azt, hogy meg is tedd!
amugy eleg szanalmas, hogy megint szarul kopipeszteltel valamit ^.^ -
#964 Csak azért rakom oda hogy ha valaki betéved ebbe a szétfloodolt topicba találjon vmi használhatót...
Játszani nem megyek holnap este 8ig utól kell érnünk a Battlefield topic hozzászólás-számát. -
K.András #963 ahogy elnézem lehet télleg meglesz... -
antijedi #962 csinálj egy anti-r6rs topic-ot és odairogass jó?
kiváncsi vagyok rajtad meg a haverjaidon kivűl ki fog oda irogatni
ui: smiley-eket némelyiket fejből némelyiket beszurás, pl mf1 -et azt fejből :DD