R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy hamár az én farkam nagy aszádba ,akkor ajánlom a másik büdöstojást jedit a figyelmedbe,talán vele még elboldogulsz

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

nem birtad ki mi te köcsög ,mig szét nem baszom a szádat,egyenlöre hajts fejet vagy szopjál le,és lányok ne ugassanak férfiak dolgába,és te mi a kurva anyádér jöttél az én szerveremre ,ha ennyire nem birod a burám,szegény anyádat sajnálom,hogy el kell viselnie egy torz szülöttet

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

zoli80
na jo ennyi!hu de felhuztam magam,bocs mindenkitol!

zoli80
"VÁÁÁÁÁUUUUU!!!!!!!!
Na örüljetek velem kezbemben a game 2 példanyi is,úgyhogy nem rontom tovább itt a levegöt/TISZTA OXIGÉNNEL/,bár az igaz az útóbbi idõben ugyan romlott a teljesitménye a hsf-nek a hgs szerveren,vagy ennek a fasznak vot zseniális a csítfogoja nemtum,de tény az tény....mehetünk végre normális szerverre, nyugott,/elite gamét/jáccani......
azé egy pár emberrel szivesen találkoznék a külföldieknél is....csuuuummmmi... apátok "

ez egy jatek te fasz,az elvezetrol szol,nem a gyokér teljesitményedrol.minek jottel egyaltalán a "fasz" szerverére?

RAY.
Ne bosszankodj,nem érdemes,bár megértem.......

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

CB-LSC
Bocs hogy bele szólok de sokkal okosabb lettél volna Te öreg hogyha magadban tartod és csöndben elhúzol a francba.Eddig nem volt veled semmi bajom de az értelmes megnyilvánulásaid tükrözik az IQ-d.Ha Õ nem ért hozzá miért nem ûltél neki Te és csináltál hozzá jobb törést?Több napig azon ült hogy mûködjön elsõként a világon és a hozzád hasonló hálátlan faszok is tudjanak játszani.
RAY.

zoli80
remélem tobbet nem irsz ide sem.ha mar jatszanunk nem kell veled kimélj meg a faszságaidtol is!

ez a ucso 3 hozaszolasod telibetalált 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
csak azt nem tudom eddig miert untattad magad velunk?

zoli80
nagyok dolga?😊) hozzajutottal valamihez ami masnak még nincs és maris ugy viselkedsz mint egy 4eves.bibibiii nekem van.és mar megyek is elite serverekre bibibii.ez milyen szar mar?

zoli80
gabor te mekkora gyokér vagy mégis!!!!!!!ha mar van mas lehetoség megint kezded a nagyarckodast!huzzal is a fasz szotlan elit servereidre!fuj de utallak!

schoma
És akkor az miért jó?
Ketten egy egész szerveren?
De amúgy elkészültem.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Mennék én, de szerintem újrahúzo ezt a szart.
Nem enged be.
A cdkey-jel van problémája.
Lehet, hogy nem kellett volna buzerálnom a dll-t?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

köszi. felirtam mail cimedet, ha vmi gond lenne irok mailt.

Én is.............

én vagyok olyan geci,ha véletlenül nem kapnál,/küldj mailt es megadom a számom/,odamegyek az automexbe veled és segitek

schoma
Álmatlanság

schoma
Sajna ez sem elérhetõ...

schoma
Megyünk vissza filmetnézni!

schoma
Server did not respond

Gábor szerinted van rá esély, hogy holnap még nem fogok kapni? Én is felhivhatlak ha nem akarnának adni vagy én inkább ne tegyem ?😊
Bár nem mintha tudnám a telszámod😊

schoma
ok
de ha netán van tûzfalad, akkor tedd pihenõre!

schoma
Persze, itt vagyok...
Meg néha filmet nézek. 😊

Gábor én nem vicceltem el, egész egyszerüen sajna 18:35-re értem haza. Ha hamarabb olvasom ottlettem volna 😞(
Egyébiránt meg azért rendes tõled, hogy gondoltál az itteniekre és lehetõséget adtál nekünk hogy már ma meglehessen. Mégha sajna nem is tudtunk vele élni😞( Holnap meg fogom tudni venni már vajon?

schoma
Egyre jobb.
Inkább pls nézzen valaki szerver után, aztán menjünk hentelni!

ha a tudás megvan hozá ako a fordito már nem ügy amugy aztán lehet hogy elég a c++ is hozá nem kell visualbasic 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

schoma
Akkor ezt most lehet, hogy kitenném tacsra...û
Még a VisualBasic csak-csak. De fordítónak és C++-nak kicsit híján vagyok.

csak joban tudom hogy voltame nem???
az meg hogy te kinek osztasz lapot kurvára nem érdekel 😄DD
de tényleg ne kezd már a balhét pls

neked nem osztottam lapot, úgyhogy ne szólj bele a nagyok dolgába,egyébbként meg voltál,de ha nem vennéd észre nem veled beszélgetek

õõõ elvileg ha van egy jó forditod és visualbasic meg c++ meg egyébb ismereteid simán menni fog 😄D

schoma
Szóval akkor: dll-be hogy a rákfenébe tudnék belepiszkáni?

ne rágódjunk ezen inkáb sipirc jácani ez "elit" servereidre 😄DD

Ne is merüljünk bele ,ne váljunk el haraggal,csak ez még ugy bennem volt

dejó megint kezdõdik pls hagyd abba és inkáb menyél jácani mert már van eredetid és jajdejó neked és tedd meg amit igértél és ne rontsad tovább a levegõt 😄DD

én mikor voltam a te szervereden hm?? egyszerse, valakivel nagyon keversz, mert én a te szervereden egyetlen egyszer sem voltam.., akkor erõl enyit...

tudja jol kinek ment,persze nem neked az biztos, arról a 3 emberrõl van szó aki beküldte lifének a ss-ot

RAY.
Semmi kedvem most flémelgetni ezen tényleg,csak most ezt nem értem,és azt sem,hogy kinek írtad!

schoma
Ha mindenki megköszönt mindenki mindent mindenkinek, akkor légyszi adjatok progit, amivel a dll-t ki tudnám csomizni!

And Peace

te meg azt hogy jáchattál az én szerveremen

schoma
Egyébként meg 1.1 patch törése.
A single résszel nincsen semmi baj, nekem müxik rendesen.
A multi viszont el van cseszve, de úgy, ahogy van.
Méghozzá a R6GameService.dll nevû fájl miatt.
MOst már mindig azt írja ki, hogy nem elérhetõ a CDkey ellenörzõ szerver.

Jó... de a másik a fiamé, és ma este meg öcsi fogja használni...sry

RAY.
Jah,és az 1000db-ot saját használatra(automex) mondta a leányzó

rátapintotál a lényegre 😄

schoma
Ez kinek ment?

meg azt is megköszönhetnéd hogy egyátalán nem banolta ki kapásból egész hsf-et 😄DD

schoma
Most hagyd abba PLS, mielõtt elkezdenéd!
Örülj, hogy megvan az eredeti és tudsz már játszani...
Ne szítsuk megint fel az indulatokat!

És ha jól tudom annak a bizonyos "SS" te is a hozzájáruloja voltál ,ami aztán tüzet fogott

schoma
Minek az neked? Van már eredetid.

a játék lehetöséget azt köszönöm is,de a faszságát és a hozzánemértését azt továbbra is ,csak megvetni tudom,és itt Öcsi nevében szólok inkább