109
Tie Fighter
-
#24 Esküszöm abbahagyom a fórumozást. Fasz kivan. -
#23 A Tie Fighterben lehet hogy lazán lelősz egy A-Winget, pont ezért mondtam, hogy nem volt ugyanaz a két játék. Az X-Wingben egy ace pilótás A-Winget szinte képtelenség volt lelőni. Erről beszélek már reggel óta, hogy ezért tetszett jobban az X-Wing, de tényleg nem gond hogy nem figyelsz az elmúlt napban egyenként 15x mondtam el azt a 3-4 dolgot, amit mostanában a fórumozók nem értenek. Majd ha jön valaki megint leírom, mint már egyszer a #12ben hogy miért volt más a két játék mert nem volt azonos nehézségű. -
#22 en arra emlexem x-wing-ben amikor a csata egyik végén kelett kilödözni a kötelékben érkező bombereket, aztán irány a túloldal, és ott is ugyanezt. ugyan mindkét részen sertepeltélt nem egy x-wing, de azok nem sok vizet zavartak.
tie-ban ilyen nem volt.
sőt. volt olyan is egyszer (amikor éppen fostam, és ezért messziről elnézelődtem) hogy egy lövés nélkül megcsináltam a küldetést :) vagyis megcsinálták helyettem :) -
#21 egy birodalmi géppel lazán lelövöd az a-winget is. A tie-defender pedig szerintem túlzás volt, nem is szerettem azt a gépet. sem repülni, sem ellenfélként -
#20 Szegény csipogott, amikor indultam missionre, és nem tudott velem jönni :D -
#19 A-Wing rules, csak nincs R2-D2-esem :) -
#18 full cd azt hiszem
fejből nem tudom -
#17 én nem. én azt csináltam ami a feladatom volt. és jó volt látni, hogy a többiek is képesek vmire. pl. Tie-Bomberrel nem kellett leállnom a vadászgépekkel foglalkozni, azt csinálték a vadászaink. kilőttem a rakétákat ahogy kell (kötelékben - tehát a többeik is!) aztán mentem vissza a rombolóra. Király volt a hangulata
Kedvenc hajótok?
Enyém az Advanced Tie-Fighter -
#16 A kedvencem az volt ay X-wingben, amikor a sajat pilotaim kilottek engem, jobb esetben en oket, mert berepultek elem es yavartak. ;-))) -
#15 Kellett pl. a gyakorlásban -Winget lőni, meg rebeleket vagy nemtommiket, akkor még nem tudtam angolul. Tény, hogy egy A-Wingnél nem sok nehezebb ellenfél volt ace pilótával. -
#14 Te dikki, te ott is birodalmival jatszottal vagy a sajat embereidet lotted? ;-))) Marminthogy X-wingben nehez volt X-wingeket leloni. ;-))) -
#13 Ooooooooooooo. Es mekkora annak az iso-ja? Vagy rip-je, mindegy. :-) -
#12 Viszont az X-Wingben véres verejtéket izzadtál, mire lelőttél egy X-Winget... a Tieban meg két lövés és kampec!
Szvsz jobb volt az X-Wing, de tény hogy a Tie Fighter később jött ki és sokat javítottak rajt. 386-oson szakított anno :))
A jutalmak is jobbak voltak, az embernek feszült a melle ha átvitte a mentéseit haverjához, és ki volt dekorálva az egyenruhája :o)
Ja az ilyen (z)űrös játékokban én mindig mindent egyedül csinálok, Conflict FreeSpacet is úgy vittem hogy sokszor már az elején hazaküldtem a társakat, ha maradtak, is mindenki csak addig, amíg 50% felett volt a hullja :o)
Nem vesztettem a játék alatt társat. Bár nem is legnehezebb fokon játszottam. -
#11 Tie Collector's-om van -
#10 a Tie-ban nem egy halom idiótával voltál körülvéve, és nem kellett mindent magad csinálnod. érződött, hogy egy csapat része vagy. -
#9 szvsz elég ismert. és jobb mint az x-wing -
#7 Engem inkabbb a collection verziojuk erdekelne, az full cd-s volt, de csak az X-Wing van meg belole. :-((( Nemreg (kb 1 eve) kapni lehetett oket Lucasarts pack-ben - X-Wing Coll., Tie Fighter Coll., X-Wing vs Tie Fighter. Azt hiszem 8k volt. Sajna amikor ott voltam "eppen nem volt raktaron". -
#6 A Tie-fighter nagysagrendekkel jobb volt, mint az X-Wing ;-))) bar lehet hogy csak azert mert en BIRODALOM parti vagyok. :-) Ron, ha adsz tarhelyet feltoltom neked kiegeszito disk-estul egyutt. -
#5 igen, abadonwarek, legalábbis szerintem. a qczi.warez.hu-ról tudod letölteni az X-Winget az Old Games szekcióból -
#4 Nomeg azért azt se feledjük, hogy egy-egy SW játékra éveket vártál.. Nem beszélve arrol, hogy végre volt egy szimulátor, amiben a széria gépeivel repkedtél, a kornak megfelelő teljesen technikai felhozatallal.. Részemről angyon szerettem a Tie és az X-Winget is, kiegészitőikkel együtt.. A küldetésekből hiányzott egy kis interaktivitás, de ez akkor nem tűnt fel :] -
#3 X-win legnagyobb volt, Tie már nem akkora yo. Ezek még játékok voltak, nem producerek által a kiadók bevételeit növelendő összehozott fogyasztói cikkek. -
TneX #2 Ismerem mind2-t,régebben megvoltak,de mára már elvesztettem őket,ughogy én 1 x-wingnek is örülnék:)))
Amugy ezek már abandonware-nak minősülnek?Azaz a boltban már nem lehet megvenni őket? -
#1 A napokban megtaláltam az X-Winget, és nosztálgiázhatnékom támadt. Nem tudjátok honnán tudnám letölteni a Tie Fightert? Nerm túl ismert, ugyanolyan mint az X-wing csak tie-kkel lehet menni