823
Entropia Universe
A Project Entropia átdolgozott változata.
A Project Entropia átdolgozott változata.
-
sznek1975 #823 Játszik még itt valaki ? -
fakkika #822 Hello játszik még valaki ? -
Party Hard #821 Üdvözlet
Ha elkezdek játszani a jattékkal mit kel tudnom? -
kingdeath #820 Korábban linkeltem a blogunkat.Ott minden információt megtalálsz.
entropiahuniverse.blogspot.com -
Vensztár #819 Jah meg még annyi h se lőszerem se pénzem így most mi a teendő vagy ennyi volt a játék mert nem lehet lőszer nélkül mobokat ölni.
-
Vensztár #818 Hello
Most kezdtem el játszani a Planet Calypso nevezetű játékkal és az lenne a kérdésem h az elején kaptam 1 járművet amit utána eltünt...ez természetes vagy beszívtam?!
A másik pedig h keresek magyar klánt már ha van!:) -
kingdeath #817 Kedves Xalyy!
Ne haragudj,hogy ilyen későn válaszolok.Korábban már bemásoltam a blogunkat,ahol olvashatsz a játékról és az elérhetőségeink is meg vannak adva.A soc neve,TS címe stb. Remény mindig van....de azt is meg kell érteni, hogy ez a játék egy átverés. Nem úgy van,hogy elkezdesz játszani vele és már dől a lé. Ha nem akarsz betölteni pénzt,akkor bizony keményen meg kell dolgoznod minden egyes pedért. Nekem 4-6 hónap után vált önellátóvá a karim és azóta csak profitot termelek. Nem töltöttem be pénzt,mert elhatároztam hogy úgy leszek sikeres,hogy egy forintomba nem fog kerülni.A villanyszámlát leszámítva persze. Egy szónak is száz a vége....Meg lehet élni ebből a játékból,de ehhez végtelen türelemre és rengeteg időre van szükség.Aki csak szórakozásra és játékra vágyik úgy,hogy nem tölt be pénzt....akkor annak nem érdemes egyáltalán letöltenie a játékot. -
xalyy #816 Sziasztok, van valami magyar fórum vagy weboldal ahol a játékról lehetne beszélgetni, mert nemnagyon kaptam :S Úgy látom már sokan feladták a reményt a játék felől. -
#815 nagyon igenyes az oldalatok,le a kalappal:)) -
kingdeath #814 Szia Csúzli5!
Ne haragudj,de nem szoktam ide feljárni,hogy olvassam az üzeneteket.A kérdésedre a válaszom az, hogy nem lehet tudtommal fizetni. Őszintén szólva ezzel a résszel nem is nagyon foglalkoztam, mert mi úgy játszunk,hogy nem fizetünk be pénzt.Nagyon régen feltöltöttem 10 dollárt,de meg is bántam,mert igen hamar ki lehet termelni azt a pénzt.Be is fejeztem akkoriban,mert gyorsan el is buktam.Augusztus óta ,,okosan" játszom és nagyon jól elvagyok vele.Közben egy blogot is csináltunk,ahol alapdolgokat összefoglaltuk a játékkal kapcsolatban.
Íme: http://entropiahuniverse.blogspot.hu/ -
Csúzli5 #813 Szia Kingdeath!
Érdeklődnék, hogy lehet e emelt díjjas sms-ben is fizetni a játékban, vagy csak kártyákkal?
Üdvözlet. -
kingdeath #812 Sziasztok!
3 hónapja kezdtem el ismét intenzíven játszani. Ha segítségre lenne szükségetek vagy csak dumálni szeretnétek,akkor megtaláltok a Zsolt kingdeath Györi néven. Szinte egész nap fent vagyok. Jó játékot.
-
#811 Most kezdtem ujra,legyugozo a game...szamos ujitassal.
a kezdopalyak /arkadia/ 5letesek,szepen bevisz a jatekba.
a swatolasts meg nem probaltam,bar 2,3 pedert nem is akarom nyomatni,,,(jojo,a mindforce skilleknek jo,de felejsd el,hogy ebbol lesz toke a cuccaidnak)
mindenkeppen erdemes 50-100 dolcsit betolni.(ez kb 20 cs. cigi,vagy egyeb dolog ara
-
firkula #810 hali van még magyar a játékba most kezdtem és elég unalmas ha nincs kivel beszélgetni -
#809 Valaki játszik még vele? -
#808 szamomra tavaly egy nagyon nagy dobas volt,meg a regi engine alatt,,aztan a loot olyan szutyi lett,hogy siman credit kell....azaz nem depositolsz,halott vagy,,,
sweeteles one,loot szinta semmi,a kari onmagat sem tudja eltartani..kar erte,,,jo volt:( -
#807 Uh, ez még megy, és fejlődik, meg motort cserélnek alatta? Wáó. 7 éve nem gondoltam volna, hogy ez eddig ki fogja húzni. -
kn00bis #806 Na ezt kipróbálom :) -
#805 megvan! c++ frissítés kellett csak :) még jó hogy van faq -
#804 hali!
most raktam fel az Entropia Universe-t (10.0) és ez a kép fogad. emmostmi?
