16419
  • Hoz_Hun
    Nem, de azt is megveszem erdetiben.
  • Petyus_
    Még nincs info, de Raven Shieldet nem tudjátok mikor jelenik meg? :)
  • KM
    ...és lövünk!
  • repro
    Forum Spam Rulezz

Mennyit kóstál? most lusta vagyok neten utánna járni..
  • repro
    hö!? van multi része????
  • repro
    nya én ezért nyomom ki a hullákat..
  • radical@work
    Este leszünk.
  • Petyus_
    Jaja!
  • Birk@
    Ez király, most már csak más player is kéne :)
  • Birk@
    :ddd
  • Hoz_Hun
    Birk@: nézd meg a topic cím alati két sárga nyíl közötti címet. :))
  • Birk@
    GYerekek valaki irjon be pls egy szerver-t jo lenne megnezni mulyen a multi resze
  • claw_
    Olyan is volt hogy hátrabukfencekkel legurult a dombon, de a rekorder még az volt, mikor Banking House pályán egy vöröske állt közel a bejárathoz, hogy tökéletesen rálásson a kimenő zöldekre, fent az emeleten, a korlátnál... Mire valaki, nemtom ki, hátulról meglepte csöppet, és kipurcantotta... Erre a gyerek kényelmesen rákönyökölt a korlátra, felemelt fegyverrel a kezében, mint aki továbbra is a bejáratot figyeli és bármikor tüzelésre kész, csak kicsit pihen! Engem ez annyira meglepett, hogy mikor hoztam túszt, kilógtam oldalra, és észrevettem a gyereket, 2 tárat kilöttem rá, mert nehéz volt rájönni hogy halott - visszalőtt! Mint halálom után rájöttem egy f*szt lőtt vissza csak mocsok csapattársa bekempelte magát a korlát széléhez és lőtte szegény fejemet miközben én haverját próbáltam kilőni őt meg észre se vettem! Milyen mocsok dolog ez a karma engine!
  • Hoz_Hun
    Na ezt jól megmondtam, nem tervezek, vagy még is...
  • Hoz_Hun
    petyus: megveszed mindkettőre :)). Viccet félretéve én PC-re veszem meg mert még nem tervezek XBox-vételt. Bár meg kell mondjam erősen tervezgetem (vagy PS2, jó gamák vannak arra is).
  • radical@work
    Még szerencse hogy van belőle DVD5-ös verzió. Valaki tudja mi a különbség a 9-estől?
  • Petyus_
    Én is nagyon vártam de nekem is nagy dillema, mert tervezek venni egy XBoxot és arra is van Substance.. és ezt azért jobb konzolon nyomni, ott adja azt a hangulatot. :)
  • Petyus_
    Na látod ez pl. rohadt jó. :)

Azt hiszem a karma engine-nek van egy becsontozásért felelős része, és úgy tűnik a készítők ezt egy az egyben átvették Unreal Tournament 2003-ból. Ezért vannak érdekes spárgázások, meg ilyenek (de azért tud nagyon jó dolgokat: pl. ez a létrás eset, lépcsőn legurulás, lecsúszik a domboldalon, lassan csúszik lefelé a falnál a hulla).

De mondom tuti lesz hozzá javítás előbb-utóbb.
  • Hoz_Hun
    MG2 megveszem eredetiben. Nem tökölök a letöltéssel
  • Petyus_
    Nem, egy db double layer DVD.
  • Hoz_Hun
    Ja tényleg lehet. Az akkor 5-6 CD?
  • claw_
    Szabad tippelni? Metal Gear Solid 2. Régen várt és IGEN NAGY! 5100 mega!
  • claw_
    LOL! Petyus, ha nem hagytam el, akkor nekem valahol van olyanom ahol asszem éppen Stolo azzal próbálkozik, hogy lesz*pja magát! Na azon fetrengtem! Csak félek hogy sima printscreenel csináltam... Mind1, de iszonyatos halál utáni pózok vannak ebben a gémben! Tegnap olyan is volt hogy Rain lelött 2 embert a létre tetején, mire az egyik leesett, mi meg JTB-vel úgy beszartunk hogy teljes lendülettel tüzet nyitottunk egy hullára!
  • Hoz_Hun
    Ez nagyon Ász kép. :DDD.
  • Hoz_Hun
    Mi az a régen várt nagy játék??
    Vagy indiszkrét a kérdés?
  • Lifeforce
    Nem igazán laggolhat.Nem fut rajta semmi.
    Ellenben szerintem a netünk szarakodott mert tegnap mindenki töltött ezerrel. (nem a szerverről hanem úgy átlagban mindenki mert tegnap kijött egy régen várt nagy játék és azt zuzza mindenki.
  • G_ArchAngel #1449
    Tegnap nagyon jó volt a game - este 22.00 óráig, aztán nekem nem lag lett, hanem az árnyékok középre csúsztak és semmit sem láttam: akármit próbáltam szinte semmit nem láttam előre - ezért aztán hulla jelölt is voltam végig.

Más:
    mindenkitől elnézést szeretnék kérni, aki velem egy csapatban volt és véletlenül leTK-ztam, de könyörgök, ha be vagyok feszülve egy sarokra, az nem azért van mert beragadtam (ami ebben a programban nem is ritka), hanem mert bőszen célzok - és ha ilyenkor meglátom az ellent nem figyelek arra, hogy valaki átkacsázik a tűzvonalon. Tehát: Sorry!
  • CB-LSC
    Ez qrva nagy.
  • CB-LSC
    nem a hgs.A lag.
  • [Rush]
    Kire Soma, mi nyomtuk mint ATOM, csak az a két csenesvész alak aki velünk jáccott az nem :DDD
    Nem tényleg jó volt köszi a gammát!!!
  • schoma
    Köszi a játékot, nagyon jó volt. De azért szerintem a kommunikáció még ránk férne!
  • And5
    na leállt serverünk :(
    de holnap újra megy bár ha kijön az indy akó bizonytalan
  • And5
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    private airporton mar nagyon királyak vagyunk
    4x egymás után mission completed
    pedig mar 30 terror veteran van
  • Taptarap
    Egy kis szex az izgalmakra. A harmadik milyen irigykedve nézi őket.
  • Petyus_

• rucsi
    Sziasztok! Mondjon vki egy címet ahonnan le lehet tölteni! Lécci!!!!!!!!!!
  • And5
    a kulisszák mögött :))))
  • And5

• And5
    hogy leeht betenni a képeket hova töltsem fel?
  • Petyus_
    Tömeges öngyilkosság.