R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Miért nyomja le a felbontásomat 640*480-ra? :[

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

schoma
Már biztos nagyban játszanak valahol!
Rólunk meg elfeledkeztek.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Nem kell regenyt irni csak tomoren a lenyeget

Petyus_
ISTEN VAGY MONDTAM MÁR?????

Hustler_hu
basszus ... maskor mondd neki azt hogy mission accoplished 😊)))
Hustler_hu
melyik mukszik ? a Kalis verzio ?
Elkészítem a honlapot hozzá.Ahonan a cumót letölthetitek és az infót is, hogy mit kell csinálni.
Semmi nehéz dolog, úgyhogy nem kell megijedni.
Kb 30perc és ide bevésem a dolgokat és mindent megtudhattok.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TEEEEEEEEEE HEEEEEEE MÜÜÜÜÜÜÜÜXXXXXXIIIIIIIIKKKKK!!!!!!!
EMBEREK LESZ MULTI HEGYEK DÉLUTÁN!!!
NEM KELL SE REGISZTRÁCIÓ SEM SEMMMI!!!!
SE CDKULCS SE SEMMI!!!!!! 😊
Petyus_
De miért jó az, hogy nincs mentés? Meghal egy emberke és kezdhetem elõlrõl.. száksz.. ebbõl a szempontból Ghost Recon jobb volt, de egyébként tényleg nagyon ütõs a Raven Shield!

Tikal
kb erre gondoltam, multi demoban mintha nem lett volna kapcsolat a lábuk meg a talaj között, siklottak, ha láttad már az AA-ban a katonák mozgását akkor tudod mit hiányoltam a demobol, azt hogy látszott nem motion capture

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mondtam neki, erre azt mondja hogy inkorrekt vagyok. Hát, mondom ilyen nincs!
a.carkey
A qurva Radiant és TV Net miatt hétfõ óta nem volt netem, de:
Ha már a valaki a kommandosmozgást emlegette. Egy jó kis site magahoz a kommandosokhoz.
Õk (a BBE) ugyan kevésbé ismertek (sajna), de baszott jók. Mostanában keveset hallani róluk. (Nem hivatalosan Afganisztanban tenykednek ...)
Õk kísérték Hágaba Milosevicset, meg korábban az Adrián ellenõrizték a Jugo elleni embargó betartasát.
Az alábbi siteon van egy-két movie a mozgással kapcsolatban. "In action". Alatta a
"Harmadik Muszak" zenéje szól. Aki ismeri, az tudja, hogy annak hatalmas feelingje van ...

http://www.bbemariniers.net/en/news/index.php (Ez az angol nyelvû rész, a download opciót nézzétek meg ...)

Kevesen ismerik õket (mármint a BBE-t), az egyik Rainbowban volt egy vonatos küldetés velük kapcsolatban. Azt másolták le Clancyék, amikor visszavettek egy vonatot (de meg 1977-ben) néhány del-malukui terroristától. Akkor próbáltak ki egy csomó olyan dolgot amit késõbb a GSG-9 Mogadishuban és az SAS Londonban, a Princess Gate esetnél (ezzel kezdõdött az elsõ Rainbow) alkalmazott és mára minden kül-alaknál "elterjedt". Specko ajtorobbantas, flashbang, elterelés, gumilétrák (vagy gumi vegû létrák) bevetése a feljutáshoz stb..
Õk probálják ki a GSG-9 mellett elõször az ebben a játékban is szereplõ H&K "termékeket".
Csak ha mar a mozgást említettétek. A moviek a

http://www.korpsmariniers.com/download/bbe-clip.wmv

találhatók. (Én ebben béna vagyok, de valaki írhatna egy konkrét példat, hogy kell
belinkelni ide egy site vagy akármi linkjét ...)

