R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
18:00

fent találkozunk...hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Thanks again for your patience and feedback. We’ll try to work as fast as possible and keep you posted as often as we can.
-The RVS Team
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
olyanok vagyunk mint egy vírus, amit idelinkelnek a fejünk fölé, az bezár=)
tegnap éjszaka egy érdekes játékban vettem rész, egyik klánszerveren (SBS, vagy SAS, vagy SEK, nememléxem). Egyik csapat csak 4-5-en volt, másik csapat fullon, a kevesek bekempeltek egy szobába, épületbe, többiek meg próbálták kiszedni õket. Nem volt cmag, meg frag meg gáz, csak ajtónyitóbomba meg flash. Érdekes volt, jól csonálták ahogy egymást fedezték, olyan volt mint egy coop játék=) nem volt üvöltözés, hogy kemperek, mert ez volt a lényeg=)
Na végre. Már kezdett egy csöppett idegesíteni a recsegés...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Megcsináltam!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A medve nem játék.
Igazából nem sokat értek angolul...
Csak bízom benne, hogy ez a mágváltás azoknak akik nem vették meg az eredetit.
Changes for players:
===================
Open with an editor the file RavenShield.ini and find this string:
m_szUbiRemFileURL=http://gsconnect.ubisoft.com/gsinit.php?user=%s&dp=%s
Be careful: this string must be removed or renamed in this way:
##m_szUbiRemFileURL=http://gsconnect.ubisoft.com/gsinit.php?user=%s&dp=%s
Well, now insert this new one:
m_szUbiRemFileURL=http://dgtale.dnsalias.net/RavenS/gsinit?user=%s&dp=%s
Now the first test you can make is to create/host a game. This solution doesn't allow you to play in servers that have not this changes in RavenShield.ini.
If you know someone who have a dedicated server tell him to make this change, you will be able to play on his server.
------------
Changes for service deployment:
==============================
I'm sending you a very small service (10 Kb) running on a Tomcat webserver (2 java classes + 1 config file).
My intention is to distribute this 10kb fix to as many people as possible (people who have a webserver).
It would be nice to have many many servers, when one of this is down you could change your RavenShield.ini to address it to another one.
When you deploy this service be carefull to change the configKeyServer.ini with your domain name (actually is dgtale.dnsalias.net)
------------
The service starts a separated thread running on port 33000 listening for UDP request.

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Kicsit...😉
Menj és vegyél egyet!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
A EO12-n vagyok!!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
azé' kaptad, mert olyan ünnepi hangulatu=)

sosem bíztam quakeben, mosse fogok 😉
Linkek:
A jatek feature listaja, es kepek rola:
http://www.planetquake.com/q3t/content/index.asp?page=features
A jatek maga:
http://www.q3rocks.de/truecombat/TrueCombat1.0.exe
Kiprobáltam ezt a bug-ot...
Hááát... Ha ezt se orvosolják gyorsan akkor hamar vége lesz a játéknak!😞😞
Ha esetleg még ebbõl a szemszögbõl nem láttátok volna a Garage map-et

Most 15 embernek bemutatta, hogy kell kicselezni a "határvonalakat"...
nekem persze külön öröm, hogy jön a rambó, kilõ 70 skulót a láma g36jából futás közben, szépen megvárom elbujva, aztán sivatagi sassal egylövéssel leszedem=) na ezért jó a cmag=)<--- persze ez igen ritka eset, többnyire áldozat vagyok, de ha bejön, akkor

Néha eltévedek 1-2 olyan serverre ahol a C-mag ki van véve, de mivel enyhe Bug van, nálam belépéskor még megvan. Ilyenkor a többiek üvöltenek, hogy " NO C-MAG!!!!!"
Szal' fogom magam és elhúzok-elhúzunk mert én-mi nagyon szeressük aztat a cmagot😉
Az már csak hab a tortán, hogy L8vagy G36 van a kezünkben...
Akció közben nem mindíg figyelünk arra ki hova lép be.A 4. kör után vettem észre,aztán figyeltem és igazam lett.
Gyenge angol tudásommal megírtam nekik amit láttam és utánna a többiek is kérdezték tõlük.A poen:nem szóltak semmit,nem írtaknem anyáztak,abbahagyták!!
Na szerintem ez a ts-csalás a javából.

Ez picit OFF:
Vazz. Tegnap ugrottam a 100 méteres daruról a Sportszigeten. Hát az valami istenkirálycsászár volt.
Ezt nem lehet szavakkal leírni, ezt ki kell próbálni...

Ma is megyek ki, de este valszeg már jövök, és akkor a külhoniak retteghetnek!
Meg néha Ti is. (merthogy TK az bizti lesz, pedig nem is iszok sokat.
)
ON
Viszont a vetett árnyékokhoz úgy tûnik kevés az 1800+ mert ha beállítom 15-20FPS-t is tud produkálni néha..
Holnap este ha lesz jó szerver megyek!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com