2 ujjal fütyülés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
csak eggyet! 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Match
én most nem fényképezgetem magam 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

hen-tes
egy képet toljatok má 😊)
istennek nem megy 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Match
nekem megy azzal is 😊
csak nyálas lett 😊
2 kisujjal nehéz.

CSOCSO
most lestem meg. .megy mindegyikkel.. kiveve a huvelykujjasok
CSOCSO
nekem ment par eve minden ujjal!! ket kisujjal. ket kozepso.. ket gyurus.. stb.. kiveve amikor karikat irsz le a mutato huvelyk ujjaddal.. plusz a ket huvelykujammal se megy..
Match
na emberek, nekem ennyit magyaráztak és meg tudtam tanulni, és mivel nálam mindenki ügyesebb okosabb ezért nektek is menni fog.
A lényeg hogy összeteszed a 2 ujjadat, olyan V alakba (gondolom mindenki el tudja képzelni).
Aztán a nyelvedet visszahajlítod, és így a nyelved alsó felére tudod tenni az ujjaid hegyét. Ha már ot vannak az ujjaid akkor megtámasztják a nyelved, nem kell feszegetni, simán elengeded, és fújsz egy nnagyot...
Eleinte mindenki nagyot próbáljon, és ne riadjon meg a szép köpésektõl, majd javil az. Halkat nem fogtok tudni eleinte 😊

bodesz
jaj hulye vok a huvelyk és a középsõ 😄 bocs csak egszerre 20 forumba írok ösze vok kavarodva

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

wizy
a hatoslottó reklámban?? akkor.... nem a hüvelyk-és a mutató ujját rakja össze? na ezt csak majd holnap tudom meg, most megyek barátokköztöt nézni
joejt

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

bodesz
hát kört alkoss 2 ujjad összerakásával mint a 6 os lottó reklámában 😄

wizy
elárulnád, hogy hogyan rakjam O-betû alakba a MUTATÓ és a KÖZÉPSÕ ujjamat????????

bodesz
hej ez a topic nem arról szol hogy fütyülj vagy ne

bodesz
nehéz de majd rájön mindenki remélem

traXion
Ne fütyülj!!!

LittleL
Ja kép az jó lenne a fûtyülésrõl, mert így eléf nehéz.

milyenszögben tartod az ujjaidat ?
hogyan teszed a szádba ?
hozzáér a nyelvedhez, de mennyire ?-, stb..

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

bodesz
2 ujjal(középsõ és mutató)rakd õket össze mint egy O betü és rakd a hegyed nyelére 1 picit hozzáérjen de nem nagyon csak éppen hogycsak és próbélj fujni vagy rendesen futyülni csak legyen ott az ujjad és sok gyakoslás és menni fog

wizy
nekem a 4-ujjasat mutatták, valamennyire ment is, de már elfelejtettem, hogy hogyan kell:-)

bodesz
majd gyakorlom azt lefényképezem vhogy de még nekem sem megy 100% osan sajna

wizy
jól tetted, mert én is kiváncsi vagyok rá:-)
régebben probáltam, az unokatesom tanitgatott rá, de nem nagyon ment.... ez a képes ötlet nem rossz:-)

bodesz
csak felelevítem a topicot 😄

bodesz
valaki fotozza le a ahogy csinálja legalább 5-6 képet csináljon azt adjon ide 1 linket hátha megértjük egyébként én 1 napja próbálom 2 ujjal és már sikeredik csak mindenki néz hogy mit fujok az ujjamon 😄 de ma szólt 1 nagyot mindenki megált 1 pill re és rámnézett a suliban 😄

Aquli
En 4 ujjal tudok, egyik kezemrol is mutato+kozepso ujj, meg masikrol is.
Eloszor hiaba probaltam ugyanugy csinalni, mint most, nem ment. Csak ahogy probalkoztam, ugy eloszor egy kicsit, majd egyre jobban sikerult. Egyszeruen ra kell erezni.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Z
LOL!!! Amúgy én 5 ujjal mégbírok, de az már nem az igazi, meg fáj is a szám tõle...ui amikor kifújom a levegõt, azt erõsen kell.
Én pl hallottam úgy fütyülni egy amcsi faszit, ujj nélkül, hogy qrvára szólt (ércsd csengett a fülem).
De a technika az, amit Bradley koma leírt. Egy kézen lehet hüvelyk+bármelyik / mutató+kisujjal fütyülni, nem is nehéz, bár a nyelvet kicsit nem árt visszahejlítani a szájpaldás felé. Azután már csak sok sok gyakorlás kell. Nekem sem ment kb 2 napon keresztül gyakoroltam, már lerohattak az ujjaim a sok nyáltól! 😊
Aztán ráéreztem, és még gyakoroltam, most meg már félnek, ha fütyülök!!! De ha tudtok nagyon hangosan fütyülni vigyázzatok, mert halláskárosodást okozhattok magatoknak, és mnásoknak, bõven 100 dB felett van...és azok a nagyfrekvenciás hangok nem éppen jók a fülnek.
Na kinek megy?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Bradley
hmmmm... Szeretem az ilyen nagyon nagyon értelmes topicocat... 😊
Én tudok egy kézen két ujjal, két kézen két ujjal, két kézen 4 ujjal fütyülni, többel csak azért nem mert nem fér több a számba... 😊))))))

