133
Ha röviden elmondhatnád mire vágysz akkor mit mondanál?(PC)
-
Cht #133 The fifth Desciples
Most játszottam végig
A harcrendszer heroes szerű -
Cht #132 Tényleg az első volt a legjobb az még (majdnem)relalisztikus volt
a többi már nem csak grafik tuning -
#131 Tibi bácsi teljesíti amit szeretnétek ...
Én hiányolom a mostani játékdömpingből a régi LucasArts-féle kalandjátékokat, mint pl. a Loom, Sam & Max, Day of the Tentacle vagy a Grim Fandango ... és még sorolhatnám. Na én ilyeneket kívánok :) -
#130 Carmageddon legújjabb részére vágyom,persze az első részt továbbfejlesztve(többi az szar volt),tök zsír grafcsival,hangokkal,egykét király újítással...
Az első részt hajnalig tudtam nyomni még anno.:)
de ez csak álom marad:( -
Hamlet #129 Betrayal at Krondor... legalább megközelítőleg hasonlóan jó sztori, harcrendszer. Grafikát is feljavíthatják ha van rá idejük... de ez álom. -
katarzis #128 én egy olyan játékot szeretnék ami középföldén játszodna hatalmas seregekkel lehetne csatázni amolyan total waros megközelitésben ,de ez ugy néz ki nem csak 1 álom marad mert egyesek dolgoznak rajta rome tw modként:) -
#127 Egy olyan játék lenne marhajó, amiben szörnyeket kéne irtani. Már évek óta várok egy ilyenre. -
bunkolaja #126 A Deluxe változathoz adnának USBs szarszaggenerátort. A simához meg fél kiló szárított babot.
:) -
bunkolaja #125 2 TB RAM, 8 magos processzor, quatro SLI videókártya lesz a min konfig. Jó hír, hogy külön tápegység már nem fog neki kelleni mehet egyenesen a 220ról. :) -
Cht #124 Igazad van! -
Vlala #123 Én azért védeném őket...
Sz.ból aranyat számítógépes körökben lehet ugyan csinálni, de idő kell hozzá. Az meg nekik sosem volt.
Hogy ne legyek off,
a régi SIN-hez hasonló történetet valami jobb kiadásban, vagy ennek a gamenak a folytatását.
Halo 2-t PC-re, meg Street Legal 3-at, ezt végre Mo-n is ki kellene adni.
Meg több időt, hogy játszhassak... -
Cht #122 Nekem megvan -
#121 én nem .. .de mondd mit tudsz ! :] -
Styrex #120 Elite 2 !!!!!!
Tud róla vki vmit? -
#119 süti lenne... -
Daniel #118 Most hallotam,hogy most kezdik el készíteni még CSAK az embereket :( -
Daniel #117 huhhh!nekem is volt egy vágyam ami olyan lenne mint a gta vice city lehetne gördezkázni körkotizni meg minden de már nem is emléxem,hogy miről szólt (vóna) csak a lustaság fél ...(a betegség ellentetje!) -
Daniel #116 ez a játék most készülget :)! -
#114 time commando 3d :) rulla -
#113 Silent Hill 5 -
Marki.. #112 RL kiadva. RL -
#111 Memod befejezve:)www.memod.co.uk -
#110 ingyen SWG, ezek után 1-2 évig nem vágynék semmire. Nem azért mert én nem tudom kifizetni (3 hónapig fizettem) hanem azért mert több magyar játékos lenne -
#109 final fantasy barmelyik resze... -
#107 2.vh-ban olyat latnek nagyon szivesen, ahol irdatlan nagy csatakat singleben vgy akar multiban dolgoznak fel. ilyen mohaa szintu omaha partraszallas. hasonlo mint a bf, csak nagyobban, jobb netkoddal, meg fentrol vki mondana merre, es akkor arra ken emenni -
#104 Jah. Nekem Pl. nagyon tetszett a Haegemóniában ahogyan megoldották a bolygókat. Volt felszin és atmoszféra is és még a felhőzet is mozgott rajta, de lehet, h a mozgás csak érzéki csalódás volt.... -
#103 Tényleg valóban! Húúúú de régen volt.... -
#102 ja ez a 2ww-s otlet mar nekem is eszenbe jutott csak arra lennek kivacsi hogy ki nyerne a haborut?de milyen lenne ha a nacik nyernenek es az lenne az uccso kep hogy nemetorszagbol kiinduloan voros szin ellepi a vilagot es 1 horogkereszt lesz a vilag kozepen -
#101 Két vágy:
2WW-s fps náci oldalról a kezdetektől (karrier), Rendbontás az SA-ban, kristályéjszaka az SS-ben, majd háború, védeni normandiát, majd esetleg egy koncentrációs táborban szolgálni, majd hadifagságba esni... Süti lenne.
Másik:
Egy olyan autós játék, amiben mi tesztelhetjük az autó törését. (mint az autógyárak). Reális (100%-ig!!!) fizikai modell, igazi autók (más névvel offkóz). Egy ilyen játék alá bármilyen vasat megvennék.
-
ga-b #100 Ezt nem tudom, hogy írta-e valaki...LOVASKOCSI SZIMULÁTOR :)
Mekkora poén lenne.Ülni a bakon, hátul Mari néni lógatná a lábát, megrakva lucernával, amibe bele van bökve egy vasvilla.A kocsi mellett meg a kölykök rohangálnának.Lehetne benne karrier mód.Tunning + ilyesmi.Esőben ganyét szállítani, megetetni a lovakat...
De komolyra fordítva.Szívesen látnék valami western FPS-t, mint anno az Outlaws volt.Csak ugye a mai trendnek megfelelően.Van mindenféle sci-fi, II.vil.háborús, de ilyenről nem tudok, hogy készülne.Pedig ez nem lenne rossz. -
#99 Nem tudom mi a franckarika jó abban a második világháborúban!!!! Én szívesebben látnék - hasonló kategóriában - de más korban játszódót. Annyi ilyen játék van .. csak na.
Tatárjárás FPS ben, mit szólsz?? -
#98 Hát, meg vagyok elégedve ezzel, így jó ahogy van szerintem... Mindennek eljön az ideje. -
#97 Azért ha Davidék meg tudták csinálni akkor akkr manapság főleg illene megoldani ilyesmit. Nem is tudom, hogy miért hajtanak anyira a fejlesztők a csilli villi ködefektekre meg ultramega bolygótextúrákra, mikor iszonyat elenyésző a gáz az űrben és bőven elég lenne bolygótípusonként 5-6 textúrával és azt cserélgetni (az elite2-ben alig volt 5-6 textúra összesen és mégis változatos volt)). -
#96 Amire te gondolsz arra meg ot van a MS Flight Simulator 2004, bár az csak repülős, de az egész Föld benne van (néhol nem éppen reális, de attól még ott van minden (még Szeged melletti falu, Deszk is). -
#95 Hát azért David Brabennek sikerült az E2-vel még 1993-ban az egész galaxist, reális méretekkel együtt, szóval csak programozás kérdése az egész (tekintve, hogy alig volt pár lemezes (1.44")). -
#94 Jah, főleg egy nagycsöcsű, feszescombú FélElf ijjásznő! -
#93 swg :D -
#92 Egy olyan mmorpg, ahol irdatlan nagy városok vannak, lehessen beuldolgeni kocsmakba, es chatelgetni. fantasy lenne, kurva sok faj lenne, iszonyu nagy varos, es sok helyseg. az se lenne rossz ha a cd-n kijonne a sor, de ez mar tul sok:) -
#91 Gépfejű -
kár hogy képfejú szmájli nincs...