133
Ha röviden elmondhatnád mire vágysz akkor mit mondanál?(PC)
  • Cht
    The fifth Desciples
    Most játszottam végig
    A harcrendszer heroes szerű
  • Cht
    Tényleg az első volt a legjobb az még (majdnem)relalisztikus volt
    a többi már nem csak grafik tuning
  • ZsZso
    Tibi bácsi teljesíti amit szeretnétek ...
    Én hiányolom a mostani játékdömpingből a régi LucasArts-féle kalandjátékokat, mint pl. a Loom, Sam & Max, Day of the Tentacle vagy a Grim Fandango ... és még sorolhatnám. Na én ilyeneket kívánok :)
  • petee
    Carmageddon legújjabb részére vágyom,persze az első részt továbbfejlesztve(többi az szar volt),tök zsír grafcsival,hangokkal,egykét király újítással...
    Az első részt hajnalig tudtam nyomni még anno.:)
    de ez csak álom marad:(
  • Hamlet
    Betrayal at Krondor... legalább megközelítőleg hasonlóan jó sztori, harcrendszer. Grafikát is feljavíthatják ha van rá idejük... de ez álom.
  • katarzis
    én egy olyan játékot szeretnék ami középföldén játszodna hatalmas seregekkel lehetne csatázni amolyan total waros megközelitésben ,de ez ugy néz ki nem csak 1 álom marad mert egyesek dolgoznak rajta rome tw modként:)
  • Voltan
    Egy olyan játék lenne marhajó, amiben szörnyeket kéne irtani. Már évek óta várok egy ilyenre.
  • bunkolaja
    A Deluxe változathoz adnának USBs szarszaggenerátort. A simához meg fél kiló szárított babot.
    :)
  • bunkolaja
    2 TB RAM, 8 magos processzor, quatro SLI videókártya lesz a min konfig. Jó hír, hogy külön tápegység már nem fog neki kelleni mehet egyenesen a 220ról. :)
  • Cht
    Igazad van!
  • Vlala #123
    Én azért védeném őket...
    Sz.ból aranyat számítógépes körökben lehet ugyan csinálni, de idő kell hozzá. Az meg nekik sosem volt.

Hogy ne legyek off,
    a régi SIN-hez hasonló történetet valami jobb kiadásban, vagy ennek a gamenak a folytatását.
    Halo 2-t PC-re, meg Street Legal 3-at, ezt végre Mo-n is ki kellene adni.
    Meg több időt, hogy játszhassak...
  • Cht
    Nekem megvan
  • [HUN]PAStheLoD
    én nem .. .de mondd mit tudsz ! :]
  • Styrex
    Elite 2 !!!!!!
    Tud róla vki vmit?
  • Carlos
    süti lenne...
  • Daniel
    Most hallotam,hogy most kezdik el készíteni még CSAK az embereket :(
  • Daniel
    huhhh!nekem is volt egy vágyam ami olyan lenne mint a gta vice city lehetne gördezkázni körkotizni meg minden de már nem is emléxem,hogy miről szólt (vóna) csak a lustaság fél ...(a betegség ellentetje!)
  • Daniel
    ez a játék most készülget :)!
  • csum666
    time commando 3d :) rulla
  • szurmakotium
    Silent Hill 5
  • Marki..
    RL kiadva. RL
  • _Atti_
    Memod befejezve:)www.memod.co.uk
  • oXynus
    ingyen SWG, ezek után 1-2 évig nem vágynék semmire. Nem azért mert én nem tudom kifizetni (3 hónapig fizettem) hanem azért mert több magyar játékos lenne
  • Aquli
    final fantasy barmelyik resze...
  • magus
    2.vh-ban olyat latnek nagyon szivesen, ahol irdatlan nagy csatakat singleben vgy akar multiban dolgoznak fel. ilyen mohaa szintu omaha partraszallas. hasonlo mint a bf, csak nagyobban, jobb netkoddal, meg fentrol vki mondana merre, es akkor arra ken emenni
  • Titan
    Jah. Nekem Pl. nagyon tetszett a Haegemóniában ahogyan megoldották a bolygókat. Volt felszin és atmoszféra is és még a felhőzet is mozgott rajta, de lehet, h a mozgás csak érzéki csalódás volt....
  • Titan
    Tényleg valóban! Húúúú de régen volt....
  • DJ_HELL
    ja ez a 2ww-s otlet mar nekem is eszenbe jutott csak arra lennek kivacsi hogy ki nyerne a haborut?de milyen lenne ha a nacik nyernenek es az lenne az uccso kep hogy nemetorszagbol kiinduloan voros szin ellepi a vilagot es 1 horogkereszt lesz a vilag kozepen
  • Carlos
    Két vágy:
    2WW-s fps náci oldalról a kezdetektől (karrier), Rendbontás az SA-ban, kristályéjszaka az SS-ben, majd háború, védeni normandiát, majd esetleg egy koncentrációs táborban szolgálni, majd hadifagságba esni... Süti lenne.

