22246
Hattrick
-
Nuki #1070 tellelg XD loál!!! :D
A nyárias időjárás 132196 nézőt csalt volna ki a mérkőzésre, ha nem menne a sport2-őn a Bayern München - Köln találkozó.
-
#1069 Előző heti meccsek riportjai szerintem. -
Nuki #1068 loál... amúgy ti hogy játszottatok ma meccset? nekem még 2 óra... -
#1067 de ez jo, énis most keltem fel és olvasom, nagyo nagy:D -
#1066 Azért remélem a meccs eredménye nem fog április elsejei tréfát hozni :) -
#1065 aaaaajjj. anyám... le se esett :D:D -
#1064 Te jó ég, a bíró kiállította mindkét csapatot! Mindenki bánatosan battyog az öltöző felé! Ja nem, félidő van, az állás: 2 - 0. Itt az idő bekapni egy szendvicset, vagy éppen csurizni egy jóízűt -
#1063 Lol most néztem én is :D
Ez is az élet nagy rejtélyei közé tartozik, kedves nézők! Hogyan képes 2637 ember kijönni egy ilyen meccsre?! Budapest összes huligánja felkerekedett, hogy megtekintse a mai mérkőzést. A VIP-szektorban helyet foglal Verebes is, a "Mágus", aki hogy ne ismerjék fel a huligánok, napszemüveget vett fel. A látszólag jól felkészült Mars 4-3-3 felállásban kezdte a mérkőzést. Kérem a papírt a kollégáktól. Köszönöm, tehát a csapat Winiarek - Röst, Gruborovics, Balassa, Caínzos - Hodos, Gelei, Dózsa - Gedeon, Balázs, Fauerby összeállításban kezdett. Ezek szerint Lipcsei Peti kimaradt a csapatból.
Jönnek a fiúk, a közönség extázisban! A felbukkanó Lilasag jól átgondolt 4-4-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. Legalább is az edző azt hiszi, hogy jól átgondolta! Aztán csodálkozik majd, ha kapnak egy ötöst. Az összeállítás: Andreasson - Prokopi, Zalka, Bánk, Telek - Kardasiñski, Paulik, Dalnoki, Várnai - Zimmermann, Böőr, illetve a mai lottószámok: 6, 19, 44, 62, 79. -
#1062 április 1. :) -
#1061 "Az állás 0 - 3. Imre Sziegl (Fallout) egy csúnya szabálytalanság miatt halálbüntetést kapott. Csapattársai hosszas győzködésére azonban a bíró egy sárga lapra enyhítette az ítéletet"
jézusom :D:D:D -
#1060 Először azt hittem hogy valami poénoldalra kerültem, amikor megnéztem egy régi meccs riportot... de látom hogy valami nem stimmel, vagy csak én vagyok lemaradva :D Mióta megy a humorkodás a hattrickben? :D
"Phű, mekkora zuhi van. Ennek ellenére 6861 néző kilátogatott a meccsre, valószínűleg nekik van esernyőjük. A tetszetős Fallout Royal FC Arena labdaszedő srácai inkább fifáznának a klubházban, de kénytelenek végigázni a meccset. A helyszín Békéscsaba, és már jönnek is a csapatok. Biztos nagyon izgalmas meccs lesz. Jóég, de szeretnék máshol lenni! Lehettem volna fogorvos is, tudják? Anyám mindig mondta, Tivadar, legyél fogorvos! Nem hallgattam rá, én marha. Na mindegy. A pályára szokatlanul kifutó Fradi…, de várjunk csak ez nem is a Fradi! Hát ezért volt szokatlan! De nézzük a mai Fallout taktikát! Nos valljuk be, ez a hurkalé 4-4-2 taktika ma nem biztos, hogy bejön! Az összeállítás: Hegyesi - Halgas, Szabó, Plókai, Oros - Szabolcska, Stern, Kolozsvári, Sziegl - Flórián, Szanyó, illetve a mai lottószámok: 6, 19, 44, 62, 79." -
Nuki #1059 valaki egy barátságost? :) -
Nuki #1058 tulajdonságok változhatnak egy játékosnál? vagy ahogy megvetted úgy maradnak? :Ð -
pilboy #1057 ők léptek szintet mindössze 8 hetes edzés után
Claus Atzinger [1 sárga lap]
TSI=15 600, 20 éves, jó formában
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetői képessége van
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: ragyogó Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: pocsék
Marcell Stern [1 sárga lap]
TSI=11 030, 20 éves, remek formában
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van [Technikás]
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: ragyogó Átadás: középszerű
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: pocsék
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: csapnivaló
hétvégén a belső kp-m nagyon erős lesz: 3 ragyogó (2 jó form, 1 remek form), mindegyiknek min. közepes átadása van, vmelyiknek gólszerzése, másiknak védekezése is van -
#1056 Bence Perger
TSI=7 150, 18 éves, megfelelő formában
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van
Erőnlét: pocsék Védés: remek
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
Szélsőjáték: katasztrofális Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: gyenge
az én kis saját nevelésű büszkeségem:) -
#1055 hát el kell hogy keseritselek:)
egy 22-23 éves remek mozog 80-100milla körül.