Mellesleg hihetetlen hangulata van a gaménak. Az eddigi Rainbowokat veri. Azokat a legnehezebb fokozaton nyomtam végig (az utolsó utolsó elõtti vagy utolsó ? küldetésének kivételével), de itt beszarok a legnehezebben, pont azért mert mentés itt sincs. Mivel sokkal jobban és külön-külön képes lekezelni az egységet nem
kisérleteztem a tervezessel, de így vhogy qurvára nehéz. Jó a játék. Multiban is megnéznem, ha találtok megoldást a "problémára". (Tudom, meg kell venni és kész ...)
Jó a fegyverek módosítása is, attól függõen, hogy mit pakolok rájuk. Sok is van belõlük.
Bár a többség szinte használhatatlan, de akkor is jól néz ki ha sok van a palettán. Maga a grafika nagyon szép, szerintem.
Nálam is csak a shadows-t kellett visszavenni lowra és jól fut. Jók a kuldetések. Az ellenfelekkel sincs baj nehezebb fokozaton. Ha hangtompítossal lõsz, elõny, de ha nem vagy elvéted ill. lát egy hullát jól kezeli le a szitut. Bevédekezik egy hordó vagy bármi mögött, vagy segítséget hív, ill menekül. Megadni csak egyszer adta meg magát eddig.
Az egyenruhák is jobbnak tûnnek. A "heavy" ugyan meg mindig nem tetszik, de tényleg javult. (Idegesít néhány modellnél az a baszott nagy plexi elöl ...)
A térképtervezést próbáltátok?

A medve nem játék.

Hustler_hu
mit mondtal neki ? tango down ? 😊)
Taptarap
Ha olvastad Daywalkert õ neki 1000 celeron, gf2mx200-on fut.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Vukodlav
Bizony 460! Itt megtalálod az adatait: http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=geforce4mx

HIP-HOP jön Vuk

Vukodlav
Ha már itt az FPS-t emlegetjük, annyira nem kell csúcsgép ehez a játékhoz, mert az én konfigomon (1024*768-ban az árnyékok kivételével minden a legnagyobbra véve)is tökéletesen fut. PIII 1 Ghz, 512 Ram, GeForce4 MX460-as videokártya.

HIP-HOP jön Vuk

Én mentem mellow-ba de kirúgtak. Lehet, hogy rosszul szólítottam meg a fõnököt?
Hustler_hu
http://66.111.43.11/ravenshield/rvs-kali.txt

ezt is probaljatok ki ... hatha valakinek sikerul , mert most mennem kell mellow van 😊
Ígéretes.

Na megvan a megfejtés!!!
A megvalósítást a ma jövõ programozó barátomra hagyom mert én nem tudom megváltoztatni a dll tartalmát.(Le van védve)
Ha kicsomagolom akkor nem tudok beleírni.Ha nem csomagolom ki akkor bele tudok írni de akkor nem látom, hogy hova kell.Szal ezt már szakira bízom. 😊
A megfejtés a következõ.Ti is kipróbálhatjátok és máglátjátok a lényeget.
Ja és amit egy emberke leírt a router.dat-ról az egy baromság.Ugyanis azt a dat fájlt a R6gemeservice.dll hozza létre.Magyarul hiába írod át, amikor a gamét elindítod és megnyomod hogy multiplay akkor hozza létre.Tehát.Az a lényeg ha lanon akartok játszani akkor egyik gép se legyen a neten.A netes megoldás pedig úgy néz ki, hogy ebben a DLL-ben lesz átírva a cdkeyserver ip.
Taptarap
Ezt az action én is megnéztem volna.😄DD

GF4ti4600-on 3gigás P4 procival,512ddr-el 100fps és 25 között ingadozik.
Az AI tényleg rohadt buta, de néha poénos. Mondom neki hogy OPEN-FLASHBANG & CLEAR, erre az egyik kinyitja az ajtót a másik fedezi, a harmadik meg nekidobja a flashbanget az ajtófélfának, az visszapattan hozzánk, megvakulunk és a skinheadek mindenkit lelõttek. Úgy röhögtem hogy majd leestem a székrõl.
Na majd lanon jobb lesz.
Petyus_
Jó de az AI bénázta el! 😊

Meg eleve ilyen hülye koncepciót, megyek és az AI elveszi elõlem a frageket! 😄

Komolyra fordítva nagyon jó a játék, méltó folytatása a korábbi Rainbow Six-eknek!

