R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet , hogy nem observe a neve. A lényege az, hogy a soldier csak bámul, de nem lõ ... Qurva rég játszottam vele, a Ravenben - mivel szét lehet bontani a bandát 1-1 emberre - sosem használtam ...
A medve nem játék.
Levág mostanában 1-1 map után vagy sem?
Sikerült vele vmit kezdeni?
Került fel új térkép?
Sikerült vele vmit kezdeni?
Került fel új térkép?
A medve nem játék.
Nem kell megijedni az elöbb én nyomtam le a szervert egy pillanatra véletlenül.Bocsika.
Tévedsz 😞
A nyugati országokban az internet nem ilyen trágya mint nálunk.
Lásd: Mi jobban tudunk játszani külföldi szervereken magas pinggel mint itthon kis pinggel.
Nálunk a ping egyenesen arányos a lossal.
Nyugaton ha magas a pinged az nem azt jelenti, hogy lossos is 😞.
Ez ellen az üzletpolitika ellen senki nem fog fellázadni azt pedig várhatod, hogy mikor javul a helyzet.Sõt minnél több a szerver annál több játékos=nõ az ubi terheltsége.
A nyugati országokban az internet nem ilyen trágya mint nálunk.
Lásd: Mi jobban tudunk játszani külföldi szervereken magas pinggel mint itthon kis pinggel.
Nálunk a ping egyenesen arányos a lossal.
Nyugaton ha magas a pinged az nem azt jelenti, hogy lossos is 😞.
Ez ellen az üzletpolitika ellen senki nem fog fellázadni azt pedig várhatod, hogy mikor javul a helyzet.Sõt minnél több a szerver annál több játékos=nõ az ubi terheltsége.
Jó köszi a segitséget probálkotom.
OBbserve!
Vagy ne tegyél a embereket a legjobb: Ding Chavez csapatába, ha pl. vele szólózni akarsz. 4 csapatod lehet, de csak 8 embered. Jól el kell osztani õket, ha szólózni akarsz ...
De ott az OBSERVE lehetõség is!
Vagy alternatívaként a hold, amit Wari is írt ...
Vagy ne tegyél a embereket a legjobb: Ding Chavez csapatába, ha pl. vele szólózni akarsz. 4 csapatod lehet, de csak 8 embered. Jól el kell osztani õket, ha szólózni akarsz ...
De ott az OBSERVE lehetõség is!
Vagy alternatívaként a hold, amit Wari is írt ...
A medve nem játék.
Egyedül nem enged a játék, min3-rom embert kell vinem de ellent látnak 1böl lönek, de igy minden esetben failed.
Nem tudod letiltani - ha jól emlékszem -, de van egy olyan mód az assault mellett, hogy felderítés vagyis observe mód. Amivel az assaultot, advancera vagy másra állítod, úgy tudod letiltani a tüzelést is. Ilyenkor max a célpontot jelentik, de nem lõnek, szóvalakár le is szedhetik õket bármikor ... Van hasonló mód a snipernek is, de az csak rá vonatkozik!
A medve nem játék.
Köszi petyus, legalább gyakorlom a angolt, bár magyarnak jobban örülnék, köszi
Kint esik esö, fuj a szél, 1szoval sz.r az idö és senki a gépek elött? Segitsen már valaki.
www.gamefaqs.com - mindenhez van végigjátszás (angolul).
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Vagy végigjátszást hol lehet ehez beszerezni? Köszi
Helloka
Tudna segiteni valaki? A Rogue Spear-nál megtudná mondani valaki melyik gombbal kell a csapatoknak a tüzelést tiltani, nem találok sehol hasonlot se pl:hold fire.A pálya ahol elakadtam csapttal kell menni de mindig failed mert elkezdenek löni lopakodás helyett, kamerát, poloskát kell elrejteni. Segitségetek várom és köszönöm.
Tudna segiteni valaki? A Rogue Spear-nál megtudná mondani valaki melyik gombbal kell a csapatoknak a tüzelést tiltani, nem találok sehol hasonlot se pl:hold fire.A pálya ahol elakadtam csapttal kell menni de mindig failed mert elkezdenek löni lopakodás helyett, kamerát, poloskát kell elrejteni. Segitségetek várom és köszönöm.
Szerintem nyugodtan vedd meg ha van rá pénzed, mert pont az az egésznek a lényege, hogy ha az ubi ilyen üzletpolitikát fog folytatni, szépen kap egy fogyasztóvédelmi szopatást. Elõbb utób - max. 1 hónap - szerintem az összes hasonló problémát meg fogják szüntetni ...
A medve nem játék.
Átteszem coopba.
LooL. Éljen szerda!!!
Csak nehogy csalódjatok, hogy úgy is laggzani fog mint állat.Vagy úgy gondoljátok, hogy ha eredeti van akkor nincs kapcsolat szerver-ubi kliens-ubi
szerver-kliens között?
Pont ezért mondtam, hogy én nem veszem meg.Kapják be.
Ez az egyedüli játék ami a kliens internetét is terheli méghozzá nem is kicsit.
Ez itt Magyarországon ahol az internet amúgy sem a minõségérõl híres (loss hegyek)nem nyerõ.
LooL. Éljen szerda!!!
Csak nehogy csalódjatok, hogy úgy is laggzani fog mint állat.Vagy úgy gondoljátok, hogy ha eredeti van akkor nincs kapcsolat szerver-ubi kliens-ubi
szerver-kliens között?
Pont ezért mondtam, hogy én nem veszem meg.Kapják be.
Ez az egyedüli játék ami a kliens internetét is terheli méghozzá nem is kicsit.
Ez itt Magyarországon ahol az internet amúgy sem a minõségérõl híres (loss hegyek)nem nyerõ.
3000 és 4000 is az enyém volt, nem hagyhattam ki a 6000-et sem.

