R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Hétfõn még csak csomagolják

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
62.138.136.99
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Rohansz és megveszed?
A "lag" problémát kellene az UBInak orvosolnia. Ameddig az nem változik, én fenntartásokkal kezelem a játékot!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
leszállt minden és mire helyreráncigálom addig eltellik egy pár nap.
Amúgy az a hardwired leírás tele van hülyeségekkel..
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Multiplayerbe is nyomjátok?
\"Andrey\"
Meglepõdnék, ha 6552 hozzászólás után eltûnnénk ... 😊)))
A medve nem játék.

Neki mindig vannak jó szerverei.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
az ember megtalálta a "léjzert" a játékba????
tyûûû

Ghost Recon meg nagyon is jó játék akárki akármit mond. Nekem az volt az igazi taktikázás.. fõleg mivel lehetett menteni. Úgy szívesen kipróbáltam többféle lehetõséget, hogy reagál az AI, stb. Szóval király volt.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A "The Sum of All Fears" vélemény szerintem nem igazán helytálló, mert sokkal jobb játék volt, mint a Ghost Reconok, de a többi kb. oké ...
A medve nem játék.

de sajna semmi 😞