R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszike
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

De a fõ baj, hogy nincs változatosság. Sárga kukás ruha vagy kék zubbony. Több ini fájlt kéne fenntartani és az esetleges server restartoknál cserélgetni. Pl.
A medve nem játék.
Igazad van a térképek sorrendjével kapcsolatban! Fõ a változatosság!

Próbálta vki?
LIFE! LIFE! LIFE! LIFE! LIFE!
Nem akarod az összes térképet ami 1.0-án is megy feltenni az újrakész szerverre? A húsfeldolgozóst is, hiszen felfér. Nem lehetne a mapek sorrendjét is megváltoztatni? Csak, hogy nagyobb legyen a változatosság ...
A medve nem játék.
\"Andrey\"
de télleg ki lettél rúgva, és miért is?
ja mert kempeltél...
most, a végén jött egy
szal ha látjátok, nem kell gondolkodni, lõjétek le...=)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Swedish people are albino monkeys
Ezek nagyon jók. Jöhet még mester...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Itt is elrontották a texturát :)
12:12