A technika mindegyiknél ugyanaz... 😊 Hogy miért jobb ujjal fütyülni mint a nélkül? Eccerü, kb kéccer olyan hangosan szól, mint újj nélkül... 😊

Technika röviden kb ennyi: Az összeérinted a két ujjat amivel fütyülni akarsz, rárakod a nyelvednek az elejére picit rázárod a szád, és elkezded fújni...
Addig próbálgatod amíg nem megy... 😊

Remélem segítettem az érdeklõdõknek...

😊

Coine
de nekem nem a kutya miatt kell, hanem azért, mert hangos s poén 😊

Róka
Igazad van

CSOCSO
gyereke mé nem ujj nélkül akartok fütyülni?😊 amugy én 4 ujjal fütyülök..jobb mint a semmi.. de két ujjal nemtok..de inkább uj nélkül tanujatok meg hangosan fütyülni..vagy csak simán hivjátok a nevén a kutyát😊)))))))))))))
Róka
Jó, köpni talán könnyebb, de a fütyülésröl írjatok bõvebben pls....

le7oleg jo suru cucc kell neki es akkor 1ben marad.. csak ha tul suru akkor meg ilyen bungee-jumping modszerrel visszater hozzad :]]]
Lazarus
csapj fel zuhanyrózsának! 😄

Amúgy nekem se megy ez a duplaujjas fütyülés...
FREAK
hmmm, nekem az egy darabban való köpés nem megy 😄D

Riszpekk

ipszilon
nekem se! az egész egy nagy köpködés!

Mike
nem megy
csak ilyen jön, hogy pfhuuu

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

K.András
Lehet és nem is nehéz,ugyanaz mintha két ujjal nyomnád...
De leirni azt hogy hogyan kell az nem könnyü, berakod a szádba az ujjad egy kicsit a nyelved hegye hozzáér,aztán fujod a levegöt és már szol is....

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Mike
elejétõl olvasom a topicot.
de még mindig nem tudom, hogy kell 2 ujjal fütyülni
pedig érdekel

Lteebee
Ha visszaolvasol, rájössz, ki beszél kutyáról.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Mike
de ki beszél itt a blökikrõl
mi köze a fütyülésnek ehhez?
mi itt érdemi útmutatóra várunk

Lteebee
Én sem veszem a számba a kezem, csak hogy fütyüljek a kutyámnak.

1-200m-en belül meghallják a kutyák a normál füttyöt is.

Nagyobb távra amatõr ne engedje a blökit, profi meg úgyis sípot használ.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
nekem van 10 ujjam a kezemen, de egyik se kell hozzá, hogy jóóóó hangosan fütyüljek 😊 minek az? csak összezavar 😄

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

KeKKSZike
4 újjal is lehet? Olyan én még nem láttam! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Coine
Nincs itt senki a fórumon aki tud kettõ, esetleg 4 ujjal fütyülni....jóó hangosan 😊

KeKKSZike
De tök hangosan lehet úgy fütyülni! 😊 Engem próbáltak tanítani, de nem sikerûlt megtanulnom! ;(

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Ron Ragm
én csak fûszállal tudok

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mike
neled sincs kutyád, látszik

értelmes hozzászóló nincs? aki leírná, hogy is kell!

... meg amit összenyalt... brooááááááfffff

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

hidd el sokkal elegansabb ugy fugyulni, hogy nincs az arcodban az ujjad, amivel elotte a kutyat simogattad es labdat dobaltal neki.

Zrasf
én képekkel ilusztrálva kérem 😊

Alexease
Engem is erdekelne.
Teljesen idetlen, amikor a kutyam utan „hagyomanyosan” futyureszek.
(Na, ha ezt megtanulom neten keresztul, az erdekes lesz.)
Coine
Engem is érdekel, mert nekem se megy 😄

Leírná valaki hogyan lehet 2 ujjal hangosan fütyülni?!

Kösz