R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal nem emiatt kel a németeket lefasisztázni hanem azért mert valójában fasiszták :DDD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
( Tõmondat rulez :) )
De tul képpen minek tartunk Európába,ha a fasiszták meg kirugdosnak minket a szerverekrõl, mert nem külföldiül beszélünk?!
TANULJANAK NYELVEKET ÕK!
(Ha már hagyták, hogy menjünk ...)
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
német szegény, nem tehet róla, gondolj bele, neki milyen szar=) megszólal és mi jön ki a száján=) brrr borzasztó lehet...=)
másikon (216.199.9.25) kicsit nagy a ping, 200 felett van, meg lagos, meg radical oszt mindenkit=)

"The trees move. Do you not see it?"
Csinálj helyet!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
mostanában nem láttam a cseh szervert, de ezek szerint müxik..
mindenki azt szív ami jólesik

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Remélem az ubi hétfõn rájön, hogy ez nem megy így :(
Vagy csak átalakítás van náluk vagy fejlesztés vagy mi a rá... is... fa...

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"Andrey\"
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Ugye nem este 7-ig lesz coop?????:(((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Lehet, hogy az Ubi is fejleszt és azért voltak a szopik-nyalik ...
:)
B+QA!
A medve nem játék.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha megint baszakszik nem tudok mit csinálni. :(
Mert a szervert grafika nélkül kell elindítani (dedikált)
És ahoz nem kell 3d.
elég egy 1mb-s vidkártya is.
ne beszélj csunyán :)''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Passz!
Gábor nyomta a RS-t hálón. Õt kérdezd!
Biztos tud szervereket ...
A medve nem játék.
Jól emlékeztem, hogy neked is van szervered :D
Persze no comment.... ez itt nem a reklám helye :)