22246
Hattrick
-
#910 /off
#889 szpem
#902 szpem
/on
A hétvégi bajnokim nem sikreült túl jól, kikaptam 2-0-ra és már csak 5.-ik vagyok.
Egyébként nektek mien nagy a szurkolói klubbotok? Nekem 930 főből áll a kemény mag. -
#909 :D
vegyél fel szovivöket,és egyböl felmegy a szponzor meg a szurkoloi hangulat, meg többet csatlakoznak -
Nuki #908 uff, jól jönne egy teltházas meccs, mert voltam olyan hülye és upgrade-eltem egyet a stadionon még egyből kezdéskor, aztán meg csak kezdéskor volt tele, most meg semmi hasznát nem veszem (ja annyit igen hogy a szponzorok a VIP páhojban dekkolnak:DDDD) -
#907 nem, fel kell vinni remekre az ifiket, és abbol lesznek majd a fijatalok! -
Nuki #906 háhá így is -6000es vagyonnal szopok :D
szóval megéri =)
köszi, mert akik ajánlották (ismerősök) aszontták hogy ráér még az ificsapatot baszkurálni, pedig a középszerü a legalsó osztályban tud(na) jót fialni...? -
#905 de igen:) -
#904 Nah jó, de nektek már van egy pár szezon a hátatok mögött, meg nem is a legalsó osztályban vagytok. -
#903 én is 4e tolom,én is hoztam fel egy pár jó ifit -
#902 megint tekk volt:D -
#901 automatikus -
#900 én heti 4000ret tolom, hidd el megéri:)
eddig 2 jo védésü kapus jött fel, és sok més tehetség ekiböl több kevesebb pénz nyertem -
Nuki #899 ja és kupára hol mikor kell jelentkezni? :) -
Nuki #898 és olyanokat honnan lehet letölteni? -
Nuki #897 akkor semmire se megyek ha jó az erőnléte de a többi az szar :Ð
az ificsapat ugyanígy szar játékosokat ad akkor később minek foglalkozzak velük? :]
mindegy, a heti 2000-et kibirom... -
#896 Mindenképpen célirányosan kell venni embert. Ajánlom, hogy próbálj ki valamilyen hattrick asszisztens progit (én a Hattrick Organizert használom), itt sokkal részletesebben meg lehet nézni egy ember tulajdonságait és ez alapján lehet betenni a neki legmegfelelőbb helyre, hogy a maximális tudását nyújtsa.
Ha új játékos vagy akkor az ifikkel még nem érdemes foglalkozni, nyugodtan hagyj ki 2-3 szezont és fejleszd a meglévőket és oda vegyél pár újat. Így valamennyi pénzt be tudsz tartalékolni, egy erős csapatod is lesz amivel akár fel is tudsz menni egy csoportot.
Ha jó az erőnléte akkor kevésbé fárad el, a meccs hajrájában is jobban teljesít. -
Nuki #895 az mire jó ha valakinek jó az erőnlétje? -
Nuki #894 jaaa :Ð
és akkor mindenki eddzik :)
ez jó ötlet, csak kár hogy kirugtam minden szar fiatalt, akit kaptam :DD
eddig csak egy olyan volt aki megérdemelte hogy fenn maradjon, a többiekhez képest volt egy erőnlét-megfelelője, ennyi -.- -
#893 21 játékosom van. Van egy A csapat ami tétmérkőzéseken játszik és van egy B ami a barátságoson.
A-ban vannak a legjobbak, B-ben a gyengébbek és a fiatalok. -
Nuki #892 mi az hogy B csapatodban?
külön regeltél egy csapatot, vagy mit hogy mikor miért? -
#891 Jaja, a holtszezonban kapnak egy erőnléti edzést a srácok. -
#890 Hmm? -
#889 tekk volt:D -
#888 hát sok közöm nem volt hozzá:DDD -
Nuki #887 szóval nem te döntötted el? :Ð -
Nuki #886 hm? -
#885 idén nagy esélyem volt, de volt egy 5meccs/8 sérült szériám, szal igy ugrott, de nem akartam felmenni. -
Nuki #884 miért, tudnál?! :D -
#883 nekem most lép nem sokára egy játékosom így már 4db 4csillagos középpályásom lesz -
#882 Végülis betettem a #855-ös hsz-ben lévő játékost szélső pozícióban, mondjuk megint teljesen át kellett variálnom a csapatot. Tény, hogy szélsőként több pontot adott mint hátvédként, most eléggé offenzív beállítottságú lett a csapatom. -
#881 -
#880 jah -
#879 B csapatomban jó lesz, ott edzem úgyis a fiatalokat... -
#878 de nincs erőnléte,szezon végén 2-3 edzést neki -
#877 ez szép, az átadása lehetne jobb, de annyit bövenmegért:) -
#876 Volt előtte egy csapatom, de valami bug folytán nem tudtam többet belépni oda, gm-ek sem tudtak segíteni ezért kezdtem egy újat...
Új szerzeményem a középpálya megerősítésére, csak 1.6 millió Ft volt:
Evandro Simonin (76243863)
19 éves, csapnivaló forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Ország: Italia
TSI: 270
Fizetés: 149 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Mars F.C.
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: katasztrofális
Védés: katasztrofális
Játékszervezés: jó
Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: pocsék
Védekezés: gyenge