Kapja be a fogaskerék...
2cd
Bocsi a hulye kerdesert de:
Hany cd-s a game? Mert tervezem hogy...hat.....szoval... megiratom, de kene tudnom hogy hany cd...
Aquli
Hany cd-s a game? Mert tervezem hogy...hat.....szoval... megiratom, de kene tudnom hogy hany cd...
Aquli
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Baz! Ezt a pályát nagyon vártam, de a ledobálózás miatt elment egy kicsit a kedvem ...
SZERDA!
SZERDA!
Szerda!
SZERDA!
SZERDA!
Szerda!
A medve nem játék.
Törölt felhasználó
Érdekes jelenetekbõl 2db.
Lapjával több túsz fér el 😊

Lapjával több túsz fér el 😊

6000!!!!!!!!!!
Éljen a Raven Shield!

Éljen a Raven Shield!

1.
2.
3.
4.
5.
Hát passz.
Szarozik az UBI szerintem.
Lehet hogy azért mert sokan megunták a pályánkénti disconnectet?

Helloka
Tudna segiteni valaki? A Rogue Spear-nál megtudná mondani valaki melyik gombbal kell a csapatoknak a tüzelést tiltani, nem találok sehol hasonlot se pl:hold fire. Segitségetek várom és köszönöm.
Tudna segiteni valaki? A Rogue Spear-nál megtudná mondani valaki melyik gombbal kell a csapatoknak a tüzelést tiltani, nem találok sehol hasonlot se pl:hold fire. Segitségetek várom és köszönöm.
VAAAAAAAAAAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
UBI OBI, vagy várjunk szerdáig, amíg végre nem csak a "biztonsági másolatunk" lesz a kezünkben?
Mellesleg "Hungary? Kösz most ebédeltem!" jut eszembe mindig a magyarországi terjesztõkrõl ...
UBI OBI, vagy várjunk szerdáig, amíg végre nem csak a "biztonsági másolatunk" lesz a kezünkben?
Mellesleg "Hungary? Kösz most ebédeltem!" jut eszembe mindig a magyarországi terjesztõkrõl ...
A medve nem játék.
Nem haldoklik az.
Az ubi haldoklik a sok terheléstõl.
Az ubi haldoklik a sok terheléstõl.
Jövök. (Asszem ez az addikció.)

Nem állt le hanem újraindítottam mert valószínû, hogy szórakozott az ubival.Ha most is kidob kör végén üvöltsetek.
megint kidobott. Na mentem sof2zni...