R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AndrewCB
JAJA!

Elindult a HUNGS szerver True Combat-ra!!!

Úgyhogy lehet jönni játszani!

KM
Egy kicsi rénbó mindenkinek kell...

Crem

18:00 fent találkozunk...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
-Patch 1.3: In a couple of days, we will complete development on patch 1.3 and send it for internal testing. It should be ready for release in about a month.

Thanks again for your patience and feedback. We’ll try to work as fast as possible and keep you posted as often as we can.

-The RVS Team

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Slow
lol most meg a hunters.hu szûnt meg=)))
olyanok vagyunk mint egy vírus, amit idelinkelnek a fejünk fölé, az bezár=)

tegnap éjszaka egy érdekes játékban vettem rész, egyik klánszerveren (SBS, vagy SAS, vagy SEK, nememléxem). Egyik csapat csak 4-5-en volt, másik csapat fullon, a kevesek bekempeltek egy szobába, épületbe, többiek meg próbálták kiszedni õket. Nem volt cmag, meg frag meg gáz, csak ajtónyitóbomba meg flash. Érdekes volt, jól csonálták ahogy egymást fedezték, olyan volt mint egy coop játék=) nem volt üvöltözés, hogy kemperek, mert ez volt a lényeg=)

schoma

Na végre. Már kezdett egy csöppett idegesíteni a recsegés...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Crem
Hehh...

Megcsináltam!😊

Crem
Na akkor feltöltöm, ha van értelme!😊

Innen tessék tölteni

a.carkey
Végül is az 1.0 mûködött és az is ua elven ment, mint a mostani. Miért ne? Hátha lesz így vki, aki magyarként képes lesz - van hozzá gépe és jó serverlehetõsége - egy jó szerver indítására. Nehogy már egy phasz Ubi fogjon ki bárkivel is!

A medve nem játék.

Crem
Ha ér valamit, akkor feltöltöm a rar-t!

Crem
Találtam valami Cd-key-es okosságot!

Igazából nem sokat értek angolul...
Csak bízom benne, hogy ez a mágváltás azoknak akik nem vették meg az eredetit.

Changes for players:
===================

Open with an editor the file RavenShield.ini and find this string:
m_szUbiRemFileURL=http://gsconnect.ubisoft.com/gsinit.php?user=%s&dp=%s

Be careful: this string must be removed or renamed in this way:
##m_szUbiRemFileURL=http://gsconnect.ubisoft.com/gsinit.php?user=%s&dp=%s

Well, now insert this new one:
m_szUbiRemFileURL=http://dgtale.dnsalias.net/RavenS/gsinit?user=%s&dp=%s

Now the first test you can make is to create/host a game. This solution doesn't allow you to play in servers that have not this changes in RavenShield.ini.
If you know someone who have a dedicated server tell him to make this change, you will be able to play on his server.

------------

Changes for service deployment:
==============================

I'm sending you a very small service (10 Kb) running on a Tomcat webserver (2 java classes + 1 config file).

My intention is to distribute this 10kb fix to as many people as possible (people who have a webserver).
It would be nice to have many many servers, when one of this is down you could change your RavenShield.ini to address it to another one.

When you deploy this service be carefull to change the configKeyServer.ini with your domain name (actually is dgtale.dnsalias.net)

------------

The service starts a separated thread running on port 33000 listening for UDP request.

a.carkey
Sohasem lesz magyar szerver?

A medve nem játék.

zoli80
15os popec volt.semmi lag,szokatlan is volt....

RAY.
Hát nem tudom mi lesz Skacok de nekem olyan szinten laggzik a játék mostanában,hogy iszonyat idegesítõ

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Crem
9501!

Kicsit...😉

a.carkey
9500 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Khm!

A medve nem játék.

schoma
OK.
Menj és vegyél egyet!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Crem
SOMA! Valószinû meghalt a microfonom!😞

A EO12-n vagyok!!!!

schoma
sanja=sajna

schoma
Nem hangzik és néz ki rosszul, de sanja nincs meg a Q3.

Tikal
Warlord, azt meccseken igy is szokták csinálni, CS-ben is igy van, de amugy jo moka, bár akit besugunk annak nem annyira 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
hm weigh system? =)
igy már izgibb =)

Ezek nem cast -ok, tehat azt pakolsz magadra amit csak akarsz, ezeknek a tomeget ossze adja a rendszer, es emiatt csak vanszorogni fogsz 😊 Vagyis szerintem csak a kep kedveert pakolta agyon magat a player 😊) De szerintem a jatek eleg utos...
Slow
...bocs...tányéron csésze, csészében panda 😉

Slow
nem, õ nem az arnold (bár lehet annak hívják), hanem egy panda a tányéron😉)))))
azé' kaptad, mert olyan ünnepi hangulatu=)

