22246
Hattrick
-
Nuki #870 mi az hogy 'ezzel' a csapattal? :) -
#869 Na bumm. Nem elég, hogy kikaptam 1-5-re, de még egy emberem pirosat is összeszedett :(
Hát ezzel a csapattal nagyon keservesen indul a startom... -
#868 Azt írták, hogy 21:00 körül kapcsolják vissza, ha minden jól megy.
Jelenleg a főoldal megy, de belépni nem lehet mert a játék maga még nem megy (vagy nemtom mi van). -
#867 kiváncsi vagyok most milyen irreális eredmények fognak születni :D azért remélem a meccset nem bukom el. -
#866 mér nem jó?:( -
Grenzjager #865 most megint nem megy, megint nem lehet meccset élőben nézni....grrr -
#864 Nem megy nekem sem ez a qrva hattrick :\ -
Grenzjager #863 na ezért -> (Tamás Serfőző
TSI=240, 17 éves, megfelelő formában
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló )
kár volt várni, nyugodtan bizgerélhették volna még...
-
Grenzjager #862 megint nem megy a játék, jó lenne már ha összekapnák azt a rohadt servert, mert még szeretnék a meccs előtt ifit felhozni -
Grenzjager #861 szélső védő, támadó felfogásban sztem -
#860 érdekelne, hogy mivan akkor ha mondjuk 1 védőt középpályára helyezek, és az egyik szélsőt is középpályára helyezem? akkor elbukom az edzést? végülis az is 3-5-2, csak 4 középpályással, az eredeti 2 helyett. Valaki már tapasztalt ilyet? -
#859 Hmm, tényleg. De az átadásnak nem kéne jobbnak lennie szélsőnek? -
#858 a szésönek a szélsöjátéklegyen jo, ne a játékszervezés
szerintem -
#857 De a játékszervezés sem jó, szóval középpályásnak (szélsőnek) sem túl jó :\ -
#856 ehh, necces. tedd szésönek, védönek meg catárnak sem jo, mert nem jo az átadás -
#855 Ez a 3-5-2-es felállás nem jött be nekem, ehhez a középpályás sorom még túl gyenge. Visszaálltam 4-3-3-ra középen támadással.
Valaki mondja el nekem, hogy ezt a játékost hol játszassam. A HT Organizer védőnek, de a HT Ratings következetesen csatárnak állítaná be. Én védőnek tettem be mert egyszerűen hiányzik onnan egy ilyen kvalitású játékos míg a csatárjaim fiatalok és már elég jók, ráadásul 100%-os gólszerzés edzés megy.
Tamás Röst (97289300)
25 éves, megfelelő forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és igazságos.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Ország: Magyarország
TSI: 3 380
Fizetés: 220 eFt/hét
Tulajdonos: Mars F.C.
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: gyenge
Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló
Átadás: katasztrofális
Szélsőjáték: jó
Védekezés: jó
Gólszerzés: jó
Pontrúgás: katasztrofális -
M.A.D. #854 Én ma kb. 20 percet voltam online, azt nem kihívott egy svéd ötödosztályú itthonra... -
#853 igen -
#852 na? elfogadtad? -
#851 pill -
#850 jah, prog fc:D -
#849 kihivsz? -
#848 Valaki játszana velem egy barátságos meccset? -
#847 :) nemgond -
Nuki #846 hmm útközben rájöttem hogy magyar vs. külföldi, úgyhogy bocsi a szpemért ^^ -
Nuki #845 melyik vagy te? :Ð -
Nuki #844 á most jutott eszembe, hogy itt sg-n is lehetnek Hattrickesek úgyhogy rákerestem :)
és egész sokan vagyunk!!!:D -
#843 Mindjárt kezdődik a barátságos meccsem, ha valakit érdekel nézheti MatchID: 69065297 -
Grenzjager #842 Közben én is tűrtem egy pár fodulót, eladtam a legjobb spílerem majdnem 300 milláért, így most megy a stadionbővítés ezerrel...
szinte halálbiztos osztályozós leszek idén is :) ami most komolyan nekem marha jó, mert az + edzés, + bevétel :)
-
#841 Jah igen, én is idegenben vagyok. 60% volt a labdrabirtoklási arány a javamra, lehet laza játékra vette, majd elválik a meccs után, ha megnézem a csillagokat :) -
#840 Érdekes csoportmeccs.
"A tanácstalannak tűnő DMTK edzője a szünetben rögtönzött taktikai értekezletet tartott fiainak, akik ezután lényegesen motiváltabban futottak ki a folytatásra. A csapat szervezettsége jó szintre emelkedett."
"Az időről-időre elbizonytalanodó DMTK képtelen volt az edzői utasításoknak megfelelően játszani, a begyakorolt taktikának a pályán nyoma sem volt. A csapat szervezettsége jó szintre esett vissza."
wáow... jóról, jóra visszaesni... zseniális :D -
pilboy #839 én "csak" 6-2-re vezetek idegenben (3. vok és leszek a forduló után is) a jelenlegi 5. ellen -
#838 Pfff mázlista :D:D
Én 6-0-ra verem egyenlőre a csoportelsőt, de sajna már csak a második helyre vagyok esélyes az idény végére :) Nah nembaj, szerintem meglepődött a csoportelső, bár még nincs vége a meccsnek. De ha innen feláll, megeszem a kalapom. -
#837 Már én is 3-0-ra égek a csoportelső ellen :\ -
#836 cserejátékosokat beállítottad? -
#835 mia fasz???
most nézem, 2 olyan játékosom van a csapatban, akik elvileg sérültek!!!!ezt nem vágom. 9 emberrel álltam ki?:o -
#834 ekkora szopora nem is emlékszem, miota játszom... -
#833 hát a sérülések megtették hatásukat. 5-0re vezet az ellen, a 60. percebn:( -
#832 Nekem meg minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyok elégedve :D
Most is vezetek 2-0 ra :D -
#831 nah ez szép volt... egybe írtam a "meg egy"-t és megy lett belőle :D
Szóval, 2-3 hetente sérül meg 1-1 játékos, szal eddig mázlim volt. Én inkább csapatszellem és önbizalom szinten szívom be a randomot.