R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
aham majd kiderul😊

map=kör 😊 Még reggel van.
Valóban kell a 20másodperc mert sokan nem töltödnek be az elsõ mapnál és lehet, hogy ez az oka a különös táblatapadásnak.
Jacek
sok a 20 masodperc szerintem amikor halott vagy ugyis tudsz turkalni😊))
M14 Power😊

Kössz a játékot emberek, király volt nagyon! Rohadt jó kis gém ez! A Steyr Aug-ba meg beleszerettem mint fegyver itt...

Calver

[Rush]
Srácok, köszi a játékot majd holnap megint..........

hTTp://ror.hu/

R@in
Nagyon fasza, pályákról én 4-5 óra után még nem nyilatkoznék, a 20mp tényleg beleférne.
GJ Lifeforce!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

dikki*yysw
Nyah van szerver. Akkor kihírezem magamhoz ^.^

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

a.carkey
Tehetnétek a várakozást 20 mp re. keves a 10, különösen, hogy nem igazán ismerjük a pályákat. A brazil fí-es és a Villás pálya marha jó. Szerintem 1-2 igazi multi pálya legyen a serveren, a többi legyen a gaméból ...
Jó éjt. 11 órát nyomtam a ravent ...

A medve nem játék.

Jacek
ablakot ki lehet szedni de semmi ertelme mert be vagy fagyva es csak le fol megye az eger😊))
kulomben fasza a server jo gamek voltak ma😊

Most végeztem a szerveren, hát qrvajót játszottunk! Kár hogy minden mapváltáskor az elsõ mapkor nem lehet leszedni azt az ablakot középrõl, de remélem lesz rá patch.
16fõ a max.
Instict
remélem azért hajnalba beférek 1 kicsit😊)

Na a honlapot is feleszthetem holnap tovább. 😊
Hát igen. 😊 megfeszített 44óra munkámnak a gyümölcse. LooL öröm látni 😊
Baze indítani kellene mégegyet. 😊
Na majd holnap megbeszélem egy illetõvel. 😊
Instict
most voltam és server is full😊 most már megértem a cserét😊

Maximumon van. 😊
És tele 😊
Jacek
map lesz boven az tuti, hat en is remelem hogy lesz ember mindig.
Kicsit igenyesebb mint a cs😊))))

Nekem is nagyon bejön. 😊
A szerver olyamatosan nyitva áll elöttetek. 😊
Ne köszönjétek csak legyen tele mindig.😊
Valóban van benne még 1-2bug de nem veszélyes.Sztem ahogy elnézem a játék terjedését gyorsan lesz rá javitó pach.
Valóban a mapok egy kicsit gyengék bár a havas nekem nagyon bejön.De nem érdekes mert UT motor és mapok így a gyári mapszerkesztõvel biztos önteni fogják a mapokat 😊
Na fiuk a tábla azé nem tünik el néha mert megzazul a TAB
így rakjátok arra a gombra ahol müxik.
Jacek
nagyon komoly a game

Petyus_
Ja meg persze a sok bug nagyon idegesítõ, de remélem javítják.. meg majd a szervert is finomhangolni kell egy kicsit, fõleg egy szabadon mozgatható ghost camera kellene, mert azzal az eddigi 1st person unalom helyett király kommandós actiont láthatnánk! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Elõször is Lifenak egy hatalmas köszi a megoldásért és a szerverért! 😊

A játék: bár újabban a multi FPS-ek annyira nem vonzanak, de ez megfogott, van hangulata, a sok fegyver, meg a kommandó feeling is nagyon átjön. 😊 Tetszik a mozgás, sebzés, szórás, gránátok, minden. A mapek valahogy nem azoknak a csúcsszupereknek tûnnek eddig, de van bennük fantázia! Meg az is pozitívum hogy végre egy játék amihez nem kell realmod! 😊

Ja és akit esteleg az zavarna, hogy nagy a gépigénye - a multi mapeken nekem ugyanannyi FPS-em van mint bármelyik más Unreal engine játékban szóval nem vészes! A single-ben nekem is helyenként 20 körül van de itt szó nincs ilyenrõl!

Szal mindenkinek ajánlom.. illetve csak annak aki jófej és szereti a célkeresztembe rakni a fejét! 😊

R@in
Akkor meg én kapjam be, hogy anyázok

Na megtaláltam és beállítottam 😊
Újra megy. 😊
Tikal
nem tudom ,de demoban volt ilyen

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Nem valasztgat, bugzik mint atom, nem engedi a readyt. Ilyenkor ]jból ki kell valasztani a csapatodat ...

A medve nem játék.

Gerry
Majd holnap számolj be az élményekrõl!

(Csak kapjam vissza az alaplapomat, és jövök én is nyomulni!)

De hogyan basszus.Kerestem de nincs. 😞
Tikal
be kell állitani a körök közti idõt, és akkor nem lesz ideje 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

R@in
Sok idióta 5 percig választgat fegyvert 2 kör között...

Petyus_
hgs.serveftp.com

schoma
OK. Én voltam a béna! Bocsesz! 😊))

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

http://hgs.servegame.com
persze, hogy müködik
schoma
Nektek mûködik a honlap?
Nekem csak bejön a fõmenü, de aztán csak fekete oldal, bármelyik linkre nyomok rá!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

+ a TK esetén büntetés lehetõsége.
Egyébként kira a szerver!
Nem rád haraxom hanem LSC-re.Nem titkos csak itt volt a programozó haver és megpróbáltuk máshogyan megoldani de nem ment.Ha ment volna akkor a kis hülye most megszivatott volna mindenkit.Nem véletlen nem tettem még be az eredményt.
jaja, thx CB

www.armed-assault.hu

😊) elõször rámlõttek, rögtön desktop lett belõle 😊

www.armed-assault.hu

DE azért LIFEFORCE
Nyugi nem tudtam hogy ilyen szuper titkos cucc, de egy sörre azért a vendégem vagy az OBI lanon.
Na uraim és Hölgyeim szerver elindult!!!
A LÉNYEGET olvassátok és töltsétek a http://hgs.servegame.com
Hogyan lehet LANOZNI ???
Tud valaki Serialt??

Koszi Butch
Tyler
A dicsõség LIFEFORCE-é neki sikerült a világon elõször létrehoznia biztonsági severt.Ugy hogy a virágcsokrokat az õ õltözõjébe küldjétek.

\"building better worlds\"

Stotoo
Life nyugi inkabb szolalj mar meg tsen 😊

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
Még LifeForce buherál vmit a szerveren ezért nem megy, estére gyúrjatok akkor tuti menni fog, remélem sokan leszünk és nem kell 1 óráig keresgélni egymast a palyan.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Akkor baszodjon meg az LSC és te is amikor én dolgoztam vele és te teszed közzé?!
Akkor csinálj is szervert belõle
a.carkey
Elõbbi, csak lemaradt a "válasz erre" ...

A medve nem játék.

a.carkey
Figyula! Ez még most ugye nem mükszik? Mikortól fog?

A medve nem játék.

Bocsi hogy esetleg lelövöm a poént, az érdem LSC-t illeti ugyanis õ postolta ezt a SOF2 fórumba:
"Na akkor letöltöd ezt: http://web.axelero.hu/lsca/RavenShield.zip kicseréled,aztán kitörlöd a gsrouters.dat-ot a system dirbõl és utánna lehívod a konzolt és beírod hogy: open 212.92.18.49"

Gyertek este jáccani!