16419
-
Lifeforce #1517 Elindult gyertek mert gyorsan megtellik :) -
G_ArchAngel #1514 Ha! nekem akkorát esetelt a gépem, hogy csak na!
"A rendzer sűlyos hiba után..." kezdetű üzenetet kaptam... -
Lifeforce #1513 Sry egy kis technikai szünet.
Basztatják a netet a szervernél :(
10perc szünet. -
Hoz_Hun #1512 Ok köszi. Én is csak meló után, de benézek. -
#1511 konzol open laser.sytes.net -
#1510 opne=open -
#1509 konzolba írd be: opne laser.sytes.net -
Hoz_Hun #1508 Jó tudom belépek. :)
De mégis? -
Hoz_Hun #1507 And5: hogy lehet a szerveredre jutni? -
#1506 Nem fog menni! Most indulok haza melóból! -
#1505 nyugodtan elvielg public :)))) de ha teheted gyere most én is megyk be azonnal hiogy látom hogy vki bent van -
#1504 Ha nem gond, majd én is benézek egy jó óra múlva. -
#1503 kiütött a tegnapi???? -
#1502 petyus nem jössz gamálni ketten coop? -
#1501 LASER.SYTES.NET már itt is tudsz jácani coopban :)))) -
#1500 1500 powa!! -
#1499 Mi? -
#1498 Bakk! -
#1497 Hö? -
Evilmann #1496 Azt az ubi.com-ot felejts el ha nem eredetid van. Ha van egy erős géped meg adsl vagy chello, akkor cooperativban 3-an tudtok játszani Kali-val. Különben meg olvass vissza mér leírták párszor, hogy mi a tört magyar server címe és, hogy hogy kell belépni. -
#1495 Topiccím alatt a nagy sárga-kék feliratot figyeld. :) -
loser #1494 Vagy ha senki sem tud segíteni akkor vmi server ip címe kellene, hátha ugy működik. -
loser #1493 Hali mindenki ! Tud vki segíteni, a játékban nem tudok vmiért bejelentkezni azt irja ki hogy nem vagyok az ubi.com-on bejelentkezve, pedig be vagyok.
Vki tudja miért irja ki??
elöre is köszi -
#1492 Ettől féltem.. jól van akkor maradok az angol exportnál. Nektek hányat hozzasak? Ócsóér megszámítom.. mondjuk egy huszas? -
#1491 baszod 4 giga ez a szar MGS2 biztos hogy leakarom tölteni én ezt? -
#1490 Ki korán kel, több golyót kap... -
#1489 nem fog megjelenni április első hetén nkm anno június közpén azt mondták 2 hét múlva lesz SOF2 azt vmikor augusztus végén hívtak vissza hogy már van
NA emberek lehet jönni a LASER.SYTES.NET -re
amint látom hogy bemegy vki én is megyek :) elnézést hogy csak most de 15kor keltem fel :) -
Hoz_Hun #1488 Addig jó a lettöltött full is. -
#1487 Rosszabbra számítottam. :) -
#1486 Te jó ég! Az még legalább 2 hét... -
#1485 Jó hírem van. Felhívtam Automexet azt mondta a hölgy április első hetében megjelenik.
Mondjuk nem tudom mennyire lehet bízni ebben, vannak negítav tapasztalataim ilyen téren (mondjuk nem Automex-szel konkrétan). A legendás magyar kézkönyvek miatt szoktak késni nálunk a játékok, össze kellene gyorsan dobni egy fordítást. -
G_ArchAngel #1484 Ez a szenvedés a szerverhiány miatt egy dolgot vonhat maga után: tömegesen felvásárlom az összes RS-t és dupla áron adom el, annak aki orig.szerveren akar nyomulni...hehehe
Egyébként vkinek nincs fogalma arról, hogy kereskedelmi forgalomba mikor kerül? -
#1483 Nem az én szerverem! And5 csinálta. Majd itt beírja, hogy mikor indul megint. Sajna azonban csak 4-5 embert bír ki.
A címe: laser.sytes.net
Hajnali 4ig nyomtuk rajta. Iszonyat jó.
De az igazi az lenne, ha lenne egy olyan is, amelyik elbír 8 embert. -
Hoz_Hun #1482 Ja karma engine. Hihetetlen poziciókat vesznek fel néha. De szvsz, a tök jól néz ki, föleg amikor laborul az elhunyt valahonnan (vagy fennakad az ablakba :)). -
Hoz_Hun #1481 Szeretem a coop-ot. Hogy lehet a szervereteket kipróbálni? -
Braveheart #1480 most jön a 2.cd 3. fájla, majd holnap talán én is multizok -
Braveheart #1479 ebben is karma engine van? EZAAAZZZZZ -
#1478 izziston=izzitson -
#1477 Tegnap (az az ma hajnalig) nyomtuk And5 coop szerverén. Szvsz így valami iszonyat jó a hangulata a játéknak. Nem semmi. Akinek van rá lehetősége, azt megkérnénk, hogy izziston be egy másik coop szervert!
Próbáljátok ki ezt a játékmódot. Az ellen 30 db veteran volt. Nagyon nagy meglepetéseket tudtak okozni nekünk. Eleinte nem sok babér termett. De aztán..... -
#1476 Asszony biztos örülni fog!
Raven Shiledet megkérdeztem, lehet jobban megéri ha Angliából hozatok egyet ott 30£ az ára (10.000-11.000 píz), gondolom nálunk sem lesz olcsóbb, sőt..