2 ujjal fütyülés
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi nekem 3nap alatt sikerült
kössz a képet kb 15 perc után nággyából ment , még egy kis gyakorlás és minden ok
Én már lassan ott járok hogy feladom már 3.napja sincs semmi nem tom mit csinálok rosszul
A topic hatására kezdtem el gyakorolni; már egész jól megy. Kösz fiuk lányok a tippeket 😄
Többiek lassan megõrülnek de sebaj <#vigyor2>#vigyor2>
Többiek lassan megõrülnek de sebaj <#vigyor2>#vigyor2>
Francba nekem sehogy se megy már hülyének néznek hogy többet van az ujjam a számba de semmi aki rendesen elmondaná írjon már rám msn en szeretnék úgy fütyürészni [email protected]
Nem rossz csak rá kell jönni de elsõre a monitort leköptem meg összevisza csöpögött a nyálam xd am kössz
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Csösztök hogy lehet a hüvelykújjal és ami mellete van azzal fütyülni nagyon megakarok tanulni ha valaki elmondaná az jó lenne
😄 jaja már a család nagyon unnya 😄
hát még ha megtanulom rendesen 😊
hát még ha megtanulom rendesen 😊
Alakul nekem is 😄D igaz most ramszolt a tesom, h nem vagyok-e normalis ??? de valami hang kzd kiszurodni 😄
új nélkül valami teknika ???
nekem alakul 😄 1-2 nap még tuti kell de meglesz 😄
bár még szenveedek de remélem 3-5 nap alatt csak megtanulok valamilyen módon hangosan fütyülni 😄
jó lesz 😄
jó lesz 😄
ha valaki 4 újjal szeretne megtanulni ez egy hasznos vidi lehet:
http://videa.hu/videok/vicces/futyulj-hangosan-futty-futyules-hang-JxR2o8PoTXhQgnM2
http://videa.hu/videok/vicces/futyulj-hangosan-futty-futyules-hang-JxR2o8PoTXhQgnM2
ez egy hasznos topik
a tudományosba kellett volna nyitni, mert az emberiség javát szolgálja
a tudományosba kellett volna nyitni, mert az emberiség javát szolgálja
nekem nagyon jól megy minden ujjal tudok!!!
Ez egyszerûen fantasztikus. 10 éve próbálkozok már, hogy megtanulok fütyülni. Sokszor feladtam már, de mostújra erõt vettem magamon, és a publikált képek és leírás alapján, hihetetlen de percek alatt sikerült elsajátitanom a fütyülést, igaz kéz nélkül még nem megy, de igy is sikerült akkora sípszót kiadnom, hogy már kezd fájni a fülem. :-)
Köszi a leírást, prõbálgatom....
De már könyékig nyálas vagyok. De nem adom fel 😄
Jó a leírás, elsõ próbára volt hangja nekem.
Remélem sikerül tökéletesítenem, h. olyan hangos legyen mint légkürt 😄
De már könyékig nyálas vagyok. De nem adom fel 😄
Jó a leírás, elsõ próbára volt hangja nekem.
Remélem sikerül tökéletesítenem, h. olyan hangos legyen mint légkürt 😄
Én el tom mondani. Asszem. A lényeg hogy a nyelveddel olyan alakot csinálj a szádon belöl, mint az ajkaddal amikor csücsörítve fütyülsz. Aztán had szóljon.
akkor légyszíves nem tudnád elmondani vagy meg mutatni vagy esetleg képet felrakni??
az könnyû
valaki nem tudja hogy kell ujj nélkül hangosat fütyülni?
Hát én most teleköptem az egész monitort, meg az asztalt, de azért köszi, valami már egy kicsit süvít.😊
Jah és minden tiszteletem annak aki ezt a topic-ot elindította...Respect..
Gyerekek ez nekem bevált, de komoyan, LENNE 1 fontos kérdésem, vki megtanítanan KÉZ NÉLKÛL FÜTYÛLNI/amikor csak a neylvemet nyomatom a fogamhoz vagy mi😊, mert én BEATBOX-olok és kéne 1 scratch-hez...elõre is 100000xTHX...
