255
Leírná valaki hogyan lehet 2 ujjal hangosan fütyülni?!
-
és felülről, vagy alulról fújtál bele?
[nekisemegy] -
basszus,tegnap késő este gyakoroltam,sehogy se akart összejönni,dühömben, még egy utolsót megpróbáltam,izomból belefújtam,akkorát sipított,hogy az egész család felkelt:) Most már végre megy. Kösz a segítséget! -
2 ujjal fütyülés. :)
Ujj nélkül hogy lehet hangosat fütyülni? -
nem meeeeeeeeeeeeegy. A levegőt abba a háromszögbe felülről vagy alulról kell nyomatni? -
hernyo05 #211 kööööööszz szépen!!! sokat szenvedtem de megérte már megvan a technika csak gyakorlás kell és a hangerőt is tom növelni! :P köszi szépen mindenkinek! :) -
ááá
lál ez tök joo edig nem is tudtam igy nyomulni de 4-gyére sikerült juhé

-
Nagyon jó ez a topic:D Tegnap találtam, kifújtam a lelkemet is, de nem ment. Aztán nekilendültem ma délután ismét, és pár perc múlva már kis hangfoszlányokat tudtam kiadni, aztán már csak egy kis gyakorlás kellett, és már nagon jól megy. Köszi mindenkinek! -
cSick #208 Én is megtanultam. :) -
Nekem még mostsem jön össze
-
Freeman42 #206 Már cseng a fülem olyan hangosat tudok :D -
Freeman42 #205 Köszi ezt a topicot erről tanultam meg fütyülni, aminek most hasznátveszem a tüntetések miatt :D -
basszus, köszi, sikerült :DDDDDDdddd -
katalány #203 Gyerekek tök jó ez az oldal, én simán tudok két ujjal fütyölni. Jól toljátok fel a nyelveteket. bravo 198..
-
laliking #202 nekem eddig két újjal nem ment csak 4-el -
kisviku #201 Nem hagyhatom szó nélkül!
Hát ez óriási, aki kitalálta eme topicot.Először megmosolyogtam az egészet, de aztán a lentebb lévő illusztráció szerint megpróbáltam én is, mivel én sem tudok ujjal fütyülni.
Sikerült is leturháznom a monitort az első pár percben, úgyhogy most törölgetem.
De nem adom fel.

Ez akkor is óriási... -
igazán no para... -
ejha nagyon köszi rendi vagy :). probálkozok vele. télleg 1000köszi. :) -
1 a nyelved lazítsd el a hüvelyk-és mutató ujjad tartsd úgy mintha sót csippentenél. Két ujjad találkozásával hajlítsd hátra nyelved hegyét
2 a két szádban lévő ujjal szorítsd kicsit le a nyelved így kapsz egy 3 szöget a két ujjad és a fogad keretében (a képen kék színű) a nyelved alatti terület felfedődik ez a jó (ott fog negfordulni a levegő a fütyüléshez)
3 zárd be a szád ne harapj az ujjaidra csak zárdbe (persze hagyj lyukat hogy tudj fütyülni
ha egy hangos sípitó hangot hallasz akkor nagyon közel jársaz csak azt kell már beállítanod hogy hol legyen az ujjad 1 nap alatt shimán megtanulhatod
(nyál csík is kijöhet gyakorlás közben én speciel egy egyméterest lőttem a legjobb haverom arcába szal nem kell megijedni) fújjátok csak
-------
viszont nem OFF-ból de valaki képekkel illusztrálva megtanítana kéznélkűl ugyan ilyen hangos hüttyentésre... (nem a csücsörítős verzióra gondolok) előre is kösz -
laliking #197 lazán engedd el. az ujjaiddal támaszd alulrol :) -
Vlala #196 tele van a képernyőm... kipróbáltam. De nem adom fel. :) -
és a nyelvünk h nézzen ki? -
laliking #194 nem kell ehez semilyen kép. szerintem ti is jól rakjátok az ujjatokat. a gyakorlás a lényeg. nem fog elsőre sikerülni. a lényeg, hogy a 4 újjadat (mind2 kézen mutató és közép) berakod a nyelved alá úgy hogy a középsőujjak kicsit összeérjenek. aztán fújj egy jó nagyot. készülj fel arra, hogy a csula ömleni fog :)
Miközben fújod, mozgasd a kezed egy kicsit. egy idő után valami is nyikorgás lesz. na abban a hejzetben próbálgasd tovább. pár nap és profi leszel :) -
én meg csajok után fütyülnék titta moka lenne. 
nos kérek vkit h töltsön fel 1 képet arrol h h áll a a szájába az ujja meg a nyelve milött fütyül. -
Ja,én is kiv vok rá,mert kipróbálnám ezt az ablaktörő hangot. -
Szijasztok! Tom h ez a topic már kihalt de remélem vki tud nekem segíteni abban, h pl. 1 képet csinálna nekem arrol hogy hova rakja az ujját és a nyelvét azt feltöltené 1 pl. képfeltöltésre és belinkelné nekem. nagyon emgköszönném. -
laliking #190 Végre!! már van valami nyikorgás! :D Marha nagy. Ha télleg sikerül ezt kifejleszteni megfogok siketülni :D
-
laliking #189 nah valaki nekem is elmagyarázhatná. Végigolvastam a topikot és többet tanultam a futásrol mint a fütülésről :D -
2 fütyivel ujjazás ?:D -
Loál. Akkorát röhögtem ezen a topicon h lemaradtam a tékről. De legalább a iaro bejött köszi hen-tes -
nekem nem D:
gyakorlással menne, csak most inkább nem :D -
na végr mostmár megy ujra csak túlhangos :) -
na hogy kell én már elfelejtettem :( -
nekem még nem megy, de nem is nagyon gyakoroltam, mert elszédültem:-)) -
megy :))
kicsit bekellett álítanom de jólesz ez :)
még gyakorolok :) -
na megy már hentes+wizy? -
az :) -
én tok ilyet
tök jó :) -
vip vagyok :D -
jó alogod!hogy csináltad,hogy olyan színed legyen ,mint a VIP oknak? -
nah, jokor mondod:-)