Bp-i szórakozóhelyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána viszont Cadik nagyon jót játszott, meg az a performansz/balett/akármi se volt rossz (bár vhogy nem éreztem benne a mûvészetet:DD)
A porta meg úgy viselkedett, mint vmi eklubban... Kötekedés, beszólás, holapecséted, hányévesvagy, stb. Azért egy tilos bulin nem ezt várná az ember :/
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Mondjuk 800 pezo a beugró, de a hölgyek kárpótolnak:))
(bár újabban elég fiatal lett a felhozatal...)
Amúgy a Vígszínházzal szemben van a Honvéd utcában.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
milyen zene szokott ott menni?
-the invisible-
árak közepesek. 500 a becherovka, 350 a sör, van olcsóbbfajta viszki is annak aki arra gerjed
-the invisible-
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
-the invisible-
-the invisible-
különben sem szeretem a tequilát :D
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
Én a Bánhófról tudok. Ott BGF-es bulik szoktak lenni csütörtökönként.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
márcsak a belépõ miatt se :D
A kisföldalattiról az oktogonnál kell leszállni azt hiszem, de a honlapjukon biztosan van pontos cím :)
meg merrefele van?
Én elvileg jövõ héten is megyek vagy pénteken vagy szombaton :)
-the invisible-
-the invisible-
csütörtökön korán menjetek mert nagyon nagy tömeg szokott akkor lenni (sör 150 tequila 250 ugyebár...)
de a zene olyasmi amit írtál, bár vannak újabbak is..
-the invisible-

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Úgy mentünk, hogy egy elég nagy társasággal és én mentem be elõször tõlem és az utánamlévõtõl még kértek személyit, utána mástól már nem, még szerencse, mert õk még nem voltak 18-ak mi igen :) Bár asszem 17 év ott a korhatár? passz... Aztán E-klub és Bank ott ugye lehet 18 alattiaknak (különben egyikben sem voltam) de ha tudásom nem csal oda lehet menni. Aztán Banhofba is elvileg, M4-be is talán. Majd még kérdezõsködök :)
senki nem jár sehova? :)
A múlt héten a Morisons Music Pub-ban voltam, korábban még nem voltam azona helyen, de nagyon bejött. Bár nem valami nagy, de rohadt jól éreztem amgam, rengeteget táncoltam, egész éjjel, klassz volt :)
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Van még egy olyan h LongIsland a Margitszigeten Árpádhíd felöli oldalán. Voltatok már ott? Milyen, érdemes megnézni?
Ja, és a Citadellába nem érdemes felmászni. Van ott egy diszkó szerûség de tegnap éjfélkor egy lélek sem volt még ráadásul fizetni is kellett volna...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
És akkor nemcsak pestieket lehetne írni!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én Zöld Pardonba szoktam járni, eddig keddi, csütörtöki, pénteki és szombati napokon voltam. Bár nem vagyok rokker, mégis bejön a keddi rock nap, egész jó zenék szoktak lenni. Csütörtök amolyan lightosabb rock nap (ugyanaz a DJ) de ezen a napon nem igazán vannak rokkerek. Pénteken pop a felsõ részen, szombaton szintén pop szerû felül, alul meg Drum & Bass (azt nem igazán szeretem, trance rlz) A koncertekre általában nem szoktam menni, inkább már az érdekel amikor a két helyen megy a zene. A nagyobb részen szerintem jobb szokott lenni a zene, mint a kisebben az alsó részen.
Volt, hogy a Rio-ba is átnéztem már, hát basszus nem semmi csajok vannak ott
Persze Zp-ben is szoktak jók lenni
Majd a Bankba akarok elmenni egyszer, hogy megnézzem milyen illetve majd õsszel a Banhof-ba ha kinyit. Ja, meg vmi M4-et is mondtak már nekem, hogy az sem rossz.
Van egy nagyon kellemes hely Vácott: Streets of DUBLIN!!! Ez valami szörny jó egy hely. A legkellemesebb meglepetés akkor ért, amikor a Bubamara-t kezdett el játszani a DJ. Ez a pesti klubok közül a FatMo's-ra hasonlít leginkább.
Jah, és a romkert is nagyon fílinges, csak hiába szabadtéri, ott kicsit túl sok ember üti be az orrát a mennyezetbe (ércsd csillagok).
Ja és még az Undergroundban is jó bulik szoktak lenni. Bár errõl egy ismerõsõm mesélt egy szomorú történetet - amúgy nem lett semmi komoly - de egy nézeteltérés lépett fel, két enyhén illuminált állapotú fiatalember között, amikor is az egyik kidobó a pult alól elõvett egy félautomata pisztolyt, és azzal hadonászva ment rendet csinálni...
A világ legszarabb helye a váci illetõségû mauzóleum, ahol akkora tuskók vannak, hogy maguktól hasadnak. Csak oda ne menjetek!!!:)
Amúgy ezek mind diszkók, vagy diszkó-szerû helyek.
Tetszett valakinek az e-klub? Tényleg volt ott/bankban écces tûvel szúrkálás???
Sziasztok!
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy senki nem foglalkozik ott a koroddal, te szórakozni mentél, õk is, és ez nincs korhoz kötve.
Nem tudom, hogy igazolványt kérnek-e, szerintem nem, fõleg, ha nem vagy túl kölyökképû.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Én is csak összehasonlítottam, illetve elmondtam, hogy milyen szempontok alapján mondom, hogy elviselhetõ árak vannak vagy sem.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "