R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Sajnos pontosan nem tudom megmondani melyik klán volt,ezért nem akarok találgatni és másokat vádolni.Inkább az a zavar,hogy ha valaki figyeli a többi játékost akkor elöbbutóbb ugy is kiderül a csalás és õket ez egyáltalán nem zavarja.De ha lelövöd kétszer akkor neki a legnagyobb a szája és egybõl csíter vagy.Remélem az új pach majd kizárja a csalás lehetõségét de valószínü,hogy azt is megbuherálják.Tudja valaki mikor jön ki az új pach?
Crem
Küld el! bevágom ide...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Tikal
Egyesek szerint gagyi, pedig szerintem jo lett, legalábbis ami a kommandozást illeti 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Crem
Ennyi csaló között ez a legkevesebb...

Szerintem ennyi belefér,hogy segítünk a másiknak TS-n!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

KM
Emberek!!! Jön a NASCAR! Ne engedjük!

Törölt felhasználó
Volt hozzá egy csíter társ is igaz?
De majd megpróbálom a hagyományos módszerrel is kiirtani az ellent
Crem

Crem
Tegnap mekkora Csíter volt Komi, mikor a zárt fa ajtón keresztûl kilötte a kempelõt!

Crem
Amúgy morgen mindenkinek!

Crem
F@SZA!

schoma
Ez durva!
De gyere inkább játszani! Meg TSre!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Törölt felhasználó
Itt van a kép onnan fentrõl löttek mindenkit,de õk nem csalnak lol

Csak az zavar ha öket lelövik akkor csalónak mondják de ha ök csalnak ez természetes nekik.
a.carkey
Egyszer nézzétek meg a "Tears of the Sun - A Nap könnyei" címû Bruce Willis filmet. Elég jól megcsinálták és témába vág ...

A medve nem játék.

RAY.
Ha valakit érdekel a EO 18-on vagyunk

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

RAY.
Én már semminek nem hiszek........

Megyek is lõni inkább pár Tango-t

Mr.Grent
Van már tört szerver ahol lehet gámázni?

https://grentmedia.hu

KM
...vagy az orrának!

Crem
Ma én is csítelni fogok!

Valami miatt elkezd gerjedni a hangfal, ha ellenség közeledik!😊 SÕT! Ahogy távolodik úgy halkul el a hang!
Szal'szinte semmit nem hallok amikor velem szembe kerûl!

Ray barátom allig akart hinni a szemének! Illetve a fülének...

Crem
Hejjjj.....

Itthon vagyok!

Törölt felhasználó
Ha hazaérek este teszek ki egy képet ide.Akikrõl készült elõször azt mondták ha jólértettem,hogy kapcsoljam ki az aimbotot mert mind a két klántársat kilöttem 2 körben.Gondolom nem szoktak hozzá,hogy mindkettöjüket kilõjék.Olyan helyröl löttek ki mindenkit ahová én nemtudtam menni.Ezután készült róluk a fotó.
schoma
Na visszatértem. Ez jól esett.
Igen, tényleg jó lenne már az új patch. De akkor is az ubinak. Miért nem a teljes játékhoz adják ki a patchet. Kiafrancotérekli a demó? Nekik abból milyen bevételük van?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

h3nry
Nem tom, de ha igaz és tényleg kiküszöböli a csalások nagyrészét akkor nagyon fogok örülni. Hirtelen nagyon sokan fognak ismét más néven játszani

\"Andrey\"

h3nry
Én rafkós leszek és most pihizek amig a userek kajálnak, aztán amikor már kezdenek vissza szivárogni az irodába, akkor én jól kikapcsolom a telefonom és elmegyek ebédelni 😊

\"Andrey\"

schoma
Apropo: 1.3as patchrõl tud valaki valamit? Mikor jön? Állítólag (tegnap TS-en hallottam) már a demohoz kiadták?!

schoma
Hm. Én már jól is laktam. Most besötétítek, telefon kikapcs, és egy jó 15-20 perces szieszta...

h3nry
Makaróni a la Arabiata, vagy Fokhagymás flekken legyen az ebéd? A hideg gyümölcs levi az biztos.

\"Andrey\"

h3nry
Itt is 20 fok 😊 egész jó már kezdek fázni... Soma még jó hogy szolsz lassan télleg ebéd idõ. Meg is nézem mi a mai menû.

\"Andrey\"

schoma
Hát az **** ügy...
így érthetõ. Én meg friss, vagyok és fitt!.
Megyek is mindjárt ebédelni... Jó kis brassói aprópecsenyét. Mellé meg jéghideg ásványvíz.

Törölt felhasználó
Egy olyan irodában ahol nincs légkondi csak ha kinyitom az ablakot
schoma
Hol vagy most, napon?

schoma
Mire nem jó a munkahely...

KM
Erre nem lehet mit mondani...

Törölt felhasználó
Ezért a 20 fokért jól lefoglak lõni este
Nálam most 31 fok van
schoma
20 fok van nálam. Ebben igazán jó aludni...
NE is zavarjatok!

Crem
Jó reggelt Mindenkinek!

Akkor én is megkezdem áldásos tevékenységem a melóhelyen...

Remélem este emberi idõben érek haza és nem 20 percet írthatom az ellent...

Törölt felhasználó
Én is megyek megnézem milyen hõség van a munkahelyen
RAY.
Jobb reggelt mindenkinek

Iszom még 1 KV-t és megyek fõni a levembe ma is
Remélem csak azért vagyunk mostanában ilyen kevesen a fórumon mert mindenki a lábát áztatja a hûs habokban és koktélokat kortyolgat a medenceparton

Hát ja.... vagy hõgutát kapott a fórum,vagy csak szimplán behalt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Aquili! A nahkampf gorillas crack-es szerver megy még szóval azon tudsz játszani. Néha néha fel nézegetek rá én is.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

vagy hol?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

KM
Merre?

shadowforce hq
valaki? valahol?
h3nry
Mindjárt megmegyek ebben a melegben én is. Még jó, hogy van söröm 😊

\"Andrey\"

schoma
Szerintem melege lett a szervernek. Mint a sulinetes gépparknak.

KM
Te jó ég!!! Haldoklik a fórum? Apropó! Tudja valaki, hogy mi lett a Platoon honlapjaval?

KoBe
Közben már rájöttem, hogy nálam van a hiba, de én ilyet még nem láttam. Az ubi összes szarságára nem enged belépni!
schoma
Nekem megy minden...

KoBe
Hali! Basszus mi van az ubival, vagy csak nálam ennyire szar a helyzet? Az ubi.com online nem megy... World Final ladder nem megy... Multiplayer opció és internetes játék, nem megy! Nálatok jelentkeznek ilyen hibák??
A LAN-on kisasoltam, hogy a Gábor az eredményei eléréséhez tiltott doppingszert használ, ami egy láda ZIPFER volt.Ejnyeee...( szép volt Gab).Csa.