R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAY.
Azért azt ne felejts el(bár már a kezedben az eredeti),hogy kinek a szerverén játszottál eddig heteken át
Ennek a "fasznak" inkább megköszönhetnéd az eddigi lehetõséget mert az uccsó pillanatig Te is használtad amikor csak tudtad

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

ja .. aki tud angolul szedje ma le a gamecopyrol az 1.1 no cd -t és forditsa ma le az infot, mintha azt irná van törés az 1.1 hez,meg cd key törés is

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

igen... amibõl 2000 ret elvisz holnap a MM.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

RAY.
A csaj multhéten azt mondta 1000db érkezik

lessz war.. most csomagoljak holnapra késsz lessz,ha nem hivjál fel

sajna nemtom odaadni hasznaljuk mind a 2 öt

schoma
2 van nálad?
Az egyik CDkey-t kölcsönadnád?
Csak ameddig meg nem veszem az eredetit.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

pedig 17.35 ig vártam ott mint egy fassz, primitiv agyammal gondolván hátha kö még valakinek

mint korábban irtam, NANÁ..de többen elviccelték a dolgot

Gabor: Automexbe vetted vagy hol?

VÁÁÁÁÁUUUUU!!!!!!!!
Na örüljetek velem kezbemben a game 2 példanyi is,úgyhogy nem rontom tovább itt a levegöt/TISZTA OXIGÉNNEL/,bár az igaz az útóbbi idõben ugyan romlott a teljesitménye a hsf-nek a hgs szerveren,vagy ennek a fasznak vot zseniális a csítfogoja nemtum,de tény az tény....mehetünk végre normális szerverre, nyugott,/elite gamét/jáccani......
azé egy pár emberrel szivesen találkoznék a külföldieknél is....csuuuummmmi... apátok

schoma
ELÉRHETÕSÉGEINK

Címünk: 1077 Budapest, Wesselényi u. 21.
Levélcímünk: 1410 Budapest, Pf. 185.
Telefonszámunk: 461-57-00 (központ), 461-57-10 (bolt), 461-57-49 (szoftver problémák)
E-mail: [email protected]

copy from www.automex.hu

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Gábor miert már neked volt vhonnan vagy hoztak Automexbe ma? Nincs nyitva mar mi? Fenébe. most értem haza lemaradtam a szórásról😞

fluga
jáccik most vki?

Végre visszakerültem a ladderre...

RAY.
Hiába én már lefoglaltam mind az 1000 db-ot
Holnaptól lehet nálam vásárolni mindössze 19.999-ért

mivan tüntetésre készültök?? 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nekem RVS kell nem moci.

NA AKINEK KÖL A RVS JÖJJÖN AZ AUTOMEXHEZ 17-17.30 KÖZÖTT ÉS KERRESSE A ZÖLD KAWÁT!!!!!!!

DarkHorSe
Miért akarjátok megvenni ha egy rakat szar ?..
csak azért hogy tõbb szerveren játhassatok.. vagy azért mert annyira tetszik ? 😊

Swedish people are albino monkeys

KM

én voltam benn személyesen a benti eladók idõpontot se tudtak mondani hogy mikorra érkezik, csak hogy késik😞 remélem holnapra télleg lesz.grr. fasz gecik. eleve utálom a gagyi magyar félreforditott kézikönyveket, ráadásul még várhatok is rá. Érdekes hogy N-TEC a Diablo 2-t az elõrendelést leadóknál meg tudta csinálni, hogy elküldték cd-t magában ahogy megjelent, aztán rá pár hétre az üres dobozt, kézi könyvet, ajándék pólót, stb. Nem volt a fos magyarositás miatt várakozás.

KM

fluga
lol

zoli80
nehogymár megvegyétek!senki ne vegye meg!ha már ekkora szarok akkor vigyék is vissza mind a 10000darabot!

fluga
mert a sok hülyegyerek azt nemtuggya elóvasni!

KM
Válaszod kiábrándító!
Csak egy apró kérdés: miért nem lehetett behozni az angol verziót is??? Grrrrrrrrrrrrr!!!

Slow
fõtöl mean fûtõl... 😉
Freud forog rendesen =)

Slow
ma nem jelenik még meg, mert "ma hozzák a cdket és még be is kell csomagolni" - mondja az egyébként ártatlan 'kispica'...

szal csak holnap lesz...
rezignáltág, kiábrándultság, enerváltság - azt mondják a fõtöl van, pedig az automex is tud ilyet okozni... nem kéne büntetni az automexet is? he?

KM
Esetleg a MM-ban lehet kapni?

schoma
Jah. Tényleg jó volt...
Fõleg amikor elfogyott neked.

DarkHorSe
nem jelez vissza a server .. aszzem.

Swedish people are albino monkeys

Törölt felhasználó
gyertek ide aki akar játszani
spike ez not respons😞

zoli80
faszba ez full!

zoli80
én blitzkrieg multi😊 az sem rossz de...

Gabor server mar nem megY?😞 Vki vhol jaccik?

Törölt felhasználó
Mint a hiénák ugy csapunkle egy szerverre 😊
ej baze lagos fos ez is 😞
80.38.120.179 GYERTEK!
zoli80
jo a server gabor😊

zoli80
ez vicces volt😊

Törölt felhasználó
játszotok valahol,valamilyen szerveren?
a.carkey
http://www.streamaudio.com/stations/asx/wgrl_fm.asx

A medve nem játék.

a.carkey
a.carkey
He-he! Yesterday ...

A medve nem játék.

zoli80
de jo lenne.

na megy!!!195.56.243.185

AndrewCB
Elvileg lesz még Ravenshield szerver! 😊