R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Ha nincs fenn valami a hunters.hu-n akkor www.theplatoon.com/ravenshield mods szekciójában megtalálsz minden említésre érdemes map-et (kivéve persze a Shopot, mert az MÉG nincs ott). 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
http://www.raven-shield.com/
Mert itt nem találok rá linket...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ebben a fórumban csak a kábítószerfogyasztást, a holland kurvákat, és szegény Automex Kft. megkárosításának különbözõ radíros változatait lehet reklámozni..
..de fizetõs szervert pffff! 😛

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elérhetõ a barnus.hu címen
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Jótanács2: Utreght (mint Amsterdam) a sétányon 1db sápadt hot-dog 9€!!!!!(igaz, ehez már járt mustár is)
Szal' lóvét vigyél!😄😄😄😄😄😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Jótanács:
Ahol az van kiírva, hogy 20€-up oda be se nézz!!! Kb olyanok mint a Padödö frontemberei!😊
100€-up Pamela Anderson!😄DD
Persze ezért az összegért csak nézelõdés van!😄DDDD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Ja tényleg és önszorgalombol mentek, nyralani vagy melette melo is lesz? Este meg zöldi kocsmák

193.109.252.102
ST*6:Raven Shield szoba, ne az alap csatiba gyertek 😊

Barnus,Soma, Warlord,Slow,Rush, & ALL!
Nekem van minden a TS-hez. (Battlefield áldása) Szal akkor Szerintem az ST6 TS szerverén legyünk (ha nekik nem gond) és onnan menjünk írtani!
Már csak az IP kellene...
Vazz.
Margit, ez nooooormááááális?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
És most megyek le 3 napra a balatonra. Ekkor szopást.

218.102.99.108
ennek a játéknak, mivelhogy kommandós, ráadásul csapatjáték, ez a lényege nem? vagy mondanivalója, vagy mi a szösz... =)
aki rambózni akar, az mé' nem UT-zik rakétavetõvel...?
én is szeretek rambózni, meg rusholni, de nem RvSben, arra ott van nekem az SF...😉
az az igazság, hogy a játék hibája ez, nem a játékosoké, szal nehogy magadra vegyél bármit is!
ezé' jó ST6-al együtt játszani, mert védjük egymást... (mellesleg ez eredményes is szokott lenni...)
rambozassal kapcsolatban meg annyit slow hogy neha nagyon jo foleg a gorillason veszi hasznat az ember!nomeg en elvezem is,jobb mint a minden sarkon kikémlelek és kummantok dolog!
De a Wilcozás az belefér, úgyse tudod megakadáylozni.. bár én se szeretem ha így segítenek.. de végülis ha csak azt látja amit te mint a HGS-en volt akkor majdnem nem ér semmit.. hogy a csaparttársad hol halt meg azt úgyis látod a radaron (már ha van), onnan meg ejtheted nagyjából hol lehet az ellen.
Ja egyébként sztem még az is hülyeség hogy kiírja a frageket a játék, mert így ha gránátozol tudod sikerült-e.. nekem ez se tetszik. 😊
Mindenesetre ha mindenkinek ilyen hozzállása lenne mint Warnak annak nagyon tudnék örülni!