R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.soundcast.net/croqueweb/baghdad_overview_feb6_2002_DG.jpg
\"Andrey\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én tudtam, hogy nem megy de más nem hitte el 😊
Mostmár elhiszik.
Úgyhogy találjatok ki valamit, hogy hogyan lehet megtudni a cdkulcs ellenörzõ szerver közötti kapcsolat mikéntjét.
\"Andrey\"
Köszönöm... melohelyement minden szart letiltottak ighy nem tudok megnézbni semmit majd otthon dolgozok rajta tovább... 😊)
Én mára befejeztem a melót...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mivel így is megy az adatközlés így is ki tudod deríteni az adatforgalmat és mi megcsináljuk az ellenkezõjét (hogy beengedjen)
Igy mûködünk most is 😊
Feltettem a lapot egy ingyenes szolgáltatóhoz ami támogatja a php-t és onnan hívja le a cdkulcs ellenörzõ szerver címét.Ami most nincs hisz kitöröltem 😊
Itt a cdkulcs ellenörzõ szerver címe és portszámai:
login ellenörzõ: gsrouter-mtl1.ubisoft.com küldõport: 40000 fogadóport: 40005
Cdkulcs ellenörzõ: gsrouter-mtl2.ubisoft.com Küldõport: 40000 fogadóport: 40005
href="http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=9&t=000563&p=2">Bõvebben
Itt.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha az ADSL modemeden a SYNC zölden világít és úgy írod be a felhasználónevedet ahogy írtam akkor mennie kell.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Párbeszéd a bank elött 😊
Hosztidzs tvú dán! Gud vörk grín tím ví szévd ván hosztidzs ví vin itsz grín mep 😊
"The game verifies that the "-MULTIHOME=" command line parameters' IP is passed to Ubi.com's Game Service initialization."
Gondolom ezt kellene megkeresni hol ellenõrzi.. :] De ha nem akkor Life majd kijavít.
Ray jóvoltából már tudom, hogy a MM-ban nincs R6...
Elektro Word-ben akkor már meg se nézzem?
Ha már fel kell mennem Pestre, valami hsznosat is kéne csinálni, mint a munka...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?