22246
Hattrick
-
#950 nem szolsz be!:D
már 2-0-.-
:DDDDDDDDDDDDD -
#949 2 perc elteltével a nagy elánnal küzdő Nyírség megszerezte a vezetést. Az eredmény: 1 - 0. A gólt Christoph Seiler szerezte, miután elegánsan levett egy hosszúnak tűnő átadást, és habozás nélkül a léc alá bombázott.
nc -.- -
Nuki #948 utólag beláttam :] -
Nuki #947 nincs pénz, elment :DD
várom hogy hazai pájákon játszak kénytelen voltam visszavonni mindent az ifiktől
-vettem játékost, csatárt amit belinkeltem.. azon felül semmit mert minddig elvitték, vagy már kifogytam pénzből :Ð -
#946 az igaz:) -
#945 de van már egy 2,5 csillagosa
sztem inkább az 1 csillagos kp cserélje le -
#944 mit mosd a foci alapszabálya csapatépitésnél?
a hozzávalok, végy egy jo kapust:) -
#943 egyebként mennyi pénzed van?
mert látom még nem nagyon vettél játékost!sztem elsőként vegyél 1-2 jó középpályást,jó játékszervezés-megfelelő átadás,vagy megfelelő védekezés -
#942 Létezik valahol egy olyan leírás ami megmutatja, hogy bizonyos taktikáknál és felállásoknál melyik játékosok támadnak? -
Grenzjager #941 gyakrabban kéne stadiont bőviteni
a kreativ játék hozott eddig vkinek vmi értelmeset? -
Grenzjager #940 hinnye....
vmit jól elolvastam... -
#939 2000-ret kel csak fizetni:) -
Grenzjager #938 hali!
bocsi ha beleszolók, de sürgősen cseréld le az edződet ha lesz zséd, mert a középszerű edző baromi lassú, és alig produkál fejlődést.
Látom stadiont is bővitettél, jó nagy hiba volt, mert egy 80 millás tételt mindig ki kell fizetned, tökmindegy, hogy 1000 hellyet vagy 15.000 helyet bővitesz -
Nuki #937 ja mindig azt adom neki hogy szélre, mert arra talán alkalmasabb, bár tanácsokat is várok :) -
Nuki #936 ld. aláírás, [mellesleg mindenkiét meg szokta nézni] - 11,45kor érkezik a gépe :D
Luc David
TSI=860, 17 éves, középszerű formában
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van [Gyors]
Erőnlét: gyenge
Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék
Átadás: pocsék
Szélsőjáték: megfelelő
Védekezés: gyenge
Gólszerzés: jó
Pontrúgás: gyenge
a többit úgyis látod :D (asszem)
amúgymeg szépjóreggelt^^ -
#935 17éves, és 3,5 csillagos, mond már el mit tud!
mijen vendég?
neked is jocaak -
Nuki #934 luc dévid? friss szerzemény, fúú már nagyon meguntam hogy sose jön semmi ezért rákurtam 12000ezret. aztán 13ig felment a licit és lepattantak róla... azóta nyögök adósságokat :Ð
telleg joccakát és #933htx ^^ maj holnap megnézem ha lesz időm a vendég mellet :)) -
#933 prog fc
-
#932 ki az a csatár gyerek?
azt megvenném:P -
Nuki #931 lácc egy rakat (6k) adósságot :))
te is írd le plz ki is vagy mer elfelejtettem :)
és amúgy jóccakák^^ -
#930 hát nem:D
de megleslek:P -
Nuki #929 Ordan FC :)
Heil sogron! ha tudod tudod, ha nem nem miről beszélek...(magus) -
#928 :DDD
hehe:DD
mi is a csapatod neve? -
Nuki #927 láma krémbonzsur, péppé fogsz verni, tudom én ez csak áltza :D
najó szabájtalan ha nem is leszel vérengzésnek számit a 20<gól! :P -
#926 nem vagyok egy vérengzö fenevad:DD -
Nuki #925 htx, legalább tudok aludni maj este :]
de nehogy lesérüljenek a drágaszágaim :D -
#924 :DDDDDDDD
hát ne izgulj, 15alatt nem állnak meg:D -
Nuki #923 azt nehogy 10-0ra kikapjak az ifiválogatottad ellen XD -
#922 ok:D -
Nuki #921 alig várom :Ð
jövő hét? -
#920 beszosz?
na meg állj csak, veled is játszok még:D -
Nuki #919 249es :) de alig kezdtem pár hónapja (3-4)
ha már itt tartunk 912-3-4-5 is szpem -
#918 úgyértem második csapatom van... első csapatom volt, ahol beszívtam az anyagi csődöt :) -
#917 Naja, nekem is második csapatom volt, emléxem anno az ifi csapat támogatottsága pont a kamatokat tette ki, amikor olyan szép nagy minuszban voltam :)
Mostmár én se ifizek, főle ghogy még mindig minuszba vagyok, jön 2 idegenben játszott meccs + 1 haza teltházas, aztán pár hét bajnoki nélküliség, örülök ha nem kerülök megint olyan helyzetbe ahol már a kamatok miatt jutok el a -100.000-es álomhatárhoz :) -
#916 Ifit csak úgy éri meg hogyha heti 4000-et adsz bele különben nagyon sokáig fog tartani a fejlesztése.
Szvsz amíg nincs egy stabil csapatod és jó anyagi helyzeted nem érdemes ifikkel kezdeni, sokáig tart úgyis amíg elfogadhatót tudsz belőlük faragni (és persze még így is zsákbamacska, hogy milyen képességű jön fel) és ez csak a pénzt zabálja.
Inkább állíts össze egy jó keretet, halmozz fel pénzt, hogy majd később legyen miből gazdálkodnod és csak utána ifizzél.
Már én is lekapcsoltam az ifiket... -
#915 majd meglátjuk hogy összetörsz, már az elsö félidöben:D -
#914 azt várhatod!
[nemfél, kemény] -
#913 bezony -
#912 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
most félnem kellene? -
#911 huu, ezé nagyon kikapsz, leszpemezted a kommentemet!!!!!
csak várj, szerdán megkapod!
1640 tagu a klubom!