Taptarap
Az benne a kihivás , hogy nem lehet menteni meg olyan kicsik a pályák szerintem nincs is nagyon értelme.

Petyus_
A grafikai beállításokat nálam teljesen önkényesen váltogatja. 😄 ATi reklámfogás biztos. 😊

Egyébként nagyon bejönne, csak persze a küldetés sikere itt is nagyban az AI-n múlik.. az meg az utolsó ajtát kimyitja, és beáll háttal.. mendán, mendán, mendán.. sokszor az ellenfél is csak áll nagy bambán..

Nem lenne nagy baj, de így, hogy nem lehet menteni...

Taptarap
A radeonnal a duplája lesz.De ahogy néztem jó a kép nálad élvezhetõ.

THX
Petyus_
Nekem egyszer fagyott utána leveszi a felbontást önkényesen 640*480-ra. :[

DayWalker
nekem úgy volt hogy megnyomtam az "ö" bötût, és beírtam hogy stat fps

FPS-t hogy lehet kiiratni?
DayWalker
megnézetm, és az fps 10-20 között mozog, de vmikor még 10 alá is lemegy

DayWalker
az fps-t még nem néztem ,de egy Celeron 1000-es proci van a gépben

Taptarap
Komolyan??? Milyen fps-el fut a játék és milyen proci társul mellé?

DayWalker
a kártya : GF2MX200, de nemsokára lesz ATI Radeon 8500-as. driver: 41.09

Tikal
Amugy nekem is sötét alapbol a kép, de ez van minden játéknál, ugyhogy azt szoktam csinálni amit petyus irt.

Daywalker, kb nekem is ilyen

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DayWalker
nekem ilyen a fényerõsség

vagy ilyen nektek is?

Ha valaki talalkozok a csomagküldo szolgalattol valakivel az irjon nekem egy mailt ,hogy mikor tudna a ficko elküldeni nekem ezt a 2 cd-t.
Thx for your help.

[email protected]
Taptarap
Szerintem csak ugy ahogy petyus leirta de el nem tudom képzelni, hogy lehet sötét neked a kép??

Petyus_
Világosítsd a desktopot mielõtt elindítod a játékot. Jobbklikk a desktopon, tulajdonságok, és ott valahol megtalálod.

Ha nVidia akkor Beállítások->Speciális->GeForce akármi->Színkorrekció

DayWalker
Lehet vhogy világosítani?

Taptarap
Akkor mükszik, jól van megnyugodtam.

DayWalker
Hogy ez eddig nem jutott eszembe

Tikal
a monitoron

DayWalker
Lehet vhogy állítani a fényerõt?

Jaaa 😞
Szal én "feladtam" személy szerint
Csütörtökön (holnap) Elvileg jön a programozó haver és aszongya addig nem megy haza míg fel nem töri.😄
Lehet, hogy itt alszik? 😄
Na de humort félretéve folyt köv holnap.Ha õ sem tudja felnyomni akkor semmi jóra ne számítsatok. 😞
DayWalker
Mûxik

[Rush]
Jó napot kívánok!!
NEWS?

hTTp://ror.hu/

Baze olvass már vissza. 4-gyel lejjebb írták hogy ne írd be a keyt hanem csak klikkelj, egy idõ múlva timeoutol és nyomhatod a lanpartyt.

Tapi remélem sikerrel jártok mert az OBI lanon én is kipróbálnám szívesen.

K.András
Kéri...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

gregoryan
hogy lehet lanon cd key nélkül menni? Nekem kéri a key-t..