255
Leírná valaki hogyan lehet 2 ujjal hangosan fütyülni?!
  • hen-tes
    csak eggyet! :D
  • Match
    én most nem fényképezgetem magam :D
  • hen-tes
    egy képet toljatok má :))
    istennek nem megy :D
  • Match
    nekem megy azzal is :)
    csak nyálas lett :)
    2 kisujjal nehéz.
  • CSOCSO
    most lestem meg. .megy mindegyikkel.. kiveve a huvelykujjasok
  • CSOCSO
    nekem ment par eve minden ujjal!! ket kisujjal. ket kozepso.. ket gyurus.. stb.. kiveve amikor karikat irsz le a mutato huvelyk ujjaddal.. plusz a ket huvelykujammal se megy..
  • Match
    na emberek, nekem ennyit magyaráztak és meg tudtam tanulni, és mivel nálam mindenki ügyesebb okosabb ezért nektek is menni fog.
    A lényeg hogy összeteszed a 2 ujjadat, olyan V alakba (gondolom mindenki el tudja képzelni).
    Aztán a nyelvedet visszahajlítod, és így a nyelved alsó felére tudod tenni az ujjaid hegyét. Ha már ot vannak az ujjaid akkor megtámasztják a nyelved, nem kell feszegetni, simán elengeded, és fújsz egy nnagyot...
    Eleinte mindenki nagyot próbáljon, és ne riadjon meg a szép köpésektől, majd javil az. Halkat nem fogtok tudni eleinte :)
  • bodesz
    jaj hulye vok a huvelyk és a középső :D bocs csak egszerre 20 forumba írok ösze vok kavarodva
  • wizy
    a hatoslottó reklámban?? akkor.... nem a hüvelyk-és a mutató ujját rakja össze? na ezt csak majd holnap tudom meg, most megyek barátokköztöt nézni
    joejt
  • bodesz
    hát kört alkoss 2 ujjad összerakásával mint a 6 os lottó reklámában :D
  • wizy
    elárulnád, hogy hogyan rakjam O-betű alakba a MUTATÓ és a KÖZÉPSŐ ujjamat????????
  • bodesz
    hej ez a topic nem arról szol hogy fütyülj vagy ne
  • bodesz
    nehéz de majd rájön mindenki remélem
  • traXion
    Ne fütyülj!!!
  • LittleL
    Ja kép az jó lenne a fűtyülésről, mert így eléf nehéz.

milyenszögben tartod az ujjaidat ?
    hogyan teszed a szádba ?
    hozzáér a nyelvedhez, de mennyire ?-, stb..

• bodesz
    2 ujjal(középső és mutató)rakd őket össze mint egy O betü és rakd a hegyed nyelére 1 picit hozzáérjen de nem nagyon csak éppen hogycsak és próbélj fujni vagy rendesen futyülni csak legyen ott az ujjad és sok gyakoslás és menni fog
  • wizy
    nekem a 4-ujjasat mutatták, valamennyire ment is, de már elfelejtettem, hogy hogyan kell:-)
  • bodesz
    majd gyakorlom azt lefényképezem vhogy de még nekem sem megy 100% osan sajna
  • wizy
    jól tetted, mert én is kiváncsi vagyok rá:-)
    régebben probáltam, az unokatesom tanitgatott rá, de nem nagyon ment.... ez a képes ötlet nem rossz:-)
  • bodesz
    csak felelevítem a topicot :D
  • bodesz
    valaki fotozza le a ahogy csinálja legalább 5-6 képet csináljon azt adjon ide 1 linket hátha megértjük egyébként én 1 napja próbálom 2 ujjal és már sikeredik csak mindenki néz hogy mit fujok az ujjamon :D de ma szólt 1 nagyot mindenki megált 1 pill re és rámnézett a suliban :D
  • Aquli
    En 4 ujjal tudok, egyik kezemrol is mutato+kozepso ujj, meg masikrol is.
    Eloszor hiaba probaltam ugyanugy csinalni, mint most, nem ment. Csak ahogy probalkoztam, ugy eloszor egy kicsit, majd egyre jobban sikerult. Egyszeruen ra kell erezni.
  • Z
    LOL!!! Amúgy én 5 ujjal mégbírok, de az már nem az igazi, meg fáj is a szám tőle...ui amikor kifújom a levegőt, azt erősen kell.
    Én pl hallottam úgy fütyülni egy amcsi faszit, ujj nélkül, hogy qrvára szólt (ércsd csengett a fülem).
    De a technika az, amit Bradley koma leírt. Egy kézen lehet hüvelyk+bármelyik / mutató+kisujjal fütyülni, nem is nehéz, bár a nyelvet kicsit nem árt visszahejlítani a szájpaldás felé. Azután már csak sok sok gyakorlás kell. Nekem sem ment kb 2 napon keresztül gyakoroltam, már lerohattak az ujjaim a sok nyáltól! :)
    Aztán ráéreztem, és még gyakoroltam, most meg már félnek, ha fütyülök!!! De ha tudtok nagyon hangosan fütyülni vigyázzatok, mert halláskárosodást okozhattok magatoknak, és mnásoknak, bőven 100 dB felett van...és azok a nagyfrekvenciás hangok nem éppen jók a fülnek.
    Na kinek megy?
  • Bradley
    hmmmm... Szeretem az ilyen nagyon nagyon értelmes topicocat... :)
    Én tudok egy kézen két ujjal, két kézen két ujjal, két kézen 4 ujjal fütyülni, többel csak azért nem mert nem fér több a számba... :)))))))

