R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki árulja el nekem, mi az a C-mag? Mert most ez miatt dobtak ki...
Azt hiszem mára elég a Raven-bõl...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A gyereket 4* lelöttem ugyanott campelés közben ezért elkezdett üvölteni, hogy "NO WALLHACK PLEASE!!!"
Sajnos fagyok a TS miatt, úgyhogy egy ideig - míg nem veszek egy másik winyót és nem takarítok fel egy vadi új rendszert - nem használom. 1 hét.
A medve nem játék.
A medve nem játék.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Volt már róla szó, de nem találom a többezer hozzászólás között: le kellene törölnöm a DirectX 9et! Ehhez kellene nekem a program. PLS HELP!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Talán ez is az egyik Johndoe volt a szuperhõs aki 30/0 -val zárt a fraglistán?

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
A medve nem játék.
A medve nem játék.
HELP!
( "Különben öngyilkos leszek." (C) IM )

A medve nem játék.

Elore is koszi
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Marha érdekes dolgokat lát az ember...
5-7K között volt a ping értéke! Eldobott egy gránátot, és úgy mûködött, mint egy idõzített bomba!😄 Mindenesetre a srác jól szórakozott...
War. War never changes.
(van még pár külföldi 1.0-as de azok nem valami jok meg nem mindig vannak)
2. azé irja ezt ki melt crackelted
,tedd fel frissen a gamet és NE crackel, és akor fel fog meni rá az 1.2 , és utána mehet rá az 1.2es crack (amibõl van no-cd-s is igy nem kell cdt berakni,persze csak full installnál)
ja és miért írja ki a patcholásnál hogy old file not found, however, a file with a same name was found, no patch done since the file contents don't match, vagy mi, ezt fejbõl írtam. mi a baja? Értem mit jelent, de mit kell tennem?
War. War never changes.
Keresek vmi servert TS-en megtaláltok.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''