Másik:
    Egy olyan autós játék, amiben mi tesztelhetjük az autó törését. (mint az autógyárak). Reális (100%-ig!!!) fizikai modell, igazi autók (más névvel offkóz). Egy ilyen játék alá bármilyen vasat megvennék.
  • ga-b
    Ezt nem tudom, hogy írta-e valaki...LOVASKOCSI SZIMULÁTOR :)
    Mekkora poén lenne.Ülni a bakon, hátul Mari néni lógatná a lábát, megrakva lucernával, amibe bele van bökve egy vasvilla.A kocsi mellett meg a kölykök rohangálnának.Lehetne benne karrier mód.Tunning + ilyesmi.Esőben ganyét szállítani, megetetni a lovakat...
    De komolyra fordítva.Szívesen látnék valami western FPS-t, mint anno az Outlaws volt.Csak ugye a mai trendnek megfelelően.Van mindenféle sci-fi, II.vil.háborús, de ilyenről nem tudok, hogy készülne.Pedig ez nem lenne rossz.
  • O0D:
    Nem tudom mi a franckarika jó abban a második világháborúban!!!! Én szívesebben látnék - hasonló kategóriában - de más korban játszódót. Annyi ilyen játék van .. csak na.
    Tatárjárás FPS ben, mit szólsz??
  • traXion
    Hát, meg vagyok elégedve ezzel, így jó ahogy van szerintem... Mindennek eljön az ideje.
  • Hmuda
    Azért ha Davidék meg tudták csinálni akkor akkr manapság főleg illene megoldani ilyesmit. Nem is tudom, hogy miért hajtanak anyira a fejlesztők a csilli villi ködefektekre meg ultramega bolygótextúrákra, mikor iszonyat elenyésző a gáz az űrben és bőven elég lenne bolygótípusonként 5-6 textúrával és azt cserélgetni (az elite2-ben alig volt 5-6 textúra összesen és mégis változatos volt)).
  • Hmuda
    Amire te gondolsz arra meg ot van a MS Flight Simulator 2004, bár az csak repülős, de az egész Föld benne van (néhol nem éppen reális, de attól még ott van minden (még Szeged melletti falu, Deszk is).
  • Hmuda
    Hát azért David Brabennek sikerült az E2-vel még 1993-ban az egész galaxist, reális méretekkel együtt, szóval csak programozás kérdése az egész (tekintve, hogy alig volt pár lemezes (1.44")).
  • Titan
    Jah, főleg egy nagycsöcsű, feszescombú FélElf ijjásznő!
  • The Garrett
    swg :D
  • magus
    Egy olyan mmorpg, ahol irdatlan nagy városok vannak, lehessen beuldolgeni kocsmakba, es chatelgetni. fantasy lenne, kurva sok faj lenne, iszonyu nagy varos, es sok helyseg. az se lenne rossz ha a cd-n kijonne a sor, de ez mar tul sok:)
  • ricsi1
    Gépfejű
  • ricsi1

kár hogy képfejú szmájli nincs...