R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. AMD POWAAAAAAAAAAAAA!!!
2. A HL az Quake2 engine te láma!!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
http://druglord.buzz.hu/ ;)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
"Az Intel sokkal jobb!"
"A Half Life az QUAKE 1 ENGINEs"
stb stb
(bar ezek tenyleg igy vannak ^.^)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Egyszerûen elszállt. Egyszer még ment, utána nem ismerte fel semmi. Fel se áll. Csendes mint a Don ...
Sebaj, kedden v. szerdán veszek egy másikat és hátha becserélik. Gari még van rá. H'sten!
Hazaérek, a hangkártyán sem adott ki zajokat ... Ott "BGeci" volt a hibás.
A medve nem játék.
Meg a Ventrilon se szoktam ideges lenni (pedig ott ami megy ^.^ na arrol majd Petyus mesel!)
es utana jott a hidegzuhany.
Ezert irok ide ... mert igenis szerettem volna, hogy ez a jatek jo legyen ... es akarmennyire nem tetszik tuti fogtok latni a szervereken (hatha menetkozben felfedezek valamit amire azt mondhatom, hogy jo ... pl. konnygazgranat ...)
Itt nem arrol van szo, hogy bejovok es izombol flamelek ... hanem arrol, hogy iszonyatosan nagyot csalodtam a jatekban ... es meg most is szomoru vagyok emiatt.
Csak hat vannak olyanok akik nem birjak a negativ kritikat.
De öröm volt titeket olvasni. Minek kell leállni vitázni? Nyomja és ha nem veszitek fel az "anti-terrorista" kesztyût, akkor leáll ...
😊
A medve nem játék.

\"building better worlds\"
a konnygazgranat az uber alles.
Na az istenien jo lett a jatekban.
^.^
1. oda irok ahova akarok
2. nekem nem tetszik az RS ... nem is kell, hogy tetszen ... csak el kellene viselni azt, hogy van aki maskepp gondol valamit mint te.
3. az itthoni gepemen nem lesz de bent a cegnel valszeg meg parszor jatszunk vele (csak, hogy Krax oruljon ^.^)
4. ha mar ilyen kemeny beszolos gyerek vagy akkor ne pontozd ki amit irsz ^.^
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Legkozelebb beteszteljuk ha talalkozunk ^.^
Mindegy gondoltam megnezem meddig jutok ... a mission complete utan kicsit neztem nagyot.
Lenyeg ... szerintem az AI iszonyat buta. Ha nem arrol mesz be egy szobaba ahonnan terveztek a keszitok akkor nem tud mit reagalni. Volt egyszer, hogy egy szobaba benyitva 3an alltak nekem hattal ... lelovom mind a 3at es bemegyek a szobaba ... erre a negyedik a szoba jobb oldalan levo ajtot nezi ezerrel. Na ekkor rohogtem egy kurva nagyot. Ez AI? hat nem tudom ...
Es ez a 4 oras multi elotti ismerkedesem volt a jatekkal ...
En egy 8/10es pontozast vartam tole de jelenleg max 4et vagy 5ot kap. De akkor mar joindulat is van benne ...
Patcheljek ... javitsak a bugokat ... fixaljak azt amit lehet es akkor lehet (sot biztos), hogy feljebb megy ez a pont es akkor mar tetszeni is fog.
Ennyi. En leszarom, hogy szanalmasnak tartotok ... nekem akkor se fog ez a szar tetszeni. Egyelore nem.
nagyon jo volt masodszorra is!
Pár éve még a Rogue Spear hõsidején, klántag voltam egy amerikai klánban TBB-ben. Anno nagyon jók voltunk, sok versenyt is nyertünk. Sajna mára kicsit kijöttem a formából és a sok Counter Strike, meg Battlefield is elrontott, de azért tudok még. 😊

. Mondjuk az se rossz, mikor a sarok mögül lelövik a társamat, aztán a kilépõ fószert persze rögtön sorozattal leszedem...aztán kiderül, hogy már az elsõ eset TK volt
. A játék tényleg baromi szar, mondhatni fos, egy összetákolt 0, szal kis idegpihentetés után rohanok is vissza a szerverre, ha egyáltalán be lehet majd jutni
. www.armed-assault.hu
Ugy tünik ez nem fog müködni.
http://deathfellows.hu/

Ruthless.com
Shadow Force
Ezekkel játszottam ...
A medve nem játék.