RAY.
jaja,ezt csak érdekesség képpen tettem be,nem azért mint a többit

Slow
lol az milyen real fps, ahol egy sniperpuskát, meg egy sotgunt viszel magaddal, plusz gránátok, pisztoly és kés persze...=)

sosem bíztam quakeben, mosse fogok 😉

Slow
igazad van😉
ne akartalak bántani ám, tudod 😉 luv ya
na és boldog szülit neked!

jaja, csak Q3A kell hozza...
Nem akarok pofatlan lenni, de akinek tetszik a real fps, az nezze meg a True Combat 1.0 -t is, mert eleg allat lett 😊)

Linkek:

A jatek feature listaja, es kepek rola:

http://www.planetquake.com/q3t/content/index.asp?page=features

A jatek maga:

http://www.q3rocks.de/truecombat/TrueCombat1.0.exe
a.carkey
Ez azért van, mert a srácnak vsz connection failed lett a kapcsolata ... 😞

A medve nem játék.

RAY.
Na még egy uccsót,hogy a misztikumnak is adjunk

Crem
Na...

Kiprobáltam ezt a bug-ot...

Hááát... Ha ezt se orvosolják gyorsan akkor hamar vége lesz a játéknak!😞😞

Crem
Ezek is korrekt képek...

RAY.
Isten éltessen War

RAY.

Vagy estleg ez a szemszög kempelésre

RAY.

Ha esetleg még ebbõl a szemszögbõl nem láttátok volna a Garage map-et

Crem
Boldog születésnapot WAR!

Crem
Hát... Még több dologra kell majd ezentúl figyelnünk!😞

Most 15 embernek bemutatta, hogy kell kicselezni a "határvonalakat"...

KM
A majd' elfelejtettem! Boldog szülinapot Warlord!

Slow
hát csak szeressétek=) UTben biztos rakétavetõs srácok lennétek, SF ben meg shotgunosok =))) ok bocs😉
nekem persze külön öröm, hogy jön a rambó, kilõ 70 skulót a láma g36jából futás közben, szépen megvárom elbujva, aztán sivatagi sassal egylövéssel leszedem=) na ezért jó a cmag=)<--- persze ez igen ritka eset, többnyire áldozat vagyok, de ha bejön, akkor

KM
Kegyetlen lehetett!!! Egyszer ki kellene próbálni, de akkora tériszonyom van...

traXion
a freeweb nem megy nem a mi hibánk! 😊

Törölt felhasználó
nem megy az oldalatok,tudsz róla?
Crem
Slow...

Néha eltévedek 1-2 olyan serverre ahol a C-mag ki van véve, de mivel enyhe Bug van, nálam belépéskor még megvan. Ilyenkor a többiek üvöltenek, hogy " NO C-MAG!!!!!"
Szal' fogom magam és elhúzok-elhúzunk mert én-mi nagyon szeressük aztat a cmagot
😉
Az már csak hab a tortán, hogy L8vagy G36 van a kezünkben...

Törölt felhasználó
Elküldheted nekem is a képet beteszem ide,survivalban volt a ts-segítség.Használják mások is ezt a ts csalást.Én találkoztam olyannal ha megölted az egyik klánost átjött a másik csapatba és onnan irányította a többieket,amikor vége volt akkor vissza állt.
Akció közben nem mindíg figyelünk arra ki hova lép be.A 4. kör után vettem észre,aztán figyeltem és igazam lett.
Gyenge angol tudásommal megírtam nekik amit láttam és utánna a többiek is kérdezték tõlük.A poen:nem szóltak semmit,nem írtaknem anyáztak,abbahagyták!!
Na szerintem ez a ts-csalás a javából.
schoma
szép jó reggelt mindenkinek.
Ez picit OFF:
Vazz. Tegnap ugrottam a 100 méteres daruról a Sportszigeten. Hát az valami istenkirálycsászár volt.
Ezt nem lehet szavakkal leírni, ezt ki kell próbálni...
Ma is megyek ki, de este valszeg már jövök, és akkor a külhoniak retteghetnek!
Meg néha Ti is. (merthogy TK az bizti lesz, pedig nem is iszok sokat.)

ON

Slow
warlord aranyvirág... nem próbálod meg megszokni, hogy netes csapatjátékokban kb 10 éve van ilyen 'rádiós' kapcsolat? akikkel játszunk, (fõleg klános szerveren) szinte mindenki ezt, vagy ilyet használ. Amikor lelõnek hirtelen egy sarkon, annak fõleg ez az oka... Azt szeretném inkább látni, hogy nem g36-ot használsz extra tárral.... mert ha valami elõny akkkor az ez...(<---szló már mániákus jeleket mutat az c-maggal kapcsolatban, talán orvost kellene hívni...)

Petyus_
Hehe újból kedvet kaptam a játékhoz Radeon9700-el eltûnt a 640*480 bug, viszonylag stabil 60 FPS-el megy a játék 1024*768-ban 4*FSAA és Anisoval.. korrektül néz ki. 😊

Viszont a vetett árnyékokhoz úgy tûnik kevés az 1800+ mert ha beállítom 15-20FPS-t is tud produkálni néha..

Holnap este ha lesz jó szerver megyek!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com