R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Mondom hatvannal én is végig tudnék döcögni a pályán még Monacoban is.

ghost cb
Hiradóban a muki:
"Baumgartner Zsolt most IS utolsó lett, de VÉGIGMENT, és ez NAGY DOLOG!"
LOL 😄DD

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Adam II
Örültem volna....(jellemzõ mi csak örülnénk ha)
Azért tényleg milyen dicsõség ,hogy a múlthéten 19 helyrõl 9-re "küzdötte" magát és õ csupán azért nem esett ki mert 60-nal végigdöcögött a pályán a többiek meg voltak olyan hülyék ,hogy nyomták a gázt és nekimentek egymásnak.
Meg a csapata is olyan jól felszerelt és annyira hozzáértõ ,hogy még egy kormányszervót sem tud kicserélni de hát fölösleges lett volna rá pénzt költeni mert a magyar srác így is úgyis utolsó lesz.

Crem
Baumgartner Zsolt: "Örültem volna, ha csapattársam elõtt végzek, mert összességében jobb köridõket mentem nála. A rajt után majdnem telibe találtam Ralf Schumacheréket, akik szinte elõttem fordultak keresztbe. Alapvetõen jó hétvégét zártunk, ha a verseny eleje jobban alakul, Gimmit is megelõzhettem volna.

Optimizmus Powa

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Adam II
Király ez az OTs-14-es

Adam II
ilyenkor délelõtt csak lámák vannak mindenütt😞(
10 perce bemelegítés ként terro huntoltam de a csávókák nem nagyon teamworköltek a végére mindig ketten maradtunk egy ügyes sráccal de a Parade Line pályán nehéz ketten életbe maradni szal egy kör kb 6 percig tartott és csak ketten dolgoztunk össze úgyhogy ki léptem mert most adversialhoz tul fáradt vagyok.

szeva!
a haverommal szeretnenk nyomni egy coop mission-t de mikor hostolok internet game-t a DOS ablakban a game intitialized felirat utan elkezdi benyomni h 'retry-time 34.23' v vmi iylesmi es csak szamol szamo les szamol!
van vmi mentöötlet?lanban tökeletesen müködik és nem számol

Vukodlav
No kérem szépen, átállt a HSF szerver egy régebbi ventrilo használatára, mert a 2.2-es csak 8 klienst volt hajlandó kezelni. Az alábbi linkrõl letölthetõ az új régi változat, kérem mindenki szedje le, mert nélküle nem tud csatlakozni a most futó duma szerverhez! Kösz: vuk_(HSF)Új sok klienses ventrilo!

HIP-HOP jön Vuk

de nekem a rendszer a D: meghajton van, akkor is? 😊))

Nem, akkor elôtte fdisk-el csinálj az egészböl 1 partíciót, ha meg a másik vinyón van, akkor vedd ki...!

mi van a szerverrel??

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

Big Daddy
Morgen!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

AndrewCB
Egy kis RVS? Valaki?

Tjay
de nekem a rendszer a D: meghajton van, akkor is? 😊))

Javasolnék egy "format C:" install win3.1, fussál neki újból

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Tjay
sziasztok, adjatok tippeket , mert en mar kifogytam az otletekbol.
a helyzet a kovetkezo: felrakom a ravent es rohadtul nem indul el, csak jon a splash screen es annyi.
mar video drivert is csereltem, deamon tools-t letoroltem. ezen a windoson mar mukodott regebben csak lezuztam, mikor athenas us-uk kavaras volt.
thx

zoli80
1.56/1.02

Adam II
Melyik a legfrissebb patch mert azé nem mûködik csomó szerver mert nem ugyanaz a verzió.

Adam II
Miért van az ,hogy hiába raktam föl az Athena Swordöt csak 3 szerver aktív választható mind szürke mit tegyek ,hogy több legyen aktív???

Crem
Oké!😊

Vuk-ot elértem MSN-en...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Megy....................

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Crem
Miért nem megy a server?

spyderco
próbáld ki ezt

http://www.o-store.hu

zoli80
eladó asus a7n8x-x alaplap.a kislemez csatlakozójábol kitört egy fogacska de a szervizben azt mondtak 50%esély van rá h muködni fog ugyanis a kislemez hatulján is csak minden masodik fognak van funkciója.van hozzá egy xp2200+
proci is.a kttö együtt 22000.a proci még garis haromnegyed évig kb..

