R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a szerverem behalt és még nem állítottam mindent helyre.
de eddig nincs akkora hangulata, mint a Mafiának volt. Szerintem.
De ez nem az a topic ...
A medve nem játék.
Vice City az új király.. a GTA4-ig. A Mafia (szerintem) teljesen más kategória. Abban nagyon jó. A Mafia mögött egy állat design van, gyönyörû, hangulatos, legjobb sztori.. de a játék része hmmm.. 😊 Vannak hibái.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Lehet, hogy õk is változtattak?
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy bárki bármit mond maffia egyértelmû veri gta3-at, mert sokkal jobb a hangulat 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
G36-tal, MP5 K-val és Walther mesikkel nyomják benne. Érdekes téma.
A Vice City lehet a legnagyobb vetélytársunk topic szinten ... 😊
Egy nap alatt sokat jöttek fel. De a Mafia is így kezdte, és hová jutott ... 😊
A medve nem játék.
És te fekszel ott a földön? {8-)
Meg kell nézni, lehet, van ott vmi bug.. vagy egybemásolta a rvs meg a splinter cell könyvtárait, és sam fisher mint terroristavadász lett belõle {8-)
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Hogy a rák faszába (bocsánat a kifejezésért) ment oda a manus. Ugyanis õ szedett le. Amikor megkérdeztem, mély hallgatás volt...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mai napi feladványom következik. A következõ képeken mi a furcsa (bibi, hiba, még sorolhatnám)?
Mind a kettõ ugyan akkor, ugyan ott készült, csak más szemszögbõl.
Utólag is elnézést a modemesektõl! 😊
Ilyen nincs. Tele van franciákkal, de nem is az volt a baj. Egy csapattárs letõtt 5 emberünket a kezdésnél. Már éppen fordult volna felém, mikor lelõttem. Erre a következõ körben ki kapott büntetést? Na ki?
Igen. Az a kedves játékos nyerte a 2 személyes egy hetes nyaralást, aki arra tippelt, hogy engem küldtek pihizni.
Hát a kurva anyjukat.

Crude.tga
deadnegotiations.tga
Frisk_PCGamer_Day.tga
MeatPacking_Day.tga
Old_Tucson.tga
Shop.tga
Subway.tga
Tequila.tga
ViceBar.tga
WestcottResidence.tga
Ezek a mapek tetszenek nagyon.
Sex Museum.tga
Ez nagyon gagyi. Valami sexmap akart lenni. Akart ...
😞
A medve nem játék.
mindent nem lehet ugye...=)

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Ott volt az is, hogy 16-ból 14-en franciául hablatyoltak, mikor egy holland arc benyögött egy kérdést. Erre a sok barom csak nézett, kérdõjelek és francia káromkodás, némi m.fuckerrel kiegészítve. A srác el is tûnt. Én csöndben maradtam. Ja, és a szerver osztrák volt ... 😊
A medve nem játék.
Utánna beindul fullon...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem is volt 1 tk-m sem!
Lehet,hogy csak bosszankodott a srác,hogy gyengül a Red csapat

Azért köszi!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Végig a francia szöveg volt az uralkodó a képernyõn azt hozzáteszem.
Mielött lekattannék elköszönök,"Bye All,bye Slow" ,erre az egyik hirtelen elõvette angol tudását és a "fuck off Ray" elköszönést alkalmazta
Naná,hogy búcsuzóul válaszoltam neki

szal beszéljünk a szerencsjátékokrol, zöldrõl csajokrol... 😊