szal egy 28éves nulla tapasztalattal nehéz lesz, de sok sikert:) -
Grenzjager #1054 eddig is arra készültem, hogy a 20 évest megtartom cserekapusnak, a másikat eladom és veszek egy nomálisat.
abban azért bízom, hogy az idősebbet 50 milláért is el lehet passzolni -
#1053 fiatal védjen, öreget add el, ted ki nulláért, sose fog szintet lépni,és a tapasztalata is rossz. vegyél inkább egy 18éves jot, vagy ha nem kapust edzel, akkor egy 25fölötti jot, vagy remeket, min megfelelö tapasztalattal. na az produkál neked 4-4,5csilagot is:) vagy többet -
Grenzjager #1052 szerintetek melyik védjen a hétvégén ??
cirka 3 csillagot produkálna mindekettő
Philipp Giannini
TSI=3 540, 28 éves, középszerű formában
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van
Erőnlét: megfelelő Védés: jó
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: pocsék
Sándor Igaly
TSI=3 090, 20 éves, remek formában
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van
Erőnlét: pocsék Védés: megfelelő
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: katasztrofális
-
#1051 Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: kiemelkedő Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: gyenge Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló
végre szintet lépett az egyik játékosom:) -
#1050 ohh, nem néztem, okkk -
#1049 már kihívtalak :) -
Nuki #1048 van ellenfele uram? :) -
#1047 hurrican, visszavágo? -
Nuki #1046 na lecci hadd hivjalak meg magamhoz, hátha többen jönnek, mint amikor láma jött el hozzánk :) -
#1045 1-5-re nyertem :D
Mióta átvettem a csapatot 8 meccset játszottam ebből 7-et buktam, ez az első győzelmem és elég magabiztos :)
Kár, hogy csak barátságos B csapatos volt, de az én önbizalmamat így is növeli :) -
M.A.D. #1044 "Mi" nem merünk! :) -
Nuki #1043 :Ð ehhh 7-0....ennél volt már (talán) rosszabb eredményem is :D
valaki akar ellenem játszani barátságost jövő héten? :) -
M.A.D. #1042 szegény olasz ötödosztályú. ők se jönnek többet hozzánk. 1 sérülés + 7 gól...úgy is, hogy otthon CA-zom. -
#1041 mulr héten 2 sérültem volt. az egyik aki neked most golt rugott a 2 percben:P -
Nuki #1040 ja, mint máskor, loál :DD
#1036-> hogy felépültek?! azt látom... még a kapuja közelébe se jutottam :| -
M.A.D. #1039 Ki kéne esnünk az 5.osztályba. a mi csoportunk a negyedik legjobb negyedosztály. Asszem! -
#1038 huha -
M.A.D. #1037 Én is pressingeltem néha, de csak akkor, ha jóval erősebb az ellenfelem. -
#1036 0-4
felépültek a játékosaim, szal hurrican reszkess!!!:P -
#1035 én jópárszor játszottam már játéktördelést és nem okoztam több sérülést mint máskor -
Nuki #1034 és ha az ellenfél játéktördel nem nagyobb az esély hogy csontot is tördel? :o -
Nuki #1033 jézus, ezt a fondorlatosságot :Ð -
M.A.D. #1032 Úszott is a fiatal Karlonak az edzés. :(
...de már ennek hatására +5 ...sőt! ma már +4 lesz. majd péntek este kirúgok 6-7 edzőt a szurkolok miatt. -
Nuki #1031 +6-os :o
addig mán nem is tart a szezon :|