A technika mindegyiknél ugyanaz... :) Hogy miért jobb ujjal fütyülni mint a nélkül? Eccerü, kb kéccer olyan hangosan szól, mint újj nélkül... :)

Technika röviden kb ennyi: Az összeérinted a két ujjat amivel fütyülni akarsz, rárakod a nyelvednek az elejére picit rázárod a szád, és elkezded fújni...
    Addig próbálgatod amíg nem megy... :)

Remélem segítettem az érdeklődőknek...

:)
  • Coine
    de nekem nem a kutya miatt kell, hanem azért, mert hangos s poén :)
  • Róka
    Igazad van
  • CSOCSO
    gyereke mé nem ujj nélkül akartok fütyülni?:) amugy én 4 ujjal fütyülök..jobb mint a semmi.. de két ujjal nemtok..de inkább uj nélkül tanujatok meg hangosan fütyülni..vagy csak simán hivjátok a nevén a kutyát:))))))))))))))
  • Róka
    Jó, köpni talán könnyebb, de a fütyülésröl írjatok bővebben pls....
  • tomcs
    le7oleg jo suru cucc kell neki es akkor 1ben marad.. csak ha tul suru akkor meg ilyen bungee-jumping modszerrel visszater hozzad :]]]
  • Lazarus
    csapj fel zuhanyrózsának! :D

Amúgy nekem se megy ez a duplaujjas fütyülés...
  • FREAK
    hmmm, nekem az egy darabban való köpés nem megy :DD
  • ipszilon
    nekem se! az egész egy nagy köpködés!
  • Mike
    nem megy
    csak ilyen jön, hogy pfhuuu
  • K.András
    Lehet és nem is nehéz,ugyanaz mintha két ujjal nyomnád...
    De leirni azt hogy hogyan kell az nem könnyü, berakod a szádba az ujjad egy kicsit a nyelved hegye hozzáér,aztán fujod a levegöt és már szol is....
  • Mike
    elejétől olvasom a topicot.
    de még mindig nem tudom, hogy kell 2 ujjal fütyülni
    pedig érdekel
  • Lteebee
    Ha visszaolvasol, rájössz, ki beszél kutyáról.
  • Mike
    de ki beszél itt a blökikről
    mi köze a fütyülésnek ehhez?
    mi itt érdemi útmutatóra várunk
  • Lteebee
    Én sem veszem a számba a kezem, csak hogy fütyüljek a kutyámnak.

1-200m-en belül meghallják a kutyák a normál füttyöt is.

Nagyobb távra amatőr ne engedje a blökit, profi meg úgyis sípot használ.
  • Efreet
    nekem van 10 ujjam a kezemen, de egyik se kell hozzá, hogy jóóóó hangosan fütyüljek :) minek az? csak összezavar :D
  • KeKKSZike
    4 újjal is lehet? Olyan én még nem láttam! :)