R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Baumgartner Zsolt most IS utolsó lett, de VÉGIGMENT, és ez NAGY DOLOG!"
LOL 😄DD
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Azért tényleg milyen dicsõség ,hogy a múlthéten 19 helyrõl 9-re "küzdötte" magát és õ csupán azért nem esett ki mert 60-nal végigdöcögött a pályán a többiek meg voltak olyan hülyék ,hogy nyomták a gázt és nekimentek egymásnak.
Meg a csapata is olyan jól felszerelt és annyira hozzáértõ ,hogy még egy kormányszervót sem tud kicserélni de hát fölösleges lett volna rá pénzt költeni mert a magyar srác így is úgyis utolsó lesz.
Optimizmus Powa
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
10 perce bemelegítés ként terro huntoltam de a csávókák nem nagyon teamworköltek a végére mindig ketten maradtunk egy ügyes sráccal de a Parade Line pályán nehéz ketten életbe maradni szal egy kör kb 6 percig tartott és csak ketten dolgoztunk össze úgyhogy ki léptem mert most adversialhoz tul fáradt vagyok.
a haverommal szeretnenk nyomni egy coop mission-t de mikor hostolok internet game-t a DOS ablakban a game intitialized felirat utan elkezdi benyomni h 'retry-time 34.23' v vmi iylesmi es csak szamol szamo les szamol!
van vmi mentöötlet?lanban tökeletesen müködik és nem számol
HIP-HOP jön Vuk
de nekem a rendszer a D: meghajton van, akkor is? 😊))
Nem, akkor elôtte fdisk-el csinálj az egészböl 1 partíciót, ha meg a másik vinyón van, akkor vedd ki...!

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
a helyzet a kovetkezo: felrakom a ravent es rohadtul nem indul el, csak jon a splash screen es annyi.
mar video drivert is csereltem, deamon tools-t letoroltem. ezen a windoson mar mukodott regebben csak lezuztam, mikor athenas us-uk kavaras volt.
thx
Vuk-ot elértem MSN-en...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
http://www.o-store.hu
proci is.a kttö együtt 22000.a proci még garis haromnegyed évig kb..

A másik hülye meg Alonso volt! Kiment elõzni egy poros külsõ ívre. Aki hülye, csapodjon falhoz!

Nem Monti hibája volt. Semmi köze nem volt hozzá. Annál jobban már nem tudod fékezni és lehúzodni.

2,Ez nem motorgyilkos pálya (Sato kivételével kinek is volt motor gondja?)
3,Igy útólag nem merem azt kijelenteni,hogy 100% tuti nyert volna Shumi,ha Monti nem löki fel,de azért megkockáztatom..de az tény azt csinálta amivel számolni lehetett,qva gyors körök miután kimentek elõle a boxba és 1-2.nak visszajönni,de sajna a SC bezavart a számitásokba,igy nehéz megmondani milettvolna HA.....
1. A 2 renault eljön elsõnek, és a Hondara is érdemes lesz figyelni nagyon! (az elsõ kanyarban a 2 renault és a 2 honda jött el.)
2. Ez a pálya motorgyilkos lesz. (5-6 auto adta meg magát)
3. Ha Sumi nem tud 3. ként eljönni az elsõ kanyarban, nem fog nyerni. (Nem jött el harmadiknak. És valószínüleg mûszaki hiba miatt kiesett a SC mögül.)
Bassza meg miért nincs ötösöm a lottón?????