R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
amugy én nem szeretem az f1-et,kivancsisagbol nézem és nem rég ota tehat érdemben nem igazan tudok hozzászolni,csak ugy érzem h jó autóval sokan megszorithatnak.

zoli80
lehet de ezt nem tudhatjuk meg soha és kivancsi lennék rá emlékszel e olyasmire a közelmultbol h baj lett volna a ferrari autojaval mert nekem erösem meg kell eröltetnem magam.

Erre azt mondanám az elsõ 2 vb az a benettonnal volt,és én emlékszem amikor Alesivel helyet cseréltek,de ebbe ne menjünk bele,mert ez ennél hosszabb,mint ami ide kifér..Ami viszont Tény! rajta kivül senki nincs aki 50-80 körön keresztûl tud egyforma köridõket menni,Mondhatnám azt is átülhetne Renault-ba, Honda-ba ,BMW-be azzal is vb lenne

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AndrewCB
NEm mondanám!!! Én annak idején Senna rajongó voltam. De Õ már nincs. Nekem Sumi nem szimpi. Ez van. Ha lenne még Senna...
Én azóta inkább csapatnak drukkolok. Ilyan a BMW!!!

zoli80
tény hogy profi a csavo de a sikereihez az is nagymértében hozzájárul h profi autót vezet és profi csapat áll mögötte.az utálatot asszem a legjobb baratnöm eszement rajogasa valtotta ki,26éves,tanult ember és ugy viselkedik ha sumákerröl van szó mint egy hülye tini amikor meglatja a robbiet.soha nem értettem ezt az eltulzott rajongast.egy ember aki jol vezeti a gépet,egy német,olasz autóban marha hülye fejjel és sablonnyilatkozatokkal.kb annyira érthetetlen mint a mi "oknélkuli" utálatunk.

Még soha senkitõl nem kaptam egyetlen egy értelmes magyarázatot arra miért is utálja SUMIT,évek óta rengeteg emberrel veszekszem ez miatt, de a "csak" on kivül még nem kaptam értelmesebb választ

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Te is olyan vagy,mint az egyszerü ember,nem viseli el a PROFIKAT,én 92 óta rajongok MS-ért,pedig akkoribam PROST volt a kedvencem,azóta minden verseny VHS-n megvan,de ez semmit nem változtat azon a tényen MS a király!!!

zoli80
habár az sem lenne rossz ha a többiek szednék ossze magukat ahogy börni ekleszton mondta.

zoli80
én is igy vagyok vele bár nem tudom miért utálom.talán azért mert nincs izgalom,valahogy visszafoghatnák öket.
a palik meg egy nagy suttyó,igazán megkimélhetne mindenkit a faszságaitól.

Crem
SUMI megbüntetett mindenkit...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
30Mp különbség van az 1-3. között... (második is Ferrari😊 )

AndrewCB
Zsófi anyira ért a vezetéshez, mint Én a rotációskapához!

AndrewCB
Sajnos most a BMW sem az igazi! Már annak drukkolok, hogy a Renault verje a Ferrarit. Utálom Shumit!!!

Crem
Ezt hamar befejezte...

zoli80
mar ott sem😊

Crem
Ja! vadállat volt!

Crem
Ehhh...

Zsofi a szokásos helyén!😛

zoli80
bakker drukkoltam trullinak,ezt elbazta,pedig kiralyul rajtolt😞

Crem
Truli...

zoli80
bar hang nélkul nem olyan izgi de nem birom mr. p hangjat.

zoli80
szerintem magat égetné nem minket de azért reménykedjünk h nem lesz ciki😊

Crem
Nem is azért izgulok, hogy kisik, vagy nem,hanem Ne égessen le minket, mert szerintem az egyetlen F1 versenyzõ, aki menet közben elszívhat egy cigit nyugodtan, mert a menetszél nem zavarja...

zoli80
nincs miért izgulni,az utsó helyrõl indul a csaj😊

Crem
Mivel úgy vezet mint egy nõ...

Crem
Baumgartner ZSÓFI!😄

zoli80
ki az a b. zsófi?hadd izguljak én is érte😊

Crem
Ma még megnézzük, hogy Sumi bemutatót tart. Izgulok egyet B. Zsófiért aztén teljes volt a napom szurkolásban!😊

Crem
3:1 Debrecennek!😊

Crem
Ez idáig azon izgultam, hogy a Fradi zakozzon, de már nyugodt vagyok!😄DD

Crem
10-11-12-bön azt hittem leverik!😞

Nagyon kemény volt az Argentín!

Törölt felhasználó
Kszönöm.
Kaplan
Gratula babához!
Sok sikert a neveléshez.
Mester..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zoli80
a faszom,ez izgi volt,fél doboz cigi ugrott😊
csipem a zsolt gyereket.

zoli80
kemény a box baze!

zoli80
gab valami elszarodott s serveren,a maplist fura.pilotot ir és bombas,stb..........

ghost cb
Hát nekem tegnap nagyon gáz volt, egyszerûen nem fogtak a golyóim... A hangtompito is gáz (minden fegyver demédzse 2 lesz!!!). Nekem annyira nem jön be ze az 1.0! De ha ez van...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3010 MHz with 510MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5900 Ultra (5313)

Assertion failed: !Reader.AtEnd()

History: FCodecHuffman:😄ecode <- FCodecFull::Code <- FCodecFull:😄ecode <- UDownload:😄ownloadDone <- UHTTPDownload::Tick <- TickDownload <- UNetConnection::Tick <- UNetDriver::TickFlush <- UNetPendingLevel::Tick <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

zoli80
helyet pls!

zoli80
nomeg valami nagyon nem stimmelt az 1.56os serverekkel,jatszhatatlan volt.

zoli80
mert jönnek a nagyonlámák a szerverre és fél kézzel kajalas kozben,a furdokadbol irthatod öket becsukott szemmel.nekik 100-300as pingjuk van a magyarok 30ához képest.😊kivétel daddy,neki a kulfoldiekénél is nagyobb.😊

most megint 1.0 mánia van?😊
miért?

zoli80
basszus,tök szivesen jytszanék de nem merem abbahagyni.

zoli80
sima winfosos letöltövel töltöm a rarokat,ha most abbahagyom megjegyzi a végét v majd kezdhetem elölröl?

AndrewCB
Kellene 1 hely!!!

Melyik TS-en vagytok?

zoli80
hulye vagyok,megvan már.

zoli80
mit kell lekapni?van ott minden csak rart nem látok.

kozben megoldottam koszi 😊) kiraly ez a jatek multiban is...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nem kell...
Csak rányomsz, hogy ok és kész.
Nem kell beírni cdkulcsot...
Vukodlav
Open parancsal gyere be!!! konzolba beírod, hogy: open hsf.serveftp.net

HIP-HOP jön Vuk