-
#803 The servers are down for upgrade to VU10.0. See you in Planet Calypso!
remélem regglere jó lesz -
#802 ja aki nem tudná igyenes MMORPG a legmodernebb graffal... -
#801 UUU bazz a CRYENGINE2-nek üt a grafikája:képek
Frissitik a servereket ma......nem tudom mikor lesz kész...de várom -
#800 Szedhető a hivatalos oldalrol a 10.0 cryengine 2 verzio
-
#799 En nem. Varom a Crytec2 enginet :-)
GC-n kint voltak, de nem tudtak megmutatni, mert nem lettek kesz vele addigra.
De gondolkodom, hogy azert hatha benezek ujra. -
#798 játszik még vele valaki?
-
Adam69852 #797 figy
menny el egy society terminálhoz asszem ilyen S betü a jele... ott keresd ki a hungarian trox killers-t és jelentkezz. És majd ha Tiko bácsi ha ráér bevesz és ott szabadon kérdezhetsz bármit, vagy a forumukon... magyar oldalról meg nem tok ezt a topikot meg nem nagyon nézik csak én :D -
#796 Sziasztok, Ma reggel kezdtem el a jatekot. Van valahol magyar honlap?
A Trox Killers forumat mar megtalaltam.
Magyarok merre szoktak gyülekezni?
Nevem a jatekban Glorinda "Glorinda" Glornwood. Aki akar felrakhat a friends listre es ramszolhat, ha online lat. -
Adam69852 #795 hehe azt megnézném :D milyen lehet crysis alatt...
a Hungarian-Trox Killers él és virul meg termel rendesen...
am viszonylag sokat féjlödött a bukás terén, elég könnyü mindent bukni mostmár (eddig is az volt de már huzosabb én ugyérzem)
bár ez szerencse függö. ---->én nem vok az XD -
Des #794 ezzel tolja még bárki is?:) most néztem a honlapjukat, hogy a crysis engine-re fogják átültetni jövőre, graf büntetni fog majd. nemtom tartalom mennyit fejlődött mert a híres nevezetes camp phoenix-i futóverseny óta nem játszottam vele - de ahogy néztem sokat változott azóta. -
Windforce #793 na igen.... keress penzt azokkal -
#792 Ez a játék egy nagy rakás kaki... wowo meg a guildwars fényévekkel jobb -
#791 Sziasztok..regeltem...máá régen...meg is kaptam a login adatait...inditok,be is tudok jelentkezni..a játék inditóképénél is,és a hivatalos oldalon is...na..szoval indit,initalizál...aztán beszol:nem jo a név vagy a jelszó...semmiféle ütközés nincs hardver,ill szoftver terén....nem csak ma...ez volt tegnap elött is....mi lehet a gáz???
küldtem jelentést a gondomrol,de azéé itt is érdeklődök...köszi
ja!!a gamét frissen tettem fel..igy gondolom nem a verzioval lehet a hiba....thx:))) -
donoki #790 Én most nem nyomom ezzel..
Nem indul vmiért...de most nem is lenne kedvem :D -
Windforce #789 hehe udv a jatekban :) -
#788 Hali!
Msot próbáltam ki a játékot és nagyon tetszik! :)
Jelenleg nekem elfogadta a jelszavamat 1 nagybetűvel és 1 számmal na meg soksok kisbetűvel! :)) -
donoki #787 Ezt elfelejtettem ide írni: Pl.: ABCabc123 !
Kb ilyen legyen de eleht 3-nál több betűk,számok is! -
donoki #786 Ezek kellenek a regelésnél jelszóba: Min. 3 Nagybetű , Min. 3 kisbetű, Min 3 szám! -
#785 talán kell nagybetű kisbetű meg szám is a jelszóba...vagy mittomén...én se tudok angolul:D...és én is szaroztam ennél a résznél órákig:D -
donoki #784 Szaisztok!
Én msot kezdtem el a játékot!
De sztem tök király!