R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de ez részemrõl belefér...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ez a new Team Speak verzió száma...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Fél év távlatában, inkább azért tudod lelõni, mert napi 2-3 órát játszol és "kezded" megismerni a játékot...
Ez kb. olyan mint mikor JohnDoe bejön és a map olyan szakaszán campel ahol még én se nagyon jártam...😊
We regret to inform you that the patch 1.41 will not be available today. We indeed discovered a problem between PunkBuster and the system of login of Ubi.com. This problem was solved but we need time to test it on various configurations. Dice the end of these tests the patch will be available on the official sites.

DE nem teszem.
De mint tudjuk az vagy nem az,ha valaki folyamatosan kimagaslóan jól játszik a másik 30 nem akkor ha csal, ha nem csal a másik 30ember játékát rontja.
Nem az volt-lesz a célom, hogy 1 ember játszon és jól érezze magát, hanem az, hogy "30".
De.
Mint mondtam maga a game rettentõen tetszik.
Elenben a 70-es ping alatt a lagg nem.
Most úgy olvastam, hogy kijavítják rendesen és lesz rajta pb is.
Íg már érdemes vele foglalkozni...
Meg kell hagyni szép országuk van ezeknek a franciáknak(meg jó boraik)😊 viszont az emberek olyanok mint a szervereken,fõleg ha a nyelvtudást nézzük
El akartam menni az UBI-hoz is pár tanácsot adni de nem volt már rá idõm😊)
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
http://www.teamspeak.org/
Ui: Annak aki idáig nyaralt!😊
nem lesz kedved elintézni a feltörését és servert inditani,nagyon örülnénk és hálásak lennénk,pl. hagynánk hogy lelõjj párszor😊
Milyen volt Ray?😊)
Visszajöttem megérdemelt nyaralásomból és kész vagyok az újabb csatákra

Remélem velem együtt megjön ma az 1.41patch is😊
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Ma ha kijön az 1.45-ös pach akkor meséljetek plz...
írjátok a véleményeket mert nagyon kiváncsi vagyok rá.

Megkezdem áldásos tevékenységem erre a hétre...
Ui: Kíváncsian várom a Szept. 2.-át ...
warp lelki elferdülés
leülepedett iszap
láncfonat
lápföld
nyüst
vetemedés
vontatókötél
vászonbetét (gumiabroncsé)
elgörbülés
feliszapolással nyert terület
felslankolással nyert terület
hordalékterület
horgonykötél
iszaplerakódás
kikötõkötél
láncfonál
lánc
nyüstfonál
vontatókábel
warped betegesen elfogult
betegesen egyoldalú
meghibbant
megvetemedett
to warp befolyásol
elgörbít
elgörbül
feliszapol
kifeszít
meghajlik
meghajlít
megront
megvetemedik
türemlik
vontat
csûr (szárnyakat)
megereszkedik
meggörbül
szõ
warpage meggörbülés
megvetemedés
vetemedés
warp end láncfonal
warp eye nyüstszem
warpaint harcra kifestés
kiöltözöttség
teljes dísz
teljes felszerelés
warp ball lánctekercs
warp beam lánchenger
warp frame felvetõgép
to warp out vontatókötélrõl lekapcsol
warp drawer befûzõmunkás
warp roller elõhenger
felvetõhenger
warp sateen láncatlasz
warp protector láncfonal-õr
warp of the mind ferde felfogás
ferde megítélés
low-warp tapestry süllyesztett láncú kárpitszövés
high-warp tapestry függõleges láncú kárpitszövés
merõleges láncú kárpitszövés
to warp off a ship hajót vontatókötélrõl lekapcsol
to warp out of port kivontatják a kikötõbõl
to put on the warpaint felkészül
Magyarul: Sz@rozik a game...
Hétvégén a BF-ben 18-24 ping-nél MAGYAR serveren is van lag...
Egyébként tegnap kb. este 9-ig bent voltam és semmi gond nem volt...
Gáborral folyamatosan és tisztán tudtunk játszani!
Nekem amd-m van mégis ezt mondm mindkettö jo sztem most intelem lesz
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

RVS-D7M8-NH6K-PE51-NNG9
RVS-R7VN-5TXD-KKWK-DYQD