Hol van Jabba?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
koszontem.
Jól ki volt ez tervelve, Sidius háborút akart, hogy a KÖztársaságból létrehozhassa a Birodalmat.
Errõl fog szólni a köv. rész, a köztársaság végérõl.
Mi is lesz a címe ?
EP3 - Twilight of the gods
? nem tom' pontyosan.
koszontem.
és ha már a tatuion vannak legalább a háttérben feltünhetne.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"