R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rsv/y796/mrar/w8bf/bl3n/
rsv-y795-mrar-w8bf-bl3n
itt van 3-om ezzel lehet lanolni
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A medve nem játék.

viszont még egy prá fájlt ki kell mert még ki ki lép
Viszont nagyon nem elég a geforce 2 ti uhhogy amig nem lesz uj gépem lehet berakok egy geforce 4 ti-t
Addig az jo lesz xp 2000+ 512 mb ram geforce 2 ti
1024 minden fullon és leesik néha 30 fps alá és azért ugy nem az igazi egy játék
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
basszus
remélem az megcsinálja
Ruffi:ilyet nekem is csinált a tört verzió,ha jól emlékszem több törés van,probálkozz.a hunter.hu-n asszem van pár.(Nem bizti hogy ez a gond)
nagoyn fontos vki jöjjön fel matrix-ra mondjuk Ruffi nickel vagyok
Mint tudjátok az 1.41 késik a vártnál hosszabb tesztidõtartam miatt. Találtunk egy hibát ami a játékosok 10-15%-át érintené ezért elhalasztottuk a megjelenést Szept. 2.-áig. 1.41-ben már benne lesz a PB és javítani fogja az 1.40-ben elõjött hibákat is.
Nagyon sajnáljuk a késést és köszi a támogatást.
-- Radical out
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1706 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 Ti (4523)
Bad name index -139263/109
History: ULinkerLoad<
1.41 Update!
As you already know 1.41 has been delayed due to a longer test cycle than anticipated. We discovered an issue that could have impacted 10 – 15% of the community and because of that we decided to delay it until September 2nd. 1.41 integrates PunkBuster as well as correcting the problems related to 1.40.
We are very sorry for the delay and thank you for your support.
-- Geiger out.
mi a rák van?
Win 98/ME/2000/XP Only
DirectX 8.1b
800 MHz Pentium III, AMD Athlon, or equivalent
128 MB RAM (XP users: 256 MB required)
64MB DirectX 8.1b compatible graphics card
DirectX 8.1b compatible sound device
CD-ROM/DVD-ROM 16x or faster (not recommended for use with CD-RW drives)
1.7 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
-Recommended Configuration:
Win 98/ME/2000/XP Only
DirectX 9.0
1.2 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
128MB DirectX 9.0 compatible graphics card
DirectX 9.0 compatible sound device
CD-ROM/DVD-ROM 16x or faster (not recommended for use with CD-RW drives)
2 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
Internet connection for play on Ubi.com (minimum 56k modem or broadband)
de mar kurvareg nem jacotam vele amiota nincs tört server 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
én csak autossal meg ilyenekkel multizok
Thx Barnus,Füles,Zoli,és nem utolsó sorban Komi!😊
Végre csapat "meló" volt!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
erre nem kurva 499 forintom van???????
Emberek! Klánozódjunk!
Radical: Gabor nem jár TS-re, sokszor, ha nincs taktika, akkor tényleg magányos farkas módjára járkál a pályán, de ki nem? ha nincs megbeszélve ki merre menjen, mindenki megy amerre szeret, vagy gondolja, hogy jó lesz menni. De általában azért, ha erõs az ellenfél és oda kell figyelni, akkor õ maga is szokott ötleteket adni, hogy merre menjünk, menjen valaki vele, vagy éppen õ megy vkivel, tehát ha van megbeszélt taktika, õ tus játszani aszerint😊
Igazad van Radical, de szerintem nem szokott vészes lenni a chat TS-en, amig él vki, többiek nem szoktak egymásnak történeteket mesélni, max lecsitereznek a többiek pár embert, de aztán csend van😊 De nehogy emiatt ne járj TS😊 Inkább szólj ránk, hogy még élsz és nem hallasz semmit, kussoljunk😊
1.4 szerintem is sokat javított, de még van mit csiszolni. Axeleroval euron én nem tapasztalok lagot. Tört szerver van már 1.4-re is? Mert 1.0-val erõsen felejtõs.
De kurva jó, hogy van Axelero amivel magyar serveren lehet jáccani és máshol nem. Ja de. Német servereken is. Tegnap pl nekem Fulessel egy serveren egész végig 30-50 közti pingen volt. Ennél magyar CS serveren se hiszem, hogy jobb pinged van, tekintve, hogy adsl-nek 27 a minimális pingje elsõ gw-ig. szóval sok lagról nem a játék tehet, hanem a szolgáltató😞
Nincs harag remélem, csak mostmár x-edik alkalommal állandóan azt olvassuk, hogy az rvs igy szar ugy szar, játék közben is folyton, hogy cs-ben ez nem igy van, de szar ez az rvs, stb. Szerintem ez már unalmas. Ha neked nem tetszik már RvS és CS az isten, akkor miért idegesited madad RvS-el? De ami fontosabb, ezzel együtt miért kell másokat is idegesiteni azzal, hogy az általuk kedvelt játékot szidod egyfolytában?
A CS egy idétlen ugrabugra játék az RvShez képest. Egy olyan program amiben 3 éve is az ember modellje téglalapokból épül fel és a fejre lõve elég egy négyzetet megcéloznod, nem baj ha ott nincs fej, de a négyzet alakot eltalálod, az máris headshot, azért elég gáz. Arról meg nem beszélek, hogy olyan szinten vannak ott cheaterek, hogy mellette RvS-t cheatermentes játéknak lehet mondani. Az meg, hogy régebben közzétett videókon olyan hibák vannak, hogy 3 ember áll egymás mögött egy bizonyos szögben, és ha elõrõl meglövöd akkor csak az elsõ és 3. esik össze a középsõ meg meg se sérül...
Mindegy. Egyik se hibátlan játék, de én speciel nem megyek el csakazért be CS-zni, hogy mindenkinek elmondjam, hogy de szar is a CS és inkább RvS-t játszok...

Munkamániás lettem...

Ennyire elfelejtettetek?!