Nekem is megy. Kb. 10 perc alatt megtanultam. Köszi a leírást! 😉
Én építkezésen dolgozom, itt kevés ember van, aki ezt nem vágja. A kiáltás 30 m-ig hatékony, azon túl füttyentéssel és jelbeszéddel kommunikálunk.
Én építkezésen dolgozom, itt kevés ember van, aki ezt nem vágja. A kiáltás 30 m-ig hatékony, azon túl füttyentéssel és jelbeszéddel kommunikálunk.
Már nagyon megy a 2 ujjal fütyülés,vki meg tudná mutatni hogy kell ujj nélkül csinálni? nem a hagyományos csücsörítõsre gondolok...
You\'ll never walk alone!
<#szomoru1>#szomoru1>nem megy
Én nem tudok pedig már millioszor porbáltam a leirtak alapján és nem megy 😞
Apám, megnéztem a leírást és már tudok is 2 ujjal fütyülni.
Nagyon jól el van magyarázva. Köszi.
Nagyon jól el van magyarázva. Köszi.
Én csak négy ujjal tudok, ez gáz, ha tele mindkét kezem 😊
ha már érzed hogy süvít a levegõ akkor nagyon közel vagy. kicsit tényleg mozgasd az ujjad,az nekem is bevált. Hajrá
lecsuráztam ugyan egy picit a billentyûzetet, és a körülöttem levõ családtagok is hülyén néznek rám, de mintha valami sípolt volna! 😊 köszi szépen, közel vagyok a megfejtéshez! 😊
¡Hala Madrid!
mikor fújod a levegõt, mozgasd az ujjad kicsit. pár milliméteren múlik hogy ad-e ki hangot, vagy nem.
... got nothin to share with you...
ehh! akkor végülis most visszakerültem a kiindulópontra, de megpróbálkozom majd mind a kettõ módszerrel! köszi! 😄
¡Hala Madrid!
ez vicces, mert nekem meg pont akkor sikerül, ha el van lazítva a nyelvem és alulról fújom a levegõt 😄
... got nothin to share with you...
felülrõl kell,és rohadtul be kell csukni a szádat(nekem legalábbis csak úgy megy), a nyelvedet meg ne lazítsd el, mert úgy nem tud a levegõ gellert kapni😊 Nekem legalábbis így sikerült, gyakorold sokat.
basszus,tegnap késõ este gyakoroltam,sehogy se akart összejönni,dühömben, még egy utolsót megpróbáltam,izomból belefújtam,akkorát sipított,hogy az egész család felkelt😊 Most már végre megy. Kösz a segítséget!
2 ujjal fütyülés. 😊
Ujj nélkül hogy lehet hangosat fütyülni?
Ujj nélkül hogy lehet hangosat fütyülni?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nem meeeeeeeeeeeeegy. A levegõt abba a háromszögbe felülrõl vagy alulról kell nyomatni?
kööööööszz szépen!!! sokat szenvedtem de megérte már megvan a technika csak gyakorlás kell és a hangerõt is tom növelni! 😛 köszi szépen mindenkinek! 😊
ááá
lál ez tök joo edig nem is tudtam igy nyomulni de 4-gyére sikerült juhé
<#puszi>#puszi><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
lál ez tök joo edig nem is tudtam igy nyomulni de 4-gyére sikerült juhé
<#puszi>#puszi><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Nagyon jó ez a topic😄 Tegnap találtam, kifújtam a lelkemet is, de nem ment. Aztán nekilendültem ma délután ismét, és pár perc múlva már kis hangfoszlányokat tudtam kiadni, aztán már csak egy kis gyakorlás kellett, és már nagon jól megy. Köszi mindenkinek!
Én is megtanultam. 😊
Már cseng a fülem olyan hangosat tudok 😄
Oldal 1 / 6Következő →