27
-
#27 Ma kipróbáltam egy PC-ben nem lejátszható CD-vel és láss csodát sikerült átmásolnom a lemezt.Köszönöm az infót. -
AtisH #25 arcszeszel=arcszesszel -
AtisH #24 Annyi segítséget elárulok, hogy a filctollas lemezről (legyen akár alkoholos filc) lemosharó a tinta alkohollal, denszesszel, de egy-két borotválkozás utáni arcszeszel is. Ezek gyakorlati tapasztalataim, nem pedig a netről összeolvasott infó.
Csak kíváncsiságból kérdezném meg ezt a fórumot olvasóktól, hogy valaki kipróbálta már ezt a filces trükköt? Mert nekem még nincs ilyen CD-m, amin kipróbáltam volna.
© Supergamer_real! Itt az a gond, hogy a CD-ROM nem hajlandó beolvasni a tartalomjegyzéket, így grabbelni sem tudsz... -
#23 Nem szégyen az:-) csak ciki... -
Supergamer_real #22 Predator en a cd masolasarol beszelek. En a helyedben igy latalanban nem lamereznek... (nem tudod ki vagyok),
masfelol pc-n minek akarsz audiocd-t hallgatni?Lenyomod mp3ba es azt irod a cd-re.A celen dion cdkel pont az a gond, hogy az olvaso "sz*rik" ra.Ehhez kell a fenurio tobbek kozott. -
Supergamer_real #18 mar mondtam egyszer, hogy meg 200 Forintot sem kell raszanni.Szepen letoltod a www.feurio.de/ -rol a cd-iro progit, az atviszi a celen-dion cd-t akarmilyen iroval.De a kazaa meg annal is egyszerubb megoldas.Igaz nem nagyon cikkeztek meg rola de megvettek azt a ceget (kazaa)is egy par napha (vagy talan hete)
Mas, szep lassan valoban elerunk oda, hogy filctollal kell cd irni:) -
#15 Lehet hogy én vagyok szívbajos, de ha már megveszem azt a szar szelin dión cd-t hatezerért, akkor nem fogom elkezdeni satírozgatással tesztelni a kézügyességem. Mivan ha belefutok a zenesávba? Vegyek újat, vagy vigyem vissza a médiamárktba? :)
Esetleg próbáljam a nagypapa féle 72%-os cseresznyepálesszel leszedni a filcet?
Egyátalán meddig kellene besatírozni? -
rolika #14 "Az adathordozó (fényes) oldal", hehe, ki nem tudja, hogy a fényes oldal az adathordozó? :)))) -
#11 ehh :)))))) kirááály. Figyelitek ezt a szaványos szopást? :))))
qoop nem vagy te egy kicsit paranoid? ;) -
#10 Meg filctoll sem kell...
X embernel lattam, hogy a legujabb Plextor iro, csont nelkul olvassa, masolja stb (uj „hiba” javito technologia:)). -
9CS #8 Hehe, nesze neked ez a másolásvédelem móka csak a gyártókat szivatja. Olyan aranyosan küzdenek. -
Yfel #5 Szerintem meg a Reuters eleg megbizhato forras. Ha valamelyik AOL-es felhasznalo szmelyes lapjan tunt volna fel a hir, akkor azt mondanam, hogy ok szkeptikus vagyok de igy...
Na mindegy ujabb par millio dollaros befektetest lehet lehuzni a WCn :))) -
#2 Háát, ez télleg elég ciki. Ha belegondolunk, hogy milliókat fektetnek be egy ilyen tecnikába, és most dobhatják el az egészet, mert vannak okos emberek is :))