R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Így van
schoma
Már az sincs. Most dobott le.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

RAY.
..mondta

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

RAY.
Az inkább kedd lesz,azt monda a csaj
Hétfõn még csak csomagolják

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

köszi
csak ugy tudok neten jatszani ha van eredeti cd key-em?
Crem
http://www.extra.hu/gmiki/

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

[Rush]
Bikini, LOL

hTTp://ror.hu/

megy a gorillas ismet 1.0 an lol

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

uingyenes bikini koncert volt, és te képesk vagytok ilyenkor is jéátszni? szégyen és gyaláztatR milyen emberek vagytok!

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

gyere mar war!!!!!!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

81.182.24.2 pistol war 3vs3

hellóka! tudnátok abban segíteni, hogy van-e RS-hez magyarosítás, vagy olyan oldal, ahol találhatok több játék magyarosítását? elõre is köszi
a.carkey
gyertek a gáboréra!

A medve nem játék.

zoli80
képzeljétek el a gorillán kivették azokat a fegyvereket amikkel mi jatszottunk,jatek kozben,durva.ugyis kikaptak

a.carkey
hétfõtõl osmét tiétek a terep ... 😊

A medve nem játék.

megunták a sok vereséget.. most patchelik fel 1.1 re .. bah azt hiszik akkor jobbak lesznek?

a.carkey
Nem válaszol ... 😞

A medve nem játék.

gorillas:
62.138.136.99

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

DarkHorSe
valami server szerintem..

Swedish people are albino monkeys

a.carkey
Nem, sajnos, mert nem leszek itthon ...
Majd csütörtökön!

A medve nem játék.

pistol war

81.182.26.160 3 vs 3

Törölt felhasználó
Warlord tudsz szervert ami megy?A tegnapi csatát meddíg nyomtátok?
Mi nem megy? van kb 15 sniper az ablakokban,de mielõtt kiszednéd öket ,kapd le a 2 kecseget akik a bombat robbantják..(ezt a legegyszerübben smokézva lehet a baloldali vasajtonál)aztán a többi már csak odafigyelés kérdése..jah és deactiváld a bombát mert fentrõl is feltudják robbantani laptopról

schoma
Miért mi lesz hétfõn?
Rohansz és megveszed?
A "lag" problémát kellene az UBInak orvosolnia. Ameddig az nem változik, én fenntartásokkal kezelem a játékot!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Jah hgs most egy darabig nem lesz.
leszállt minden és mire helyreráncigálom addig eltellik egy pár nap.
[Rush]
Menny a picsába!!!!

hTTp://ror.hu/

Gyerekek, végignyomta már ezt valaki singleben? Én idegbajt akpok utsó pályától! Szinte még nem is tudtam eredményes távolságra eljutni. Najó, egyszer, de szitává lõtték másik csapatot!

Amúgy az a hardwired leírás tele van hülyeségekkel..

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

schoma
Sajna nem elérhetõ a szerver.

schoma
Annyit beszéltek már róla, lehet, hogy leszedem...
Multiplayerbe is nyomjátok?

h3nry
Hát nem örülnék, neki, de azt hiszem elõszedem megint a Global Operations-t. Halomra gyilkolászok mindenkit 😉

\"Andrey\"

a.carkey
Én két napja egyfolytában "Blitzkrieg"-ezek ...

A medve nem játék.

a.carkey
HÉTFÕ! HÉTFÕ! HÉTFÕ! HÉTFÕ! HÉTFÕ! HÉTFÕ! HÉTFÕ!

Meglepõdnék, ha 6552 hozzászólás után eltûnnénk ... 😊)))

A medve nem játék.

zoli80
mi az izé van srácok?life kicsi ki szerverunk nem indul?

schoma
Megy a süllyesztõbe a játék?

h3nry
Egész nap vártam hátha valami jo kis szerveren lehetne egy kicsit de sajna semmi 😞

\"Andrey\"

schoma
Hol van Warlord?
Neki mindig vannak jó szerverei.

schoma
Nem megyünk valahova játszani?

zoli80
pangas!

zoli80
megy a hgs?vagytok valahol?

zoli80
kivalasztod mondjuk a feketét és eloszor tiozet teszel rá,utána huszat és mindig duplázol!csak a kivalasztott szin és mindig dupla!ennyi😊 jo a jamaicas poén!

Slow
ah
értem
kösz
😉

Petyus_
A scope-ra gondolt - a valóságban az egy "világító" kis piros pötty a scope közepén, ez a "red dot".

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Ne is mondd. :]

Nincs..

Slow
"...különbözõ "extrákat" is választhatunk - nagykapacitású tárakat, hangtompítót, termografikus vagy "red-dot" irányzékot, tartalék tárakat..."

az ember megtalálta a "léjzert" a játékba????
tyûûû

a.carkey
Mi van a boltoddal? Van már végleges?

A medve nem játék.

Petyus_
Ja tényleg jó volt a SoaF, amolyan lebutított Raven Shield. De mint "film-franchise" játék nagyon igényes volt.

Ghost Recon meg nagyon is jó játék akárki akármit mond. Nekem az volt az igazi taktikázás.. fõleg mivel lehetett menteni. Úgy szívesen kipróbáltam többféle lehetõséget, hogy reagál az AI, stb. Szóval király volt.

a.carkey
RAVEN SHIELD CIKK

A "The Sum of All Fears" vélemény szerintem nem igazán helytálló, mert sokkal jobb játék volt, mint a Ghost Reconok, de a többi kb. oké ...

A medve nem játék.

AndrewCB
Na mentem! Jó játékot mindenkinek! Talán hétfõn már tudok csatlakozni!