AndrewCB
Tehát senki nem hibás. Mert nem visgálták az ügyet. Így versenybaleset volt.

AndrewCB
Senki nem jön játszani?

Ja et Andynak szólt

Tanulmányozd ezt és ha ugy érzrd neked van igazad akkor

zoli80
na mégsem ok,nem mukszik.ha valaki tud frankot kuldje el v irjon.

zoli80
találtam a huntersen.

zoli80
picsaba,a cdromom eltorte a raven play discemet😞
tudtok nocd-t az 1.0-hoz?

Te mellik futamot nézted?????

AndrewCB
Palika úgy védi Zsófikát, mintha hétvégén egymást dugnák!

AndrewCB
Szerintem ne Montiban keresd a hibát. Akár mûszaki hiba volt, akár csak padlógáz, Shumi baszta el.

A másik hülye meg Alonso volt! Kiment elõzni egy poros külsõ ívre. Aki hülye, csapodjon falhoz!

AndrewCB
Motorgond: Sato, Ralf, Raikonnen, Bruni, a két sárga (most nem jut eszembe kik õk).

Nem Monti hibája volt. Semmi köze nem volt hozzá. Annál jobban már nem tudod fékezni és lehúzodni.

Jaa!! elB@szott Zsófika ,nem az utolsó lett! nemnem a 9. és azé kapott csak 6 kört nem pedig 16 ot mert 4x volt ban a SC

Visszanéztem és kikockáztam párszor azt a bizonyos alagutat és nem tudom eldönteni,müszaki hiba miatt állt be a balesõ,vagy csak simán berongyolt az alagutba és nagyot kellett fékezni a SC miat,de az tény Monticsóka reflexei,mint az enyém 10 sör után az tuti,mert egyszerüen nem értem mire készült ott belül a palánknál,vagy az õ verdákán nincs fék? na majd megtudjuk

1, az stimmel,bár Sato-val nem számoltunk,azé szép volt..(bár ha Shumi vág be igy két autó közé sokan már köpködnek)
2,Ez nem motorgyilkos pálya (Sato kivételével kinek is volt motor gondja?)
3,Igy útólag nem merem azt kijelenteni,hogy 100% tuti nyert volna Shumi,ha Monti nem löki fel,de azért megkockáztatom..de az tény azt csinálta amivel számolni lehetett,qva gyors körök miután kimentek elõle a boxba és 1-2.nak visszajönni,de sajna a SC bezavart a számitásokba,igy nehéz megmondani milettvolna HA.....

AndrewCB
Elvileg minden bejött amit mondtam:

1. A 2 renault eljön elsõnek, és a Hondara is érdemes lesz figyelni nagyon! (az elsõ kanyarban a 2 renault és a 2 honda jött el.)

2. Ez a pálya motorgyilkos lesz. (5-6 auto adta meg magát)

3. Ha Sumi nem tud 3. ként eljönni az elsõ kanyarban, nem fog nyerni. (Nem jött el harmadiknak. És valószínüleg mûszaki hiba miatt kiesett a SC mögül.)

Bassza meg miért nincs ötösöm a lottón?????

zoli80
sziasztok!nem tudtam nézni,kinek lett igaza?

AndrewCB
És már 3 motor elfüstölt!

AndrewCB
Gábor: 2 renault és a 2 honda van elöl. Mit mondtam tegnap? 😊

Adam II
Mivan?????

zoli80
2es 21rugó,simát láttam 10ezerert is.

zoli80
sracok érdemes audigy 2öt venni vagy elég a sima is?

a holnapit

AndrewCB
Te melyik idõmérõt nézted????

Nem gond... majd a versenyben 5 körrel késõbb jön ki mint az elõtte lévõk,addig is tapad,aztán simán hozza az idei 6. at is

AndrewCB
Már biztos nem az elsõ sorból indul!!!

AndrewCB
Lehet, h Sumi nem az elsõ sorból indul???

Big Daddy
ha megveszed itt magyarországon csak uk-s verziót kapsz

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"