16419
-
#6261 tele van a fszom mindenki mást mond .. -
#6260 Gigabyte a király! -
#6259 Off
Nekem XP van fenn, de ugy hallottam hogy nemelyik serial-ra nem engedi fel az sp1-et és emiatt megy tönkre, szoval csak jo serial kell hozzá, egyébként meg lassan fél éve van xp a gépen és nem volt vele gond, bezzeg a 98-al akadt bőven...
MSI alaplap a legjobb + Athlon XP :)
On -
#6258 messze áll tőlem hogy rábeszéljek bárkit is, meg nem is védőbeszéd, de 1.0-val játszunk és sztem ahhoz képest nem sok a bug (BF állítólag még mindig tele van, Army - igaz ingyenes, de sztem nem az a lényeg - 1.6-nál tart és katasztrófa, bugosabb mint RvS)
a napokban felraktam pár játékot amit régebben játszottam (cs, To, Sf, Bf, army, vietkong) és utána felüdülés volt az RvS, még ilyen lagosan is...
de hát senkinek nem kötelező...
Slow szólt
ufff =)
-
fluga@school #6257 off
tdk-s változat mit takar?
egyébként nekem az a véleményem, hogy az oprendszer az, amiben nem jó ha az ember warezol. nincs értelme. én eddig mindig megvettem az oprendszereket, azon nem érdemes spúrkodni. IMHO.
on
-
#6256 te nem?
akkor hogy akarsz vele játszani?
a 3 db tört, 1.0-ás szerveren?
egyenlőre úgy áll a dolog, hogy kénytelenek vagyunk megvenni, ha akarunk vele játszani, nem?
más
life!
az 1.2es peccs már támogatja az ASE-t.
az nem jelenti azt, hogy kikerüli az ubit? (fogalmam sincs, azé' kérdezem) -
fluga@school #6255 kidani=kiadni -
fluga@school #6254 off
húha de offtopik lett a fórum, de ha már itt tartunk:
szerintem csak asus alaplapot érdemes venni, jó pénzért megbizhatóság.
az xpvel nekem eddig az égvilágon semmi gondom nem volt, sp1 jót tett neki, és nagyon teccik egy két feature benne, ami meg nem azt eccerűen kikapcsolom. merem állítani, hogy a microfos egy használható oprencert adott ki, ami a frissítésekkel akár elérheti a 10es skálán az 5öst is. föleg a fagyásmentesség ami bejön nekem (és itt nem az armyra meg a raven general protection faultjaira gondolok, mert az az nvidia meg az ati programozóinak "tudatlansága" nem az xp hibája). igaz ezért cserébe brutális konfig kell, de mindennek meg van az ára.
on
én asszem nem fogom megvenni az rvs-t. egy ilyen bughalmazra nem fogok kidani 8 ropit. -
#6253 akkor most abit kg7 az jó vagy szar ? -
#6251 Ezt csak azért tettembe mert MO-on ilyen állapotok uralkodnak,csak hitegetnek mindenkit.
Ez a véleményem erröl az állapotról.Siralmas.Egyszerübb lenne aztmondani,hogy megjelenés pl.május 10 és ha elöbb megjön örül mindeki. -
#6250 abit kg7 raides alaplapot cseréltem msi kt3 ultra 2re.1700+ procit raktam át és el kell mondanom oriasi szar ahhoz képest,tesztekben rosszabbul teljesit,procit nem tudom huzni.kg7el 2000+ ig 43-44fokos proci,msi 1800+ 48fok.pedig Kg7 nem egy uj darab a msi-hez képest. -
#6249 hát ez a komi tiszta bolond.. -
#6248 Komi te tényleg megvennéd ??? -
#6247 OFF
Win2K van jobban jársz mint az XP vel... én nagyon megbántam hoyg XP-t kellet felraknom a kicsikémre... rakás szar az XP. nekem pl az Sp1 hazavágta az Xpm ujra is kellet 2 nappal késöb húznom. Win2k 1.5 évig vigan muzsikált.
Én olyat tapasztaltam hoyg van egy játékom jó régi de ujjaban 98 win2k alatt nem tudom felinstalálni mert nem rajzol ki listboxokat :) Xp alat felmegy... ki érti ezt. :)
On -
#6246 -
#6245 -
-
Gabor_(HSF) #6243 ez azt jelenti,NA ARRA VÁRHATSZ? HOGY EZ ÁPRILISBAN MEGJELENIK,ha valamit nem értessz ,szólj nekem ,majd leforditom -
#6242 Grrrrrrrrrrrr! Legalább kijavítanák!
Elõrendelhetõ.
Rendelési szám: 5234
Várható megjelenés: április, 2003
-
Gabor_(HSF) #6241 nincs más, az automexnél dolgozik az ubi MO-i képviselője -
#6240 Automex forgalmazza minden üzletbe?Esetleg más is? -
#6239 de minek vennéd meg ha alapból szar ? ... -
#6238 Csak, hogy egy "jó hírt" is írjak:
Csak hétfőtől lehet majd kapni a Raven Shiledet Magyarországon ...
Gondoltam ma felhívom őket - Automex -, hogy ne feleslegesen menjek be a Wessibe. A csaj közli: a CD még nem érkezett meg, ezért a héten már biztosan nem lehet majd kapni MO-on.
BRAVO!
Ismételten azt tudom csak hozzátenni:
EURÓPÁBA TARTUNK ...
EURÓPA erre azt mondja:
"HUNGARY? KÖSZ, MOST EBÉDELTEM ..." (Mami Blu)
Gratula a kiadóknak. Ilyen elbaszott gárdát, mint ami nálunk van ...
Csodálkoznak, hogy senki sem vesz Kelet-Közép Európában eredetit?! Ha akarna se tudna ... Mire elér hozzánk, már mindenki mindent rég végigvitt.
Akkor meg minek venné, ráadásul drága pénzért?
BARMOK! IDIÓTA BARMOK!
Mellesleg szinte éreztem, hogy ez a szerda kamu és kihasználják a 2 napos "ünnep" adta lehetőségeket ... -
#6237 hmm elbsztam -
így néz ki szép szines -
Gabor_(HSF) #6235 -
#6234 szóval minősűlhet szájharmonikának is.. -
#6233 és kb noname szinten van -
#6232 az ECS az egy alaplap márka -
#6231 tudomás szerintem nem.. de lehet hogy tévedek -
Gabor_(HSF) #6230 az mi..szájharmonika? -
#6229 az ECS-t kihagytad ... :) -
Gabor_(HSF) #6228 Téged......de asus,intel,gigabyte,aopen,hamár alaplapról beszélgetünk,esetleg msi -
#6227 akkot mit csipázol? :) -
Gabor_(HSF) #6226 én nem csipázom se az abit alaplapokat, se az amd-t -
#6225 na vazz ez mennyire jó alap ? Abit NF7 AMD/SocketA-nForce2-AGP 8X-Dual DDR400-USB 2.0+5.1 Audio+LAN nem vágom a gépeket.. -
Gabor_(HSF) #6224 Ha rám halgatsz ,azt csinálsz amit akarsz, de úgy szopni fogsz vele az tuti -
#6223 Remélem nem lesz vele probléma. Simán törlöm 98 alatt és felteszek egy w2k-t. Ez lesz ... -
Gabor_(HSF) #6222 de a 98 is ugrik, mert rendesen teleírkálja az xp -
#6221 Hát akkor "uninstall" és felkerül ismét a w2k ...