R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fent van az 1.0, megvan a szerver, de kéri a cd kulcsot... mit lehet ilyenkor tenni? kell valami egyéb crack vagy cd klucs nélkül esélytelen?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

köszi 😊

Crem
Stílusosan: HSF 1.0 😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

és mi a neve a szervernek?

Crem
Magában a játékban lévõ keresõben.

Viszont ha fel van téve 1.56-ra akkor nem tudsz bejönni...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ezt az 1.0-ás tört szervert hol lehet megtalálni?

Reggelt mindenkinek.
És a lényenyeget nem is mondta a gábor, hogy a metrós mapot is sikerült megcsinálni. .
Úgyhogy az összes ASmap ott van és még a de-dust...stb amit kiválogatott a Gábor.
Megoldottuk a mapletöltést is játékon belül, de egészségesebb ha innen töltitek, mert ha játékon belül tölti le akkor csak kesbe rakja.
Ez azt jelenti, hogy ha magatok szeretnétek coopozni vagy lan alatt játszani akkor nem tudjátok behívni a plussz mapokat.
A webszerver még nincs beállítva úgyhogy a fájlra katt a jobb egérgombal és cél mentése másnéven...
NOS elkészültek 1.0-ra az AS mappok(300mega)mind mükszik,a 17 AS mappon kivül még van 4 map az RS, UO és CS-bõl....
3 rar-ból áll és letölthetitek INNEN

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Crem
thx!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AndrewCB

Big Daddy
Itt találsz a Raven-hez

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

KranaZoli
Hali!

Érdeklõdnék, hogy létezik-e a gammához magyarosítás, vagy van-e készülõben?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KM
Gondolhatod, mi munka volt benne!

Komi, gratula!

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Lehet, hogy kevesebb lesz mert ma megpróbálom leválogatni.
Nem játszottam tesztek meg szenvedek

Crem
Látom megint korán abbahagytad az RvS-t!😊))

Crem
Ehhez is gratula mindkettõtöknek!😊

NOS helyzet a következõ..Lifével megoldottuk(ILL FÕLEG LIFE),hogy mennek az AS mappok az 1.0 tört szerveren..+még 4 map a CS és RS -bõl..két 1.0 ás server fut egyiken csak az új mappok,az AS ben átírtam a ruhákat majdnem minden mappon egyformán jól megkülömböztethetõ szinekre,még mielõtt elkezdenétek letölteni, 3 mappot kell kijavitani mert nem mennek és sajna az UO-os Subway-Station is köztük van..remélhetõleg ma megoldodik...JAH és ne szarjatok be az egész mindössze 1 giga,de felére lessz tömöritve, igy kb 500 megát kell "csak"letölteni

Gratulálok a babához!
Szépre sikerült!

A tudatlanság gyönyörködtet

traXion

KM
Gratulálok én is!

DonPapa
én is gratula

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Gratula

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

AndrewCB
Vagy:

Komi da Kidmaker

Big Daddy
Pár embernek már megtanítottam,hogy fentrõl sokkal jobb támadni!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Gratula mégegyszer!

Törölt felhasználó
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat a gyerek, asszony és a magam nevében is.
Vukodlav
Mégegyszer én is szívbõl gratulálok Komi neked, és persze a mamának is.

HIP-HOP jön Vuk

Crem
Ez az KOMI!!!😊

Gratulálok neked és az asszonynak!😊

Ezentúl a nick neved: KomIFatheR...

RAY.
Gratula KOMI

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

traXion
Graulálok!!!

Good Job Soldier! 😊

zoli80
tyuha,nem kicsi a draga,hány kilo?

Törölt felhasználó
A legfiatalabb RVS rajongó: a fiam 5 órával aszületés után

traXion
Biztos, hogy a jó csapatban vagy? 😊

Gyertek játszani mert megõrülök!! Ezek a hülyék startnál bekemelnek !!! Ez nem is lenne baj DE HA BOMBÁT KELL AKTIVÁLNI

EZT nem hiszem el lelövök 3 embert megyek utántöltem beakadok az ajtóba és lelönek ezt 5X megcsináltam!!!!
Ez az 1.0 tényleg érdekes

zoli80
valami nem stimm,behalt az ubi?hofi neked ok?

zoli80
1.0án vagyunk hofival.

Most már igen ,de reggel nem láttam a servert!

hahaha

zoli80
1 860 Shazman-elite Hungary 879 5 13 0.38 13 17m 50s

a fasza ubi,pedig asszem én vagyok a legjobb😊)

Big Daddy
asszem 1.0-val tudsz

Big Daddy
Megy!Az ubi-ról be tudsz menni.

Fog menni at 1.0?? vagy megy??? mer én csak az 1.56-ot látom

mi kell ahhoz, hogy cdkulcs nélkül is tudjak neten játszani? van valami speciális crack vagy szerverfix?

ja az szép frag volt!!

AndrewCB
Jó volt ez a tegnapi 1.0-ás lövöldözés!
Gábor, ha kell a frag lecke, majd szólj!