R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAY.
Slow: láttad milyen kedves népek ezek a franciák

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

a.carkey

A medve nem játék.

Slow
szpájki.pénzétölthetszle.hu
😉

Petyus_
Mi is a cím? 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Slow
én láttam...=)

Petyus_
Crem azok tul.képpen nem hivatalos mapek, csak hivatalos személyek 😊 (tehát az RvS készítõi közül ketten) csinálták õket.

Ha nincs fenn valami a hunters.hu-n akkor www.theplatoon.com/ravenshield mods szekciójában megtalálsz minden említésre érdemes map-et (kivéve persze a Shopot, mert az MÉG nincs ott). 😊

Crem
Hivatalos MAP-ot honnan lehet letölteni?

http://www.raven-shield.com/

Mert itt nem találok rá linket...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Petyus_
Reklámozza mindenhol. 😊

Petyus_
Jól beszél Tikal! ^.^

Ebben a fórumban csak a kábítószerfogyasztást, a holland kurvákat, és szegény Automex Kft. megkárosításának különbözõ radíros változatait lehet reklámozni..

..de fizetõs szervert pffff! 😛

a.carkey
Warezcenteren is fent van ... 😊
"Ingyér'" 😊

A medve nem játék.

Tikal
itt is reklámozod a fizetõs servered?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zoli80
70 ezer elég volt benzinre,kurvara,cigire,sok heinekkenre,colara,campingre és minden mas jora😊

Melyik? Az elsõ, vagy a kapott?
zoli80
voltam mar két éve,50pénzért enyém lett a vilag legszebb félvér lánya😊 igaz hogy csak 30percig de......

schoma
A barnus is felajánlott az övét!
Elérhetõ a barnus.hu címen

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Crem
OFF

Jótanács2: Utreght (mint Amsterdam) a sétányon 1db sápadt hot-dog 9€!!!!!(igaz, ehez már járt mustár is)

Szal' lóvét vigyél!😄😄😄😄😄😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
OFF

Jótanács:

Ahol az van kiírva, hogy 20€-up oda be se nézz!!! Kb olyanok mint a Padödö frontemberei!😊
100€-up Pamela Anderson!😄DD
Persze ezért az összegért csak nézelõdés van!😄DDDD

mitõl?
Crem
NE MÁ!😞(((((((

Tikal
Hát ha valaki még tud egy állando TS servert az ossza meg velünk, és akkor oda is lehet menni az egyik brancsnak

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petyus_
Próbáld több szerveren!

[Rush]
Háááááááát azéert ne 40-en gyertek

hTTp://ror.hu/

Crem
Köszi!

schoma
Nekünk szerintem nem gond. Hamár Rush felajánlotta...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Tikal

Ja tényleg és önszorgalombol mentek, nyralani vagy melette melo is lesz? Este meg zöldi kocsmák

zoli80
csakis😊 meg ismerkedni a helyi kulturaval meg szokassokkal😊 hallottam valami piroslampas negyedrol ahol mindenféle jóó bört lehet venni,meg azt a fuves cigit is lehet szivni mindenhol😊

Petyus_
Na az amsterdami nyaralást csak említeni kellett rögtön megjelent Tikal. 😄

Tikal
ST-6* TS server:
193.109.252.102
ST*6:Raven Shield szoba, ne az alap csatiba gyertek 😊

Crem
Mész "kirakatokat" nézegetni??

Crem
Hali !

Barnus,Soma, Warlord,Slow,Rush, & ALL!

Nekem van minden a TS-hez. (Battlefield áldása) Szal akkor Szerintem az ST6 TS szerverén legyünk (ha nekik nem gond) és onnan menjünk írtani!

Már csak az IP kellene...

zoli80
hova?családdal😊?ugy nem joooo!

zoli80
elso alkalom?

schoma
percen=perces

schoma
Tartsunk egy percen néma gyászt ezért a szörnyû tragédia miatt!

Vazz.
Margit, ez nooooormááááális?

zoli80
én is unom de jobb mint itthon tespedni😊
most nyaron megyunk amsterdamba azt nem fogom unni😊

kinek mi a jo, én pl már kezdem uni balcsit mert minden nyáron ottvagyok 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
szegény!most megy balccsira.de tudlak sajnalni😊 viz,csajok,stb.. vice cityvel szemben.inkább az elso😊

mégse, 400as pingem volt 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
én nem nyomtam más fpst multiban,ez az elso és barmit probaltam a gabor meg ripleyfélékkel szemben ez volt az egyetlen modszer amivel egyszer kétszer lekaptam oket.amugy egyetértek veled abban hogy izgibb a csapatjaték,de sajna sokan csak és kizarolag a saját teljesiményuket veszik figyelembe és nem a csapatot.ellenuk csakis a saját modszeruk ér valamit,legalábbis szerintem.sajna én is kezdtem efelé tendalni de ez gaz,majd figyelek...

+a
Baze Isonewsra meg csak most rakták ki.
És most megyek le 3 napra a balatonra. Ekkor szopást.
tört server:
218.102.99.108

persze rambozni szerintem is csak akor érdemes ha életbenmaradsz 😄

van egy két map ahol rambozni kell van ahol meg kempelni, szal nem lehet mindenhol mindent 😄D

Slow
de nem az a lényeg, hogy túléd, a csapattársaiddal együtt?
ennek a játéknak, mivelhogy kommandós, ráadásul csapatjáték, ez a lényege nem? vagy mondanivalója, vagy mi a szösz... =)
aki rambózni akar, az mé' nem UT-zik rakétavetõvel...?
én is szeretek rambózni, meg rusholni, de nem RvSben, arra ott van nekem az SF...😉
az az igazság, hogy a játék hibája ez, nem a játékosoké, szal nehogy magadra vegyél bármit is!

ezé' jó ST6-al együtt játszani, mert védjük egymást... (mellesleg ez eredményes is szokott lenni...)

zoli80
persze ha komoly tétje van a csapatért mindent😊

zoli80
kijott a vice city!!!!mar szedem is le😊))))
rambozassal kapcsolatban meg annyit slow hogy neha nagyon jo foleg a gorillason veszi hasznat az ember!nomeg en elvezem is,jobb mint a minden sarkon kikémlelek és kummantok dolog!

Petyus_
Na viccen kívül.. én személy szerint MINDEN kliensoldali modot betiltanék a custom (nem neon!!) skineket, hangokat is, mert UTÁLOM az ilyeneket.

De a Wilcozás az belefér, úgyse tudod megakadáylozni.. bár én se szeretem ha így segítenek.. de végülis ha csak azt látja amit te mint a HGS-en volt akkor majdnem nem ér semmit.. hogy a csaparttársad hol halt meg azt úgyis látod a radaron (már ha van), onnan meg ejtheted nagyjából hol lehet az ellen.

Ja egyébként sztem még az is hülyeség hogy kiírja a frageket a játék, mert így ha gránátozol tudod sikerült-e.. nekem ez se tetszik. 😊

Mindenesetre ha mindenkinek ilyen hozzállása lenne mint Warnak annak nagyon tudnék örülni!

Slow
azt tudjuk, hogy szerinted a wh mega z aimbot nem csalás

Petyus_
"hogy te magad tudod megítélni mit tartasz csalásnak, mi az ami zavar"

Szerintem a wallhack meg az aimbot nem csalás, mér szerintetek? ^.^