Bp-i szórakozóhelyek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamed
Sicratmen... hát nem lesz a kedvencem.

Utána viszont Cadik nagyon jót játszott, meg az a performansz/balett/akármi se volt rossz (bár vhogy nem éreztem benne a mûvészetet:DD)

A porta meg úgy viselkedett, mint vmi eklubban... Kötekedés, beszólás, holapecséted, hányévesvagy, stb. Azért egy tilos bulin nem ezt várná az ember :/

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Süsi szombaton jó, márha bírod a tömeget meg a sok nyomulós bokszost. Ilyen kommerszebb hiphop meg r&b szól, de kiraly hangulat van, és nem cd-rõl nyomja vmi dj kiskovács. Szal ha nincs semmi nagyobb parti, a legnormálisabb hely sztem.

Mondjuk 800 pezo a beugró, de a hölgyek kárpótolnak:))
(bár újabban elég fiatal lett a felhozatal...)

Amúgy a Vígszínházzal szemben van a Honvéd utcában.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

hmmm, hát így vasárnaponként szoktam csak menni... szerencsére most goa volt, egész zsír volt. de asszem vegyes. :D

már konzultáltam másokkal is, odatalálnék én is mert állítólag a körútról lehet látni.
milyen zene szokott ott menni?

-the invisible-

nincsen belépõ soha, csak péntek-szombat-vasárnap, de akkoris csak a színházterembe, ahol a zene megy.
árak közepesek. 500 a becherovka, 350 a sör, van olcsóbbfajta viszki is annak aki arra gerjed

-the invisible-

jászai maritól nem messze, de csak akkor vágom, ha ott vagyok. :) úgy odatalálok, de nem tudlak útbaigazítani :D

Match
a kultiban mindig van belépõ vagy csak a nagyobb rendezvényekre? Továbbá milyenek az árak?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

múltkor kultiban majdnem bementem a délalföldi saxofonegyüttesre, csak haverok kirángattak hogy menjünk inni... ://

-the invisible-

Match
ma meglátogatok asszem valami jazz klubbot mert a szakcsi trio koncertezik...igaz csak névrõl ismerem õket,de a zenész élet kötelez .D

pontosan merre is van az? azt tudom, hogy margit híd közelében, de azon belül?

-the invisible-

áhhh, süsiban iszony uszony jó pardey vóóóót! úgy ám!

Match
jah, de am i olcsó, az szar, ezt tudjuk :D
különben sem szeretem a tequilát :D

nem lehet elfogyasztani, de óccsó a pia a belépõért cserébe, érted? :DD

-the invisible-

Match
jah, mármint hoyhga belépõ árát el lehet fogyasztani? az más...

szombaton sickratmen + palotai/cadik a kultiban!!! ááá, kár hogy nem vagyok fenn :((

-the invisible-

na jo de ha inni akarsz jo kornyezetben jo zene mellett akkor akkor azt a 600at siman leiszod. mondom, 150 a sor, 250 a tequila meg a béliz is occso

-the invisible-

az en fosulim bulija :)

-the invisible-

Z
Milyen fõsulis buli?

Én a Bánhófról tudok. Ott BGF-es bulik szoktak lenni csütörtökönként.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Itt is lehet keresgélni ha szórakozni szeretnél: http://www.nightclubs.hu/
Match
joh akkor én oda nem megyek :D
márcsak a belépõ miatt se :D

Alien
Bp, VI. Révay utca 25, a honlapon van egy kis térkép is.

Alien
A belépõ fiúknak 600, lányoknak 300 ft. Italárakat nem tudok mondani, én egy citromos Bacardit ittam, az meg ha jól emlékszem 850 volt.
A kisföldalattiról az oktogonnál kell leszállni azt hiszem, de a honlapjukon biztosan van pontos cím :)

Match
milyenek az árak?
meg merrefele van?

Alien
Jaja én is ajánlom a morrisonst :) mondjuk csütörtökön én nem voltam, pénteken voltam , nekem nagyon bejött a zene nem kifejezetten 90-es évek eleje, vegyes. Vannak új számok és régebbiek is.
Én elvileg jövõ héten is megyek vagy pénteken vagy szombaton :)

én amúgy kultiba járok legsûrûbben, living roomba is megfordulok néha a csajok miatt :D, meg kéthetente fõsulis buli a dokk caféban.

-the invisible-

ja és www.morrisons.hu

-the invisible-

morrisons egyértelmûen.

csütörtökön korán menjetek mert nagyon nagy tömeg szokott akkor lenni (sör 150 tequila 250 ugyebár...)
de a zene olyasmi amit írtál, bár vannak újabbak is..

-the invisible-

Takimate
Hi ! Tud valaki BP-en olyan szórakozóhelyet, ahol a 90-es évek elejét, közepét célozzák meg a DJ-k ? elõre is

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Kultiplex, minden nap van, asszem csak pénteken, meg szombaton van fizetõs párdey. meg jó csak úgy beülni hátra a hmmm, "kerthelységbe" csocsózni, meg hasonlók. Ha lehet csapolt sört ott ne igyatok! :)

Alien
Jaja sajna a szabadtériek bezártak :( Igazából nem nagyon tudom, hol mennyire kérnek személyit. A Morisonsban például tõlem kértek Úgy mentünk, hogy egy elég nagy társasággal és én mentem be elõször tõlem és az utánamlévõtõl még kértek személyit, utána mástól már nem, még szerencse, mert õk még nem voltak 18-ak mi igen :) Bár asszem 17 év ott a korhatár? passz... Aztán E-klub és Bank ott ugye lehet 18 alattiaknak (különben egyikben sem voltam) de ha tudásom nem csal oda lehet menni. Aztán Banhofba is elvileg, M4-be is talán. Majd még kérdezõsködök :)

magus
na, és most õsszel tud vki vmi jo helyet mondani? Szabadteriek bezartak, oda jartunk nyaron. 18 on aluli helyet ha lehet, de nem baj ha 18over beengednek.

mármint az eklub-bank páros van kizárva és társaik. Az elsõ 3 okés

Kashmir, Kulti, SüSi, Eklub-Bank, hasonlók kizárva... :)

Alien
up

senki nem jár sehova? :)

A múlt héten a Morisons Music Pub-ban voltam, korábban még nem voltam azona helyen, de nagyon bejött. Bár nem valami nagy, de rohadt jól éreztem amgam, rengeteget táncoltam, egész éjjel, klassz volt :)

ThePartyFace
Nem tudja valaki, hogy _pontosan_ hova koltozott a West-Balkan?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

CaviaR
Aham kapizsgálom. Lehet h megtekintem ezeket hamarosan. :)
Van még egy olyan h LongIsland a Margitszigeten Árpádhíd felöli oldalán. Voltatok már ott? Milyen, érdemes megnézni?

Ja, és a Citadellába nem érdemes felmászni. Van ott egy diszkó szerûség de tegnap éjfélkor egy lélek sem volt még ráadásul fizetni is kellett volna...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Z
az a Buddha Beach, elég korrekt

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

CSOCSO
rakparton elsetalsz a ladmanyosi hidig..atmasz alatta utanna jobbra majd nemsokkal kesobb balra...nem a west balkanra gondolok.. oda egyenesen kell meni ahogy atjottem a hid altt
Alien
nem arra gondol, hanem erre: Partside

BADE
A Pachában,ha jól tudom,pár hónappal ezelõtt volt Benny Benassi.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

CaviaR
Hol van az a partside? Az az ami a ZP mellett végig a rakparton nyílt? Nemtom az ott van-e még, egy hete nyílt... Arra gondolsz?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

BADE
Ezt a topicot nem kellene átnevezni Szórakozóhelyekre?
És akkor nemcsak pestieket lehetne írni!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Alien
Oké

CSOCSO
probaljatok ki a partsideot!!!!mondjuk ma este vagy mittomen..azhem ugyanugy ningyenes a belep meg minden.. de nekem es a haveroknak jobban bejott mint egy ZP meg rio...
Alien
UP

Én Zöld Pardonba szoktam járni, eddig keddi, csütörtöki, pénteki és szombati napokon voltam. Bár nem vagyok rokker, mégis bejön a keddi rock nap, egész jó zenék szoktak lenni. Csütörtök amolyan lightosabb rock nap (ugyanaz a DJ) de ezen a napon nem igazán vannak rokkerek. Pénteken pop a felsõ részen, szombaton szintén pop szerû felül, alul meg Drum & Bass (azt nem igazán szeretem, trance rlz) A koncertekre általában nem szoktam menni, inkább már az érdekel amikor a két helyen megy a zene. A nagyobb részen szerintem jobb szokott lenni a zene, mint a kisebben az alsó részen.
Volt, hogy a Rio-ba is átnéztem már, hát basszus nem semmi csajok vannak ott Persze Zp-ben is szoktak jók lenni

Majd a Bankba akarok elmenni egyszer, hogy megnézzem milyen illetve majd õsszel a Banhof-ba ha kinyit. Ja, meg vmi M4-et is mondtak már nekem, hogy az sem rossz.

Z
Music Corner 2-1/2 3 elõtt nagyon korrekt, utána, már halkonzerv érzése lehet az embernek.
Van egy nagyon kellemes hely Vácott: Streets of DUBLIN!!! Ez valami szörny jó egy hely. A legkellemesebb meglepetés akkor ért, amikor a Bubamara-t kezdett el játszani a DJ. Ez a pesti klubok közül a FatMo's-ra hasonlít leginkább.
Jah, és a romkert is nagyon fílinges, csak hiába szabadtéri, ott kicsit túl sok ember üti be az orrát a mennyezetbe (ércsd csillagok).
Ja és még az Undergroundban is jó bulik szoktak lenni. Bár errõl egy ismerõsõm mesélt egy szomorú történetet - amúgy nem lett semmi komoly - de egy nézeteltérés lépett fel, két enyhén illuminált állapotú fiatalember között, amikor is az egyik kidobó a pult alól elõvett egy félautomata pisztolyt, és azzal hadonászva ment rendet csinálni...
A világ legszarabb helye a váci illetõségû mauzóleum, ahol akkora tuskók vannak, hogy maguktól hasadnak. Csak oda ne menjetek!!!:)
Amúgy ezek mind diszkók, vagy diszkó-szerû helyek.
Tetszett valakinek az e-klub? Tényleg volt ott/bankban écces tûvel szúrkálás???

Sziasztok!

vizes
Nagyon vegyes a közönség, a múltkor a szomszéd asztalnál egy bõven nyugdijas társaság ült, és roppant barátságosak voltak.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy senki nem foglalkozik ott a koroddal, te szórakozni mentél, õk is, és ez nincs korhoz kötve.
Nem tudom, hogy igazolványt kérnek-e, szerintem nem, fõleg, ha nem vagy túl kölyökképû.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine
És ugye ebben a Jazzgardenben nem nézik ki az embert, tegyük fel ha kicsit fiatalabb, mondjuk 17 ? :) Meg ugye nem szaroznak azzal, h. 1 korsó sörért személyit kérnek ? Mert én ismerek, olyan helyet is ám...közelébe nem mentem többet...

vizes
Persze, persze.
Én is csak összehasonlítottam, illetve elmondtam, hogy milyen szempontok alapján mondom, hogy elviselhetõ árak vannak vagy sem.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine
Én nem is dícsértem a ZP-t...