16419
-
radical #1561 Kár akkor megyek aludni. cya all. -
antijedi #1559 nekem is behalt -
#1558 uugytünik -
radical #1557 Behalt a HGS? -
#1556 na mi a csöcs van a szerverrel??:( -
#1555 Timber vs PAI (tHe artificial ígyírják? unintelligence :) ) -
#1554 Timbernek leggagyibb AI ellen TALÁN lenne esélye egyedül, de nem rá fogadnék. :) -
#1553 na még 8 óra és lejön a R6 =>9 míg megunom=>helyhiány miatt törlöm.
Én asszem a timberféle taktiktát fogom alkalmazni az egyszemélyes hadsereggel végigtolom a singli-t :) -
#1552 figy mostanában melyik szerveren vagytok??
kéne a cim:) -
#1551 Én úgy próbálom hogy waypointok nélkül egy négy fős csapat... ha meghalnak a kedvenceim és felidegelem magam akkor meg a default terv alapján.. azok nem rosszak, másodjára-harmadjára meg lehet csinálni emberáldozat nélkül ha kitapasztaltad.
Pár missionhöz meg csináltam saját tervet, rengeteg waypoint-tal és go code-dal van amelyik egész fasza, de finomítani kell azért rajtuk. :) -
#1550 Nálam is! :D -
#1549 Nálam a "back-up assault 18" is listán van már :p -
claw_ #1548 Király volt a mai gém, elöször a csöcselék aprította CB-t aztán belejöttetek szépen, de király volt! Főleg az tetszett mikor fél perc alatt 5 CB-st küldtem pokolra, mire kifogyott municióm és hatodik lelőtt! Na mind1, király volt nagyon, kössz mindenkinek!
Ui.: Hoz! Nézd meg ICQ-d! -
#1547 Srácok, ki tudja hogy van-e utánpótlás? Mert eddig csak az első 2 pályát tudtam megcsinálni úgy, hogy ne fikázzon meg senki?
Ja és saját csapatokat csináltok, vagy azzal nyomultok amit kaptok? -
#1546 ini-t cseréld ki meg töröld kia fájlt hgs.servegame.com itt van infó hogy hogyan aztán creat game dedicated server lan game ezeket állícsd be ezután parancssorban elkezd irkálni na akó megy a server elindítod újra a émet és csatlakozol magadra -
antijedi #1545 amugy easy fokozaton max célratartással meg lehet oldani fél óra alatt az egész gamet :DDD -
antijedi #1544 vigyed a nyomikat arra a helyre aki megszokott halni, azé nemkár :D -
antijedi #1542 kérdezd and5-t vagy life-ot -
antijedi #1540 clienseknek szerintem csak consol és beirni opne ip
(ip helyére a server ipje) -
Braveheart #1538 na leszedtem, és eddig(első 5 pálya) nagyon tetszik! -
#1537 De. -
antijedi #1536 de fnc ne ondjatok hogy szar max 2meter-ről... :D -
#1535 elkezdtem leszedni, már csak a CD2 hiányzik és... :))) -
#1534 Kuss! -
#1533 kivéve mikor nem :P -
#1532 Nem, egy pisztolylövés tényleg halálos.. általában. :) -
#1531 vagy csak szar a sérülésmodell :D -
#1530 Helyes! -
#1529 FNC az a lámák fegyvere.. tudom mert én is azzal szoktam nyomulni!
Coop-ban a legjobb fegyver egy thermalos hangtompított sniper és egy jófajta hangtompítós stukker, vagy hangtompított SMG, ennyi. Nem érdemes nehéztüzérséget vinni. :)
Távolra egyébként nekem is volt, hogy sniper headshot és nem feküdt le a tango, de akkor szerintem túl soakn voltunk fenn és laggolt. -
antijedi #1528 amugy ez a nemölünk meg mindenkit nem tom mikoze ahoz hogy az első ember lelő ilyen ügyesen, akit mindenképp meg kéne ölni :DD -
antijedi #1527 bár személyszerint nekem mind1, mert nincs kéznél mic :D -
antijedi #1526 ts 2 :D -
antijedi #1525 bazz nem az a baj, de ha az első ember kap a fejbe egy halálpontosat fnc-vel amitől rendes multyban bárki behal és ako meg az ai vigan lekaszál egy géppisztolyal... -
#1524 team speak 1 vagy roger wilco servert kértek? -
#1523 antijedi tanuld már meg hogy nem ölünk meg midnenkit -
#1522 Reszkess petyus szedem a R6 ot :P -
antijedi #1521 hát nem tom mivan velem de ez a coop most érdekesvolt :D
full pontos lövés fejbe fnc-vel meg se kotyan neki és vigan szitává lő utána uzival vagy miazistennel :D -
Hoz_Hun #1520 Van valami Roger wilco ip, amin majd lehet komunikálni. Persze, nem a klán chatira gondolok, hanem valami hasonlóra, csak nyilvánosabb? Lehet hogy kicsit érthetetlenül írtam le. -
antijedi #1519 ez egy RS easterenegg csak a warez felhesználoknak :DD (csak poén nem kell komolyan venni :D) -
Hoz_Hun #1518 Wazzzzz ez nem ér én még melózok.