R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lentebb (kb 500 "beszólással") ki lett fejtve, nagyon helyesen, hogy a raven Shiel az RvS, a Rogue Spear az a RS...
War. War never changes.

Ugye Gábor{HSF}?
Sokszor kinyírt, de aztán repült a gránátomtól.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
én nem minõsítettelek téged, nemtudom, hogy hogy játszol, de én nem szégyenkezem se magam se senki miatt ebben sz igen szûk magyar RvS társadalomban... kevesen vagyunk becsüljük meg egymást
azért mondtam, hogy játszunk egy barátságosat, hogy megismerjük egymást és egy kis izgalom sem árt
mind a négyen egy TS-en leszünk és röhögünk sokat ok? =))
nem azt mondtam, hogy lenyomunk benneteket, hanem, hogy játszunk egyet, mert végül is most nem elvi vitáról van szó, hanem az RvS-rõl...
no, játszunk?
vagy inkább maradsz a diablónál?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hanem ismertebb emberek játékstílusát a két játékban.
De hagyjuk!!!
egy napot kihagyok és telespammoljátok a topikot=)
hát nem semmi ami megy...
én személy szerint soha nem játszottam R6-el neten, de:
Gábor és Dark!
nincs kedvetek egy 2 vs 2-re?
Slow+ valaki (aki akar...szóljon... lehetõleg egy "megsértett" n00b
)
nos?
valamikor, amikor mindenkinek jó, egyeztessünk...
és akkor valami történik is, nem csak a duma...😉)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ezt akartam elkerûlni, hogy nehogy félreértse valaki! Eszem ágába se jutott, hogy megvádoljam.
Csak ha valaki belép egy szobába 1 szál pisztolyal és leszed 3 lövésbõl 3 "bénát" mint mi,akik csak az ajtóra figyelnek ahonnan jön. Végig fut egy gondolat az ember fejében, hogy ez lehetséges?
Valójában lehetséges, ezért is írtam a leendõ bocsánatkérést...
Sry ha félreérthetõ volt!!!

Szal megfelelõ szituációban csodákra képes és célozni sem kell - ezért szeretem. 
Persze ez poén. Tényleg kira, hogy 3401-nél tart a topikunk ...
😊
A medve nem játék.

Jó lesz ez a scene ha mindneki megtanul lõni aki meg már tud az meg elfelejt flémelni.

(csak pojén, senki ne vegye magára
)\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

2hete van kint a játék és 3400 hozzászólás.
Ejha ez igen. 😊
Népszerû témák
1. R6: Raven Shield

ha kijön a linux szerver, akkor st6nak is lesz egy szarvere elvileg.
ha meg valaki azt mondja, hogy itt túl láma mindenki és abbahagyja egy kicst, nosza rajta, nem fog hiánzani. szabadság van nem?
"We serve and protect."