184
Helyek, árak, vélemények stb.
-
#104 Az éjjel a Banhofban voltam, hááááááááát először is a zene ROHADT hangos. Én bírom a hangerőt nagyon is jól, de itt nagyon hangos volt főleg az egyik részen. Bár lehet, hogy a túlzott basszus miatt nem volt jó, kegyetlenül magasra volt állítva a basszus. Az egyik táncrészen főleg számomra egy csomó ismeretlen hip hop-rap szám ment , elvétve volt egy-két számomra ismert (plusz nem rap pl Danzel -pump it up) amikor azon a részen voltam. A másik helyen vegyes zene volt, ott a basszus már jobb volt, de ott meg már torzított a zene... Szal nem tudom, szombati napon biztos, hogy nem megyek többet, mert bár a nem hip hop-rap helyen ment egy-két jó szám, mégsem játszottak jó zenéket. -
#103 Fábryban most van :) -
szando #102 nah ha lesz pénzem megpróbálom :)) -
#101 KGP-ben ajánlom a Lamborghini koktélt. Elég borsos ára van (1500-2000HUF között mozog), viszont ha le bírod gyűrni és nem hányod ki akkor tuti egész este jól fogod magad érezni
Gy.k.: Flaming Lamborghini
"Koktélos kehelybe tölts 1 cl grenadine szirupot , majd bárkanállal rétegezz rá sambucat, metaxát , galianót , 80 % rumot , külön shot pohárba tölts 1 cl kávélikőrt és 1 cl Bols blue, gyújtsd meg az ital tetjén a rumot és szórd meg fahéjjal, és töltsd bele a shot pohárból az italt, szívószállal egyszerre idd meg.
18 éven felülieknek és Szigorúan csak egyet!"
Miközben iszod lángol az egész + a fahéjtól szikrázik, úgy érzed mintha egy lángcsóvát nyeltél volna le, nagyon fílinges :P -
szando #100 van valami jó buli a héten? -
szando #99 ez a dokk elég jó belülről. és drága se volt nagyon, unicum next 5, bacardi kóla 6száz forint
(gólyabál volt)
gólyabálos élmények valakinek? -
kasika #98 én még csak éccakai buszon. mondju szerencsére eddig csak 3szor sikerült visszacsalogatni azt, ami mélyen pihent... mi tegnap West Balkánban voltunk, de nem voltak ott a kollégák, így a corvin mellett kellett tüzeznünk. mostmár télleg mindenhova cipelek magammal egy kalapot. aztán meg kulti, egész gyó vót, de eljöttem 1 körül. school rlz. -
szando #97 huhuu kozgaz pince tegnap... anyaaad
hanytatok mar villamosba? -
kasika #96 hát megint megferdítették a teret. ÍGY. PUT ON! most nézem, hogy előző két postom szinte hull ugyanaz... -
#95 lol
"tegyé'rá" -
kasika #94 hehe, ma kashmirrrrrrr... -
#93 Csütörtökön nem Süssfelnap? -
kasika #92 huhh, tegnap este kultiban durv rátevés volt. :) -
#91 nem konkrétan esten, hanem így akárhol...
de akkor biztos... -
kasika #90 uhh, tegnap este süsiben óriási rátevés volt. :) -
kasika #89 sztem így kulti biztos, bááár nemtom. -
#88 szerintetek ma nyitva van valami? -
#87 1086 Budapest, Kisfaludy utca 36, tel: 371-1807 -
#86 A Szeráj mellett, de régen a SFN nagyon gáz pléész volt.
Bár még gimis koromban voltam ('97 körül). -
szando #85 sajnos most már mindenhol ez van... egyre köcsögöbbek a szekuritisok, de 18 év alatt valóban nem mehetne be elvileg senki... még a kertbe sem :// -
#84 Sicratmen... hát nem lesz a kedvencem.
Utána viszont Cadik nagyon jót játszott, meg az a performansz/balett/akármi se volt rossz (bár vhogy nem éreztem benne a művészetet:DD)
A porta meg úgy viselkedett, mint vmi eklubban... Kötekedés, beszólás, holapecséted, hányévesvagy, stb. Azért egy tilos bulin nem ezt várná az ember :/ -
#83 Süsi szombaton jó, márha bírod a tömeget meg a sok nyomulós bokszost. Ilyen kommerszebb hiphop meg r&b szól, de kiraly hangulat van, és nem cd-ről nyomja vmi dj kiskovács. Szal ha nincs semmi nagyobb parti, a legnormálisabb hely sztem.
Mondjuk 800 pezo a beugró, de a hölgyek kárpótolnak:))
(bár újabban elég fiatal lett a felhozatal...)
Amúgy a Vígszínházzal szemben van a Honvéd utcában. -
kasika #82 hmmm, hát így vasárnaponként szoktam csak menni... szerencsére most goa volt, egész zsír volt. de asszem vegyes. :D -
szando #81 már konzultáltam másokkal is, odatalálnék én is mert állítólag a körútról lehet látni.
milyen zene szokott ott menni? -
szando #80 nincsen belépő soha, csak péntek-szombat-vasárnap, de akkoris csak a színházterembe, ahol a zene megy.
árak közepesek. 500 a becherovka, 350 a sör, van olcsóbbfajta viszki is annak aki arra gerjed -
kasika #79 jászai maritól nem messze, de csak akkor vágom, ha ott vagyok. :) úgy odatalálok, de nem tudlak útbaigazítani :D -
#78 a kultiban mindig van belépő vagy csak a nagyobb rendezvényekre? Továbbá milyenek az árak? -
szando #77 múltkor kultiban majdnem bementem a délalföldi saxofonegyüttesre, csak haverok kirángattak hogy menjünk inni... :// -
#76 ma meglátogatok asszem valami jazz klubbot mert a szakcsi trio koncertezik...igaz csak névről ismerem őket,de a zenész élet kötelez .D -
szando #75 pontosan merre is van az? azt tudom, hogy margit híd közelében, de azon belül? -
kasika #74 áhhh, süsiban iszony uszony jó pardey vóóóót! úgy ám! -
#73 jah, de am i olcsó, az szar, ezt tudjuk :D
különben sem szeretem a tequilát :D -
szando #72 nem lehet elfogyasztani, de óccsó a pia a belépőért cserébe, érted? :DD -
#71 jah, mármint hoyhga belépő árát el lehet fogyasztani? az más... -
szando #70 szombaton sickratmen + palotai/cadik a kultiban!!! ááá, kár hogy nem vagyok fenn :(( -
szando #69 na jo de ha inni akarsz jo kornyezetben jo zene mellett akkor akkor azt a 600at siman leiszod. mondom, 150 a sor, 250 a tequila meg a béliz is occso -
szando #68 az en fosulim bulija :) -
#67 Milyen fősulis buli?
Én a Bánhófról tudok. Ott BGF-es bulik szoktak lenni csütörtökönként. -
csaby1 #66 Itt is lehet keresgélni ha szórakozni szeretnél: http://www.nightclubs.hu/ -
#65 joh akkor én oda nem megyek :D
márcsak